Gururunuz mu , evliliğiniz mi?

frezya58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
17
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar; bir çok ailede kaynana ,elti ,görümce ..v.s ilişkilerinde sorunlar çıkıyor.Kimisi gerçekten ağır sorunlar yaşayabiliyor.Aşağıdaki sorumu yanıtlarsanız sevinirim merakım şu: acaba kaç kişi gururunu tercih edecek,hayalimizi değil gerçekte yapabileceklerimizi yazalım lütfen..

Eşiniz kendi ailesinin (annesi,yengesi. abisi .vs.) size hata yaptığının farkında ,fakat ailesi atamıyor satamıyor.eşinizi çoookk seviyorsunuz oda sizi.Herşeye rağmen onlarla iyi geçinmeliyiz diyor.Siz ise onlar tarafından incindiniz , çok incindiniz..Konuştunuz olmadı,kavga ettiniz olmadı laftan anlamadıkları gibi eşinizinde canını sıktınız ama sonuç yine onları görmek..Fakat gururunuz?Gururunuz ayaklar altına alınıyorsa ? Herşeye rağmen eşim ve evliliğim mi dersiniz yoksa ne olacaksa olsun bunun sonu GURURUM daha önemli deyip o kişilerle tamamen irtibatı keser miydiniz?

Önce ben yazayım ; gururum...

kesinlikle gururumun ne derecede yerlerde surundugu onemli bu zamana kadar esim dedim cunku cok fazla bisey yasamadim ama siniri zorlayan seyler olursa tabki gururum derim

benim kesinlikle Eşim.
evet çok incindim diyelim ama ben ömrümü eşimle geçirmeye karar vermişsem
ve onu çok seviyorsam bitirmem evliliğimi ne olursa olsun eşimin yanında olurum

sevgim her zaman gururumdan önce gelir.

benim kesinlikle Eşim.
evet çok incindim diyelim ama ben ömrümü eşimle geçirmeye karar vermişsem
ve onu çok seviyorsam bitirmem evliliğimi ne olursa olsun eşimin yanında olurum

sevgim her zaman gururumdan önce gelir.
[/QUOTE

Gurur derken boşanmak anlamında söylemedim..Eşinin ailesi ile görüşmemeyi kasdediyorum..Arkadaşlar özellikle bu düşüncenizi yazarsanız sevinirim..Eşinizi çok sevseniz de ,akrabaların dedikodularını duyacak olsanız da yine de eşinizin çekirdek ailesi ile görüşür müydünüz?

başlığı okuyunca ilk evliliğim dedim aslında...........hani aldatma falan yoksa.....

ama ailesine kırıldıysamda bunu eşime anlatmaya çalışırım yanii kimse için evliliğimi tehlikeye atmam ama hiç anlamıyolarsa beni görüşmem olur biter

evliliğimi bitirmem yaniii

Son düzenleme:
Eşinin ailesi ile irtibatın tamamen kesilmesi zor.
Eğer beni çok kırdılarsa zorunlu görüşmemiz gereken durumlar vardır.
Düğün, nişan vs. orlarda sadece merhaba derdim.
Kırıldığım insanların yüzlerine gülemem.:1no2:

evli değilim ama şunu söyleyeyim eşimin ailesinle problememim varsa bu beni ilgilendirir sadece bayramlarda el öpmeye giderim oda dinimiz gereği bayramlarda küslük olmaz ama onun dışında bakmam yüzlerine eşim istediği gibi gidebilir bensiz sonuçta ben eşiysem onlarda ailesi ne kadarda olsa insanın ailesine de ihtiyacı var tabi önce bunu anlayışla karşılayacak koca bulmak lazım

eğer eşimi çok seviyorsam tabiki evliliğim
zaten buna benzer bir durum içerisindeyim ve eşime olan sevgimden kapımı kapayıp kendi dünyamda yaşamaya çalışıyorum beni dışlayan beni memleket farkı yüzünden aralarında uzaylı gibi gören insanları artık takmıyorum
çünkü o insanların amacı beni eşimle mutsuz görmekse zaten buna fırsat vermemek için yine evliliğimi tercih ederim

[COLOR="DarkRed" .!.:
Gurur derken boşanmak anlamında söylemedim..Eşinin ailesi ile görüşmemeyi kasdediyorum..Arkadaşlar özellikle bu düşüncenizi yazarsanız sevinirim..Eşinizi çok sevseniz de ,akrabaların dedikodularını duyacak olsanız da yine de eşinizin çekirdek ailesi ile görüşür müydünüz?[/COLOR]

pardon ben yanlış anlamışım:1ninca:
sık görüşmem laf duymak istemem
nadiren gider ve mesafemi korurum sonuçta eşinizin ailesi:kedi:
çoğu zaman eşiniz tek gider sizde arada resmi şekilde gidersiniz.
görüşmeme seçeneği yoksa mesafe koyarsınız.

ayrıca bu sizin gurursuz olduğunuzu göstermez bence
eşiniz için yapıcaksınız bunukaydirigubbakcemile4

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk aklıma gelen gururum oldu ama böyle bi olay başıma geldi gururum kırıldığı dönemler oldu eşim her zaman yanımdaydı ailesiyle uzun bi süre görüşmedim şimdi göüşüyorum ama oda eşimin hatrına

Hala eşimin ailesiyle görüşmeye devam edersem artık benliğimden bişiler kaybediyorum demektir..

Ve bunu kabul edemem kapımı kapatırım eşim görüşmek istiosa görüşür ama ben gitmem,derdimi anlatmam,sıkıntımı paylaşmam..

Olduda benim evime geldiler surat yapmam evime misafir gelmişler ama evimden çıktıkları andan itibaren bnm için yine aynıdır.. :olmaz:

Görüşmem ben...
Şu 3 günlük dünyada huzurumu bozacak tek kişiye yer yok benim hayatımda...:1closedeyes:

eşimi seviyorum ama eşimi seviyorum diyede beni çok kıran insanlara eyvallah edemem,hiç görüşmeyeceksem görüşmem,eşim zorlamaz heralde beni çok kırdıklarını dile getiririm,evime gelirlerse gelirler ama ben gitmem ve tekrar eskisi gibi mümkün değil olamam
yani gururum demiş oluyorum galiba değilmi?

Büyük konuşmayım da; çok kötü şeyler yaşadıysam gururum tabii ki..
Eşimin hatırını falan da dinlemem, görüşmem..

benim de eşim:asigim: asla gurur yapmam gurur yaparsam eşim gibi güzel insanı kaybetmek istemem:asigim::nazar:

tabiki eşim ,gurur varsa aramızda sevgi yok demektir ,insnalar gelip geçicidir ama eş daima insanın yanında kalandır ...

Gururum önde gelir kesinlikle
ama irtibatı tamamen kesmek çok zor çünkü bi gün bi yerde muhakkak karşılaşıcaz
yüzyüze bakmak zorunda kalcaz...eşimin ailesi sonuçta..
ama samimiyet asla olmaz mesafenin kralını koyarım arama :1closedeyes:
eşimