Gurursuzluk mu ?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selam arkadaşlar çok ikilemdeyim.Günlerdir düşünüyorum. Eski iş yerimden kendim istifa edip çıkmıştım.Cik bunalmıştım ve resmen artık psikolojimi etkiliyordu.Bilirsiniz orda diğer çalışanlar dedikodu filan fistan.O anki ruh halimle hiç konuşmadan direkt istifayı bastım.Patronlarim çok dediler yapma hanı bir olurunu buluruz ama defalarca dediler bisey yapmadılar.Herneyse hesaplar tutmadı ve hala iş bulamadım şartlar bir türlü uymuyor bana.Simdi onlar eleman arıyorlar bende iş hatta orda hala görüştüğüm arkadaşa söylemişler sen konuş bir bakalım ne diyecek gibisinden.Aslında ne yalan söyleyim bende acaba dedim pişman mıyım bilmiyorum ama o anda öyle yapmam gerekiyordu.Yine olsa yine yaparım.Isin içine maddiyat sorumluluklar girince maalesef arada kalıyorum.Acaba gidip konuşsam çokmu abes olur .Yada bekleyimmi biraz daha off günlerdir düşünmekten biktim.Sizlerin görüşü söyleyecekleri çok önemli.

Simdi sen oraya isten cikip girdiginde herseyi kabullenmis olarak gozukeceksin ve sana daha fazla yuklenecekler iyi dusun derim..

Arkadasa bı teklıf olursa dusunebılrıım dıyebılırsın.
Görüşmeye cagırdıklarında da herseyı acık acık konusursun aklına yatıyorsa tekrar baslarsın.
Malesef para yuzunden sevmedıgımız ınsanalara katlanmak zorunda kalıyoruz

Simdi sen oraya isten cikip girdiginde herseyi kabullenmis olarak gozukeceksin ve sana daha fazla yuklenecekler iyi dusun derim..
Aynen bende bunu düşünüyorum. Çünkü kesin bir dille istifamı vermiştim.Hic bir uzlaşma yolu bırakmamıştım.Simdi ne bileyim acaba onların aramasını mi beklesem .En azından kendim gitmemiş olurum.

Maalesef para için işte. Patronlarım bana karşı çok kibar mesafelidir.Kisisel hiç bir sorunumuz yoktu.Sadece diğer çalışanlarla olan vurdumduymazlik umursamayis ve onlar hala ortalar değişen hiçbirşey yok.Bu da düşündürüyor beni.

Öfkeyle kalkan zararla oturur ,gerçekten çalışmak zorunda iseniz bu gibi krizlerde öfkenize yenik düşüp istifa etmeden uzlaşma yoluna gidin illa ki orta yol bulunur

Arkadaşlara katılıyorum teklif gelmesini bekleyebilirsiniz

Yine olmazsa başka bir iş bakılır

ama onlar sordurmuşlar zaten..
rahatsız olduğunuz konuların düzeltileceği şartını öne sürebilirsiniz.
Evet öylede nerdeyse bir seneye yakın söyledim herdefasinda haklı olduğu mu ,düzeltilecegini söylemislerdi.Ama değişen bişey olmadi.Aciklama da maalesef eleman sıkıntısı.

Evet öylede nerdeyse bir seneye yakın söyledim herdefasinda haklı olduğu mu ,düzeltilecegini söylemislerdi.Ama değişen bişey olmadi.Aciklama da maalesef eleman sıkıntısı.

tamam ama şu anda size ihtiyaçları var ki arkadaşınızla haber yollamışlar. kozlar sizin elinizde yani artık..

Patronların genel sorunu bence butun calısanların yuzune gulmek mesafeyı korusalar zaten bu sekılde sorunlar cıkmaz ..
İş yurusun dıye herkesı ayrı ayrı pohpohluyorlar sonra boyle huzursuzluklar basgosterıyor ne yazıkkı .

Biraz bekle çünkü zaman birçok şeyi hafifletip yumuşatır .

Şartlarınızı düzeltirlerse başlayın tekrar. İnsanlar bir konuşur iki konuşur,unutur giderler.

Aynen bu işte.Sadece işimiz yürüsün mantığı.Hayir tabii ki üstü kapatılacak görmemezlikten gelinecek şeyler var.Ama bazıları da yutulur cinsten değil.

Biraz bekle çünkü zaman birçok şeyi hafifletip yumuşatır .
Yani umarım öyle olur.Aslinda belki yanlış bilmiyorum ama bir yandan da yediremiyorum kendime.Off bu iş hayatı ne zor ya.Calismasam evde duramam ben.Alisamiyorum bir türlü.Sanki boşlukta gibiyim.

Yani umarım öyle olur.Aslinda belki yanlış bilmiyorum ama bir yandan da yediremiyorum kendime.Off bu iş hayatı ne zor ya.Calismasam evde duramam ben.Alisamiyorum bir türlü.Sanki boşlukta gibiyim.

Sen yeni iş arayışına yine devam et bu sırada dönmemen hayırlı olur ama bu gibi durumlarda her zaman kendi menfaatini düşün sen mobinge uğramışşsın eğer uzun yıllar bir emeğin var ama yinede mobing yüzünden istifa ettiysen tazminatlarını hak kazanırsın bunu bilmiyorsan çalışma bakanlığı şikayet hattı var orayı ara ve tüm haklarını öğren arkadaşım

ve kimse içinde bir daha yöneticilerinden memun olduğun bir işyerinden asla ve asla ayrıma değmez

Tabii ki hiç düşünmeden gidip görüş. İş hayatı bu politik olmak zorundasın. Hala iş bulamamışken hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…