• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururmu cok kıran bi koca ve nasıl davranacagını bilmeyen ben

kirik mirik ne demek ayrica kizin "acik" oldugunu belirtme ihtiyaci hissetmeniz o kadar komik ki:D burada sorun siz, esiniz ve hastalikli dusunceleriniz isteyen oynar istemeyen oynamaz bazilari da sizin gibi millete hadsizce etiket yapistirir o kirik bu soyle...Millete kulp bulacaginiza kocaniza gozune hakim olmayi ogretin siz de dilinize hakim olun, baskasini yaftalamak sizi daha iyi biri yapmiyor.

Eşiniz bütün erkeklerin kendisi gibi tiynetsiz olduğunu düşündüğü için kapalı biriyle evlenmek istemiş demek ki. Elalemin kızında gözü olmayan erkek kadının kılığı, kıyafetiyle uğraşmaz.
Aynısı geçiyordu aklımdan:)
Kisi kendinden bilir işi.
Demek ki o acik kadinlara bakmaktan hoslaniyor ama kendi karısı olunca bakılsın istemiyor. Bu da ikiyüzlülük. Madem kendi karina bakılsin istemiyorsun sen de bakma!

O zaman esinizi helal dairesinde olan yerlere cagirin.
Kadin erkek karisik yer ler ne kadar uygun ki.
Esinin bakmasina karsi olmamanda ayri bir sorun bence.

Taki zamani inip takip cikabilirdiniz

Bir toplumda aşırı olana alışılmadık olana hep aşağılayıcı küçümseyici toplumdan izole bir isim koyarlar
Kırık olur salak olur budala olur hoppa hippi gavur kominist (neyseki onu kurtardık) onlar ötekidir bizden olmayan farklı olandır benzerlikleri değil farklılıkları ön plandadır arkadaşında yaptığı bu
Kocasının baktığı oynayan kocasısnın ilgisini cezb etmiş kırık tip

Kirik demek.erkeklere is atmaktan cekinmeyen demek..ben bunu anladim .

Konuya gelirsek kizmakta haklisin.

Senin kocanin zihniyetindeki erkekler..evdeki gül dursun yerinde ama ben cevredeki papatyalari da koklayim arada..seklindedir.

Kocanin bakisi seni rahatsiz ettiyse bir daha olmamasi konusunda net bir dille uyar.

ne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosun
Usluba bak :KK12:
Neden kızın açık nişanlı ve kırık olduğunu belirttiniz kime göre kırık :işsiz: kırık mırık kocan ona bakıyor ama üzgünüm ;)

ne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosun
tartismanin da bi seviyesi olmali. Yaran mi var gocunuyorsun demissiniz arkadasa da uslubunuz cok cirkin, esinize hakaret etmenize sasirmadim o sebeple. Kiza da kirik falan demeler... Siz bi uslubunuzu duzeltin de gerisi gelir merak etmeyin. Kocanizin kadinlara bakmasindan cok daha onemli problemleriniz var...

Ben sana diyim sen kendin icin kapanmamissin.
Kizi kiskanmis keske orda oyle ben oynasamda kocam bana baksa deyip kiza kirik demissin. Esininde yaptigi ayip karisinin yaninda elalemin ortasinda baska bir kadina bakiyor.

Ben sana diyim sen kendin icin kapanmamissin.
Kizi kiskanmis keske orda oyle ben oynasamda kocam bana baksa deyip kiza kirik demissin. Esininde yaptigi ayip karisinin yaninda elalemin ortasinda baska bir kadina bakiyor.

Gözü görmese açık ve de kırık kızlara bakabilir eşi, yoksa saygısızlık oluyor, onun dışında herkesi taciz etmeye hakkı var beyinin.

Back
X