Gururum kirildi...

Arkadasim bilmiyor olabilir dunku uzuntumle o da arada kaynadi. Aslinda ona kirilma sebebim ona bunu anlatinca beni aptal yerine koyup sakadir ya saka demesi oldu. Yanimda olmasini beklerdim sonucta bu terbiyesizlige maruz kalan benim.
Cok tesekkurler.

Ay totom ,kendisini kim begensin? Sanirsin Brad Pitt
Ki oyle bile olsa baskasinin kilosuyla dalga gecemez. Siz baskalarina sans verin bence konu sahibi

Vermek istiyorum uzun zamandir.
Aslinda bende soyle olur. Ben cok uzulursem bunu bastirmak icin yerim. Dunden beri bosverdim yiyorum. Dune kadar dikkat ediyodum.
Bende ters tepiyor hirslanmak yerine uzuntumu bununla kapatiyorum sanirim
Arkadaşım hayatımın sadece 1 yılı kilolu biri olarak geçti.O yıl çok zordu , ben aldırmasam da etraf eş dost huzur vermedi.Ki çok da bi kilom yoktu.Hep normal kiloda biri olduğum için biraz kilo alınca adım şişmana çıkmıştı.Herkes eleştiriyordu , etraf vücudu zayıf ama yağlı selülitli insanlarla , sırf zayıf diye kendini güzel sanan insanlarla dolu.Erkekler çok fena , insanlar da öyle.Bu şimdi böyleyse evlenince doğum yapınca ne hale gelir diye düşünüyor terbiyesizler.İstersen verirsin , iradeli ol.İradeli olmak her konuda iyi.Sadece yeme içme konusunda değil.İnsan bedenine söz geçirebildiğinde kendini daha da güçlü hissediyor.Şimdi fit bir vücudum var çok şükür ama çok spor yapıyorum ve yememe içmeme dikkat ediyorum.Her güzel şeyin bir bedeli oluyor.Ama aynaya bakıp giydiğin bir şey yakıştığında insan gerçekten iyi hissediyor.Kendini motive et.İstersen verirsin.İstemiyorsan da verme.Seçim senin.

çok densizmiş.
demekki karşınızda kibar kibar konuşurken içinden neler geçiriyor.
bu karakterde bir adamı her zaman böyle erkenden farketmek herkese nasip olmaz.
birde bu açıdan bakın.

özgüvenini kırma hemen. bence boyun kilona göre iyi. bence o gerizekalıyı hayatına bile alma. gerçek yüzünü göstermiş.

İnsanlar böyle insan müsvetteleri yüzünden anoreksiya ve diğer bilumum yeme bozukluklarına sahip oluyor... Gördüğüm en güzel kız arkadaşlarımdan bir tanesi okulda böyle şakalar maruz kala kala ve çocukluğunda annesinin baskılardan ötürü sürekli kalori hesaplaması yapıp fazla yiyince kendini kusturuyordu. Eminim bu kişi de pek yakışıklı birisi değildir, çünkü eli yüzü düzgün erkeklerin hiç böyle şakalar yaptığını görmedim. Nerede barzo tipli erkekler kendilerini Adriana Lima'ya layık görüyorlar.

çok densizmiş.
demekki karşınızda kibar kibar konuşurken içinden neler geçiriyor.
bu karakterde bir adamı her zaman böyle erkenden farketmek herkese nasip olmaz.
birde bu açıdan bakın.

Hah iste siz beni anladiniz.
Gayet normal guzel konustuk. O esnada kafasinda benim kilom geciyomus. Orda baslamis dalgaya,aksama arkadaslarima da anlatirim bunu demistir bence. Ona daha cok uzuldum.
Tabii bu adam benimle konusacak muhabbet edecekti,sevgili olmasak da arkadasca ve ben onun ortaminda alay konusu olacaktim. Ne kadar igrenc.

Canik benim bir zaten kilolu değilsin iki zaten olsan ne olur. ..Bu karakter için bir kriter midir. ..senin giyabinda boyke bahsedebilmesi çok asagilikca bir hareket ve işte gerçek bu...asla gurur kirilacak bir durum yok kilo ile boy ile ya da engelli de olabilirdin ki hepimiz birer adayiz; bunlarla karakter analizi olmaz...bence tenezzül etmeyin aciklamalarina. .

