burcu arkadasım buyutme bence.o senı mutsuz gormeye dayanamadıgı ıcın belkı de boyle kırıcı davranmıstır.ayrıca senı dusunup hemen gelmesı ılgılenmesı sana cok deger verdıgını gosterır...gorumce olacak ablada tarıhe gececek vallaha...aılecek senı sevmelerı onemsemelerı ne guzel.kıymetını bıl bence...bu arada cok gecmıs olsun..
haklısınız sanırım.. büyütmemem lazım.. olabiliyormuş demekki böyle şeyler... bir daha bu hale getirmemek için elimden geleni yapacam.. o bana bağirdiysa bunda benim de payım vardır o hale getirmişimdir sakin bir adamı.. biraz tahrik var yani ben de kendimde hata görmüyorum değil..
Larisacım şu an için msj atıyor sağ olsun nasıl oldun bişeyler yedin mi diye.. ben de cevap yazıyorum yedim canım zorla da olsa dedim.. şimdilik böyle.. o da ilgileniyor falan ama hala tavırlı.. hasta ettin kendini diye kızdı.. bak gördün her seye sinir yaptın midene olan oldu bütün sinir mideni vurdu.. kaç defa söylicem sana her seye sinirlenme biraz vurdumduymaz olmayı öğren dedi.. sanırım haklı.. bi kaç gün görüşmezsek özleriz birbirimizi sanırım.. özlememiz lazım biraz.. yalnız kalmamız lazım.. son iki haftadır her gün görüştük aha bunlar oldu.. demek çok sık görüşmicekmişsin.. özlemek gerekmiş demek arada...