• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluk mu ?

Sen yeni iş arayışına yine devam et bu sırada dönmemen hayırlı olur ama bu gibi durumlarda her zaman kendi menfaatini düşün sen mobinge uğramışşsın eğer uzun yıllar bir emeğin var ama yinede mobing yüzünden istifa ettiysen tazminatlarını hak kazanırsın bunu bilmiyorsan çalışma bakanlığı şikayet hattı var orayı ara ve tüm haklarını öğren arkadaşım :KK66:
Sağol canım ama ben yurt dışındayım.
ve kimse içinde bir daha yöneticilerinden memun olduğun bir işyerinden asla ve asla ayrıma değmez
Haklısın ama iste
Tabii ki hiç düşünmeden gidip görüş. İş hayatı bu politik olmak zorundasın. Hala iş bulamamışken hele.
Aslında istiyorum ama bu seferde kürkçü dükkanı misali olur gibi.Cunku patronum demişti ayrılırken bak böyle bir çalışma ortam8ni bulamazsın iyi düşün diye .Hala kuyruğu dik tutma derdindeyim.Belki saçma gelicek ama.

Sağol canım ama ben yurt dışındayım.

Haklısın ama iste

Aslında istiyorum ama bu seferde kürkçü dükkanı misali olur gibi.Cunku patronum demişti ayrılırken bak böyle bir çalışma ortam8ni bulamazsın iyi düşün diye .Hala kuyruğu dik tutma derdindeyim.Belki saçma gelicek ama.

Ay hayır tabii ki neden kürkçü dükkanı misali olsun. İş hayatı bu işine geleni yaparsın. Patron öyle demiş olabilir, neticede şu an onun da ihtiyacı var. Hiç takılmamak lazım.

Bence gurursuzluk degil. Zaten onlar teklif ediyormuş, bu durumda biraz tatil yapmis gibi düşünüp istediginiz şartları saglayabilme kosuluyla döneceğinizi soyleyebilirsiniz bence. Insanları da artik umursamayin. Kimseyle is disinda iliski kurmazsiniz olur biter.

Bence gurursuzluk degil. Zaten onlar teklif ediyormuş, bu durumda biraz tatil yapmis gibi düşünüp istediginiz şartları saglayabilme kosuluyla döneceğinizi soyleyebilirsiniz bence. Insanları da artik umursamayin. Kimseyle is disinda iliski kurmazsiniz olur biter.
Evet onlar da istiyormuş ama direkt benimle iletişime geçmediler.Sadece arkadaşa çıtlatmış şef.Iste ne yapıyor tekrar gelirmi falan gibisinden.Bende şimdi sazan gibi atlamış olmayım diye biraz daha bekliyorum

Evet onlar da istiyormuş ama direkt benimle iletişime geçmediler.Sadece arkadaşa çıtlatmış şef.Iste ne yapıyor tekrar gelirmi falan gibisinden.Bende şimdi sazan gibi atlamış olmayım diye biraz daha bekliyorum

Yoneticilerinizden memnun oldugunuz icin geri donmeniz tuhaf degil. Bence kabul edebilirsiniz madem baska is bulamadiniz. Hayatta para ne yazik ki cok onemli.

Selam arkadaşlar çok ikilemdeyim.Günlerdir düşünüyorum. Eski iş yerimden kendim istifa edip çıkmıştım.Cik bunalmıştım ve resmen artık psikolojimi etkiliyordu.Bilirsiniz orda diğer çalışanlar dedikodu filan fistan.O anki ruh halimle hiç konuşmadan direkt istifayı bastım.Patronlarim çok dediler yapma hanı bir olurunu buluruz ama defalarca dediler bisey yapmadılar.Herneyse hesaplar tutmadı ve hala iş bulamadım şartlar bir türlü uymuyor bana.Simdi onlar eleman arıyorlar bende iş hatta orda hala görüştüğüm arkadaşa söylemişler sen konuş bir bakalım ne diyecek gibisinden.Aslında ne yalan söyleyim bende acaba dedim pişman mıyım bilmiyorum ama o anda öyle yapmam gerekiyordu.Yine olsa yine yaparım.Isin içine maddiyat sorumluluklar girince maalesef arada kalıyorum.Acaba gidip konuşsam çokmu abes olur .Yada bekleyimmi biraz daha off günlerdir düşünmekten biktim.Sizlerin görüşü söyleyecekleri çok önemli.

çıktığın yere geri dönersen rahat bırakmazlar seni canım bence başka iş bul.

Aynen bu işte.Sadece işimiz yürüsün mantığı.Hayir tabii ki üstü kapatılacak görmemezlikten gelinecek şeyler var.Ama bazıları da yutulur cinsten değil.
aynen oyle , su sıralar bende sıkıntılar yasıyorum
heryerde aynı sıkıntılar.

Back
X