Gururum kirildi...

kendinizi gayet güzel ifade edebilen bir kadinsiniz.
eminim karsiniza sizi anlayacak
hem karekterinizi hem dış görunüşünuzu bir bütün olarak görüp
sizi tanidikcada gözünde daha çok guzelleseceginiz bir insan çıkacaktır karsiniza.
hepimiz öyle degilmiyiz.
gönül kimi severse güzel odur:))
ilk etapta etkilenmek önemlidir evet ama devamı için karakter gerekir.
ve gördüğünüz gibi bazılarının görünüşü ne kadar etkilesede karaktersiz bir yere varilmaz.
ayrıca eminim gayet hoş bir kadinsiniz.
egosu tavan karakteri oturmamış insanların yaptığı yorumla kendinize güveninizi zedelemeyin.
hakkinizda hayırlısı olsun.
herşey gönlünüzce olsun..

Adama bir şey demiyorum Allah bildiği gibi etsin, kınadığı başına gelmeden ölmez o. Aradaki kız için bişey diyemeyeceğim uygun gördü tanıştırdı ama herifin saçma sapan bir tavır sergileyeceğini bilemeyebilir.

Kilo dediğin verilir de karakter sonradan kazanılmıyor işte.
Üzülmeyin, aksine sevinin.
Geç olmadan gerçek yüzünü görmüşsünüz , öküzün.

Bahsne aramis bnce kilolu degilsin toplusun birazcik oda dalda gecilcek bi konu degil 164-52.5 kiloyum ex esim beni kilolu buluyordu bahane bunlar hep

Ne serefsiz insanlar var ya... canini hic sikma degmez

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ama üzülüyorsun.
En çabuk şekilde öğrenmişsin ne MAL olduğunu. Hatta öteki arkadaşının da.
Bence çok kilolu da değilsin. Ama o sığırın tekiymiş.

Ayı resmi atıp 'bu da sana benziyor.. Ama yok ya bu daha sevimli' yazsaydın.

+1

Aynen yukardaki arkadasa katılıyorum. Güzel bir ayı resmi yollayıp aynı buna
benziyordu deyip bir güzel sırıtsaydın sende sonra hiç yazmasaydın

Terbiyesiz.
Ne cevap verdiniz?
Bende kendimden özür dilerim insan sandım muhattap oldum seviyemi düşürdüm deseydiniz.

Fiona ^^ seninle olmayacak belli bence yanlis gondermeye inanamadim. Daha once yazismis olsaniz neyse yeni kaydedilen birine nasil yanlis gondermis. (Yemezdim ben)
Aglamayin, uzulmeyin kendinize guvenin.
İlk kez mesaj gönderiyorsa nasıl yanlış göndermiş ben de anlamadım, çok zor bir ihtimal o. Ama öte yandan kim bilerek böyle bir öküzlük yapar ki? O da zor bir ihtimal. Garipmiş cidden. Bir de 1.65 boy 70 kilo, öyle mizaha konu olacak bir anormalite içermiyor Fiona22 şişman şakaları için standartın altındasın. Bence bu herif kimle buluşursa buluşsun o espriyi yapmaya karar vermiş önceden. Durum onu gösteriyor. Bazen altta bilmediğimiz nedenlerin yattığı olaylar tutar bizi bulur. Bana seninki de öyle birşey gibi geliyor. Hiç alakan olmayan bişeye bulaşmışsın. Kişisel almazdım ben olsam

Bazi insanlar var soylemek istediklerini dolayli yoldan soyler aklima okur okumaz boyle bir sey geldi.
Konu sahibi hakkindaki yorumunu sanki bir arkadasima atiyordum yanlis oldu diyerek kendince bak bu benim gorusum dedi. Erkeklerin kendi aralarinda yaptiklari geyiklerin yok ruyamda gordum tarzinda olmadigini dusunuyorum.

Ilk kez gondermedi, konumda yazdim ama gozunuzden kacmis. Waptan guzel bir gun tesekkurler tarzi biseyler dedi.
Yanlislikla gonderdigini dusunuyorum. Bana boyle bir seyi yapacak olsa tesekkur etmez.
Ben de anlamadim. Kilom neymis bu kadar alay edecek kadar.
Tesekkurler mesajiniz icin..

Evet ama onu bana atacak kadar cesareti olan bir insan degil. Olay benim basima gdigi icin yanlislikla geldigine eminim halinden tavrindan.
Her iki turlu igrenc ama sonucta hissettigim sey yanlislikla atmasi..

Terbiyesiz.
Ne cevap verdiniz?
Bende kendimden özür dilerim insan sandım muhattap oldum seviyemi düşürdüm deseydiniz.

Benden bahsediyosun sanirim diyince sacma sapan birbirinden kopuk ve anlamsiz bir suru sey yazdi ard arda.engelledim sonra aradi acmadim.
Bisey diyemedim o anin sokuyla.

Her halükarda kötü bir espri anlayışı, acımasız kırıcı bir üslubu varmış ve sen yanlış mesaj gelmese bunu hiçbir zaman öğrenemeyecektin. İyi oldu boşver. Her işte bir hayır vardır. Suçun günahın olmayan bir olay için ağladığına değmemiş. Düşünme bence arkadaşınla da arana mesafe koy

Arkadasima cok kirginim. Tamam boyle oldugunu bilmeyebilir ama ben ona anlattigimda yanlis atmistir,sakadir vs diyerek onu destekledi. Aptal yerine kondum resmen.
Boyle insanlarla hic karsilamam bi daha umarim. Gercekten cok terbiyesiz bir insan.
Cok tesekkur ederim.

Aklima gelmedi ki. Engelleyebildim bi tek.
Igrencti ya igrencti.
Umarim bi gun biri de ona yapar da gorur.
Cok tesekkur ederim.

Ister yanlis gondersin ister bilerek,
Ister seni kastetsin ister baskasini.

Eegence bir davranis kesinlikle.
Bence kilon alay konusu olacak kadar degil
Fakat bu adam demek ki insanlari aleni asagilayabilen bir tip.

Boaver engelle numarasini direkt

Ay ergenusun tekiymiş, kendisini ne zannediyorsa sanki Ben Affleck bana da Victoria's Secret mankeni arıyor hıyar. Ayrıca kilolu falan değilsiniz öyle "korkulacak" kadar. Ben olsam "Neyse önemli değil, kilo veriliyor da beyin nakli yapılamıyor" der engeller geçerdim. Ne ağlıyorsunuz elin ergen kafalı herifi için tatlı canınızı sıkmaya değer mi? Anlayacağı dilde cevabını verip yallah diyeceksiniz böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…