Gururum

Hah diğer konunu şimdi hatırladım. Oğlan bir kıza yürümüştü sen sorunca salağın biri dedi falan. Sonra kız oğlanı engelledi durup dururken. Sen kıza yazınca da trip yedin... E mübarek böyle güvensizlik yaşadığın biri için niye delil arıyorsun? O zaman da demistim oğlan kıza yürümüştür kız reddedip silince seninki sorarsin kız da sana biseyler der diye korkup trip yaptı. Bazen insanın şansını zorlamamasi gerekiyor

• Beğen
Reactions: Cac
Bence de hislerinizde yanılmıyorsunuz. Kız kabul etseydi büyük ihtimal o sizi terk edecekti. Güvenmediğiniz biri ile olmanın anlamı yok.

Konularınız buram buram aldatılma kokuyor. Sizde bunun gayet farkındasınız. Bırakın gitsin. Gururunuz kırılıyorsa ozaman siz hamle yapın ve bitirin.

Kızlar 4 yıllık ilişkim var
Sevgilimin başka birini sevdiğini düşünüyorum
Çok bi delilim Yok 1-2 konuşma falan olmuş zaten delil bulmam imkansız çünkü başka şehirlerdeyiz
Soruyorum kesinlikle inkar ediyor deli olduğumu söylüyor
Napıcam bilmiyorum kadın hissi Eminim de üstelik gururum kırılıyor
Kız buna yüz vermiyor sanırım anladığım o çünkü Kıza bi şaka yapmış kız da sinirlenmiş görüşmek istemiyor artık
Bi akıl verin ayrılıyım mi gururum kırılıyor
Kızı nerden ogrendinjz şakayı nerden ogrendiniz. Eğer eminseniz bitirin zaten güven olmadan inanın yürümez

Kızlar 4 yıllık ilişkim var
Sevgilimin başka birini sevdiğini düşünüyorum
Çok bi delilim Yok 1-2 konuşma falan olmuş zaten delil bulmam imkansız çünkü başka şehirlerdeyiz
Soruyorum kesinlikle inkar ediyor deli olduğumu söylüyor
Napıcam bilmiyorum kadın hissi Eminim de üstelik gururum kırılıyor
Kız buna yüz vermiyor sanırım anladığım o çünkü Kıza bi şaka yapmış kız da sinirlenmiş görüşmek istemiyor artık
Bi akıl verin ayrılıyım mi gururum kırılıyor
Ayy bi de burda konunuz varmış :halay: :halay: Sizin bence kafanız bi hayli karışmış, kimin kimi sevdiği hoşlantılar falan akıllar çorbaa :KK14: Ayrıl gitsin.. Seçilen olma seçen ol.

30 yaşındayım demişsin
Tatlım 4 senede bu adam niye ciddi bir adım atmadı bence bunu düşün
Tamam hersey evlilik değil ama herseyinde bir sonu var zaten uzak mesefe ilişkiymiş .yani adamın özleme dayanamayıp senle yaşamak istemesi lazım .onda bir sevgi göremedim ben.öte yandan çevresindeki kızlara olan ilgisi var .sen 4 senemi verdim diye düşünme evlenmek boşanmak daha kötü .o yüzden bu adamdan kurtul ki aklı başına gelsin

Delilin ne ? Normal bir arkadaşına şaka yapmış olabilir nerden hissettin bunu, anlamadım

Back
X