- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
kendinizi gayet güzel ifade edebilen bir kadinsiniz.Fiziksel goruntuyu de begenmeme adabi vardir dediginiz gibi.
Bunlar nasil cirkin muhabbetler, kendileri harikaymis gibi insanlari diledigince elestirip gulmek ne kadar igrenc.
Itiraf etmeliyim ki dun icimden sana bakan kilondan baska bisey gormuyor fiona, guzel sohbet diye bisey yok diye dusunuyodum o kirginlikla. Kendime yeni gelebiliyorum resmen.
Cok tesekkur ederim mesajiniz icin.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ama üzülüyorsun.
En çabuk şekilde öğrenmişsin ne MAL olduğunu. Hatta öteki arkadaşının da.
Bence çok kilolu da değilsin. Ama o sığırın tekiymiş.
Ayı resmi atıp 'bu da sana benziyor.. Ama yok ya bu daha sevimli' yazsaydın.
İlk kez mesaj gönderiyorsa nasıl yanlış göndermiş ben de anlamadım, çok zor bir ihtimal o. Ama öte yandan kim bilerek böyle bir öküzlük yapar ki? O da zor bir ihtimal. Garipmiş cidden. Bir de 1.65 boy 70 kilo, öyle mizaha konu olacak bir anormalite içermiyorFiona ^^ seninle olmayacak belli bence yanlis gondermeye inanamadim. Daha once yazismis olsaniz neyse yeni kaydedilen birine nasil yanlis gondermis. (Yemezdim ben)
Aglamayin, uzulmeyin kendinize guvenin.
İlk kez mesaj gönderiyorsa nasıl yanlış göndermiş ben de anlamadım, çok zor bir ihtimal o. Ama öte yandan kim bilerek böyle bir öküzlük yapar ki? O da zor bir ihtimal. Garipmiş cidden. Bir de 1.65 boy 70 kilo, öyle mizaha konu olacak bir anormalite içermiyorFiona22 şişman şakaları için standartın altındasın. Bence bu herif kimle buluşursa buluşsun o espriyi yapmaya karar vermiş önceden. Durum onu gösteriyor. Bazen altta bilmediğimiz nedenlerin yattığı olaylar tutar bizi bulur. Bana seninki de öyle birşey gibi geliyor. Hiç alakan olmayan bişeye bulaşmışsın. Kişisel almazdım ben olsam
İlk kez mesaj gönderiyorsa nasıl yanlış göndermiş ben de anlamadım, çok zor bir ihtimal o. Ama öte yandan kim bilerek böyle bir öküzlük yapar ki? O da zor bir ihtimal. Garipmiş cidden. Bir de 1.65 boy 70 kilo, öyle mizaha konu olacak bir anormalite içermiyorFiona22 şişman şakaları için standartın altındasın. Bence bu herif kimle buluşursa buluşsun o espriyi yapmaya karar vermiş önceden. Durum onu gösteriyor. Bazen altta bilmediğimiz nedenlerin yattığı olaylar tutar bizi bulur. Bana seninki de öyle birşey gibi geliyor. Hiç alakan olmayan bişeye bulaşmışsın. Kişisel almazdım ben olsam
Bazi insanlar var soylemek istediklerini dolayli yoldan soyler aklima okur okumaz boyle bir sey geldi.
Konu sahibi hakkindaki yorumunu sanki bir arkadasima atiyordum yanlis oldu diyerek kendince bak bu benim gorusum dedi. Erkeklerin kendi aralarinda yaptiklari geyiklerin yok ruyamda gordum tarzinda olmadigini dusunuyorum.
Terbiyesiz.
Ne cevap verdiniz?
Bende kendimden özür dilerim insan sandım muhattap oldum seviyemi düşürdüm deseydiniz.
Her halükarda kötü bir espri anlayışı, acımasız kırıcı bir üslubu varmış ve sen yanlış mesaj gelmese bunu hiçbir zaman öğrenemeyecektin. İyi oldu boşver. Her işte bir hayır vardır. Suçun günahın olmayan bir olay için ağladığına değmemiş. Düşünme bence arkadaşınla da arana mesafe koyIlk kez gondermedi, konumda yazdim ama gozunuzden kacmis. Waptan guzel bir gun tesekkurler tarzi biseyler dedi.
Yanlislikla gonderdigini dusunuyorum. Bana boyle bir seyi yapacak olsa tesekkur etmez.
Ben de anlamadim. Kilom neymis bu kadar alay edecek kadar.
Tesekkurler mesajiniz icin..
Her halükarda kötü bir espri anlayışı, acımasız kırıcı bir üslubu varmış ve sen yanlış mesaj gelmese bunu hiçbir zaman öğrenemeyecektin. İyi oldu boşver. Her işte bir hayır vardır. Suçun günahın olmayan bir olay için ağladığına değmemiş. Düşünme bence arkadaşınla da arana mesafe koy
Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.
Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.
Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?