Önceki konularımı bilenler bilir. Yakın zamanda anlaşmalı boşandım. 1 buçuk senelik evliydim.
Eski eşim benle ilgili öyle şeyler söylemiş ki.. Çok zoruma gitti. Eşimin bir arkadaşı var, ben de eşiyle arkadaşım. Bu arkadaşı ve başka bir arkadaşı boşanma konusunu konuşmak için gitmişlerdi yanına.
Söyledikleri;
Narce evliliğimiz boyunca hep hata yaptı, bizim bütün kavgalarımızı ben annesine anlatıyordum annesi de beni haklı görüyordu.
Psikolojik rahatsızlığı vardı, ben defalarca söyledim tedavi olmayı reddetti. Şimdi boşanınca mı aklı başına geldi? Sürekli sorun çıkarıyordu vs. (Benim herhangi bir rahatsızlığım yok, sadece antidepresan kullanıyordum ve bunu evlenmeden önce de biliyordu.)
Sürekli kavga çıkarıyordu. (Bizim tüm kavgalarımız o lanet ailesi yüzündendi, dayak bile yedim.)
Ailesi de onun haksız olduğunu bildiği için beni aramıyorlar, barıştırmaya çalışmıyorlar. (Ki annemle hep konuşuyorlardı bu süreçte ve onun ailesi bir kez olsun aramadı nedir sorun neden boşanıyorsunuz diye)
Daha birçok şey vardı ama şu an aklıma gelmiyor. Benim ailesi yüzünden çektiklerimi nasıl hiçe sayar, emeklerimi nasıl hiçe sayar yaa! O kadar zoruma gitti ki anlatamam. Ben yuvam için o kadar emek verdim ki etrafımdaki herkes bilir. Beni nasıl rezil eder millete. Bin tane yalanla hem de.Çok gururum kırıldı çok.
Ben bu söylediklerini hazmedemiyorum. Ailesine karşı ne kadar fedakarlık yaptığımı kendisi de biliyor. Bir insana hasta sıfatını yapıştırmak ne kadar etik?
Zaten emeklerinizi hice saymasaydi, size siddet uygulamak yerine minnet etseydi, bugun bosanmis olmazdiniz...
Sizin aileniz araci olmaya calisirken, kendi ailesinin ortadan kaybolmasina utanmayip, bir de ustune sizinkiler ona hak veriyormus diye satmasi, kendimi nerden aklasam karliyim dusuncesindendir...
Kusura bakmayin karaktersizlik yapmis...
Sizin kullandiginiz antideprasani abartacak kadar hem de...
Neyse olmus bitmis, o kadar zamanin hatirina saygi nedir bilmeyen biri icin sikmayin caninizi...
Gecmis olsun...
Size bu lafları taşıyan kişiyle olan arkadaşlığınızı gözden geçirim derim. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun laf taşıyan insanlardan uzak durun ya da susmasını söyleyin.
Ben de bundan bahsediyorum, antidepresan kullanıyor olmamla onun bahsettiği gibi sorun çıkaran, anormal, hastalıklı olmak aynı şey değil. Teşekkür ederim.
Geçmişe bir çizgi çekip, yeni bir sayfa açmalısınız bence. Kimin ne düşündüğünü de boşvermelisiniz. Hayatınızın bundan sonrası için ve mutlu olmak için bunu yapmaya mecbursunuz.Önceki konularımı bilenler bilir. Yakın zamanda anlaşmalı boşandım. 1 buçuk senelik evliydim.
Eski eşim benle ilgili öyle şeyler söylemiş ki.. Çok zoruma gitti. Eşimin bir arkadaşı var, ben de eşiyle arkadaşım. Bu arkadaşı ve başka bir arkadaşı boşanma konusunu konuşmak için gitmişlerdi yanına.
Söyledikleri;
Narce evliliğimiz boyunca hep hata yaptı, bizim bütün kavgalarımızı ben annesine anlatıyordum annesi de beni haklı görüyordu.
Psikolojik rahatsızlığı vardı, ben defalarca söyledim tedavi olmayı reddetti. Şimdi boşanınca mı aklı başına geldi? Sürekli sorun çıkarıyordu vs. (Benim herhangi bir rahatsızlığım yok, sadece antidepresan kullanıyordum ve bunu evlenmeden önce de biliyordu.)
Sürekli kavga çıkarıyordu. (Bizim tüm kavgalarımız o lanet ailesi yüzündendi, dayak bile yedim.)
Ailesi de onun haksız olduğunu bildiği için beni aramıyorlar, barıştırmaya çalışmıyorlar. (Ki annemle hep konuşuyorlardı bu süreçte ve onun ailesi bir kez olsun aramadı nedir sorun neden boşanıyorsunuz diye)
Daha birçok şey vardı ama şu an aklıma gelmiyor. Benim ailesi yüzünden çektiklerimi nasıl hiçe sayar, emeklerimi nasıl hiçe sayar yaa! O kadar zoruma gitti ki anlatamam. Ben yuvam için o kadar emek verdim ki etrafımdaki herkes bilir. Beni nasıl rezil eder millete. Bin tane yalanla hem de.Çok gururum kırıldı çok.
Tabi ki durduk yere antidepresan kullanılmaz, ancak kullanıyor olmak da sürekli sıkıntı çıkaran, kavga eden, anormal davranan biri olmak anlamına gelmez.
eşinle zaten öyle sorunlarınız varmış ki boşanmışsınız. arkadaşlara katılıyorum. boşverin kendi hayatınıza bakın dinlemeyin.
yalnız anlamadığım arkadaşın onlara ne söylemiş ki eski eşiniz narcenin aklı başına boşanınca mı geldi demiş? sizi barıştırmak adına sizin yeşil ışık yaktığınıza dair birşeyler mi söylemişler.. veya siz barışmak istediğiniz de arkadaşınızı mı gönderdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?