kızlar dün değil önceki gün erkek arkadaşımla tartıştık hem de gün boyu.. sudan sebeplerle birbirimizi yiyip durduk.. şuan sebepleri hatırlamıyorum bile.. ben de o da biraz gergindik ve çocuk gibi küsüp durduk.. çok bozdu sinirlerimi.. bana karşı hiç bu kadar saygısızlaştığını hatırlamıyorum bile.. beni gerçekten şaşırttı.. en son çıktık gidiyoruz bana hoşçakal bile demeden yürüdü gitti.. hiç gitmedim arkasından.. ben de atladım dolmuşa işe gittim.. özel ders veriyorum yaptiğim iş bu ders anlatırken rahatsızlandım hiç bişey yemediğim için gözüm karardı ve istifra etmeye başladım bu arada hiç yapmadiğim bişeyi yaptım ve telefonumu kapattım.. neyse ders verdiğim çocuğun babası sağ olsun beni biraz yatırdı uzandım ama geçmedi mide bulantılarım..eve getirdi adam beni hemen annem aldı beni yatağa yatırdı.. sonra ev telefonu çaldı arayan sevgilimin ablasıydı..aldım tlfnu tatlım sana ulaşamıyoruz saatlerdir çok merak ettik bak sana balık aldık dün canın istemiş öyle demişsin seni bekliyoruz dedi ablacım çok hastayım gelemem dedim durumu anlattım sevgilim aldı telefonu ne oldu dedi anlattım.. biraz canı sıkıldı neden kapalıydı tlf hele de böyle durumda dedi.. bişey demedim.. sonra geri uyudum.. sanırım inanmadı hasta olduğuma..kavga ettiğimiz için gitmemek için bahane buluyorum sandı.. gece msj attım canım gelemediğim için özür dilerim benim için uğraşmıssınız ama ayağa kalkacak halim yoktu dedim.. ilaç içtinmi dedi içmedim sadece kekik yaptı annem onu da çıkardım dedim sana ilaç getirecem dedi.. yürüyerek bize geldi nöbetçi eczaneden mide bulantısı için ilaç almış bişey yiyemediğim için bana muz getirmiş.. geldi elleriyle muz yedirdi bana ilacımı içirdi geri gitti.. şimdi de nasıl oldun diye dakka başı msj atıyor.. ama içim soğumadı hala kırgınım ona.. ne demek bana bir hoşçakal demeden bir pislikmişim gibi arkasını dönüp gidiyor.. sonra da pişman oluyor.. bi gün önce canım balık istiyor dedim diye annesine balık aldırmış sırf ben istedim diye.. msj atmış canım işten çıkınca direk bize gel diye.. tabi bu msjları telefonu açınca aldım.. sonra deliye dönmüş saatlerce cebim kapali olduğu için.. ama gene de iyi ki hasta olmuşum ve gidememişim diyorum.. kır kır sonra da sevdiğim şeyleri yap hiç bişi olmamış gibi davran.. ne yapmalıyım kızlar.. nasıl yola gelir.. kırıp kırıp ilaç alıp elleriyle beslemesi bi işe yaramaz ve benim kırılan gururumu onarmaz.. çok soğuttu kendinden =( keşke böyle olmasaydı. en korktuğum sey saygıyı yitirmek ve sanırım saygıyı yitiriyoruz nasıl düzelir bu ilişki ya da düzelebilir mi sizce =(mafoldumben