Uyyyyy öperim o güzel ponçik yanaklarından
İnsanlar böyle maalesef hadsiz ve çirkin.
Boşver hiç umursama yaşanmadan bitti şükür ki
Kilolu ya da zayıf nasıl olursan ol görünüşün bi önemi yok ki
Karakter bambaşka bir olgu.

Yok kesinlikle oyle yakisikli degildi, normaldi.
Rezil bir insanmis. Gercekten dun bunun yuzunden kendimi o kadar cirkin ve asagilanmis hissettim ki bugun kendime geliyorum. Ya ergenlik caginda olsaydim ya bunlari cok takacak yasta olsaydim ki su halimle bile o kadar kirici ki.insan kaldiramiyor basta bi anlamiyor.
Allah gosterdi diyorum.

Engelli de olabilirdim dediginiz gibi. Muhtemelen onunla da dalga gececekti. Insanlarin gozune estetik gelmeyen yerlerimle boyle dalga gecilmesi ne kadar adice bir hareket.
Karakterini belli etti.
Guzel mesajiniz icin cok tesekkur ederim.

Emin ol yakışıklı ve kendini geliştirmiş kafası bir şeylere çalışan erkekler böyle değil, kurtulduğun iyi olmuş. Poposundaki pişmaniye olmuş kıllara baksın o .

Son olarak lisede zayıf olduğum için bana da "fino" lakabını takmışlardı. O yüzden çevre liseli ergenlerden geçilmiyor, ister zayıf ol ister kilolu :) her daim kendimizi sevmeliyiz.

kesinlikle .olayın başında anlamissiniz karaktersiz olduğunu buda sizin şansınız bence.
fiziksel gorunusunuzle kendince dalga geçen adamla evlilik değil arkadaşlık bile kurulmaz.
ayrıca emin olun sizin görünüşunuzle alakalı bir durum yok ortada.
tamamen karsidakiyke alakalı bir durum bu.
kendinizi kötü hissetmenizi gerektirecek bir durum yok
.tabiki begenmeyebilirsiniz karşılıklı ama bunun bir adabı vardır.
illaki yüzden değil arkadan konuşmaninda adabı vardır.
tekrar söylüyorum sakin kafaya takmayin.
çünkü takmaya değecek biri yok karşınızda.
ayrıca boyunuza göre öyle çok abartılacak bir kilonuzda yok.
oladabilirdi de sadece kendinizi sorgulamayin diye yazıyorum.
:)

Emin ol yakışıklı ve kendini geliştirmiş kafası bir şeylere çalışan erkekler böyle değil, kurtulduğun iyi olmuş. Poposundaki pişmaniye olmuş kıllara baksın o .

Ayyy cok guldum mesajiniza
Ben de inanmiyorum karakteri oturmus, kendisini gelistiren insanlarin boyle bir sey yapacagina.
Umarim kendi gibilerle karsilasir hep.

Fiziksel goruntuyu de begenmeme adabi vardir dediginiz gibi.
Bunlar nasil cirkin muhabbetler, kendileri harikaymis gibi insanlari diledigince elestirip gulmek ne kadar igrenc.

Itiraf etmeliyim ki dun icimden sana bakan kilondan baska bisey gormuyor fiona, guzel sohbet diye bisey yok diye dusunuyodum o kirginlikla. Kendime yeni gelebiliyorum resmen.
Cok tesekkur ederim mesajiniz icin.

Eşimle tanıştığımda ünivertedeydik. kiloluydum kendimi hiç beğenmezdim. Peşimden çok koştu. Sevgililik zamanında bayağı kilo verdim. Yani gerçekten aranızda ciddi bir şeyler olacak olsa gözü görmez bile. Yani kilolu değilsiniz bence de. Sevinmelisiniz erken gördüğünüz için. Sizi kusurlarınızla kabul edecek biri için üzülün. Böyle bir adam için değil

Adamin beni kilolu bulmasina uzulmedim . Ortaminda beni alay malzemesi yaptigina ve benimle konusurken aklindan bunlarin gecmesine uzuldum. Ikiyuzlulugune.
Haklisiniz gercekten seven birinin buna cok anlam yukleyecegini sanmiyorum ben de.
Cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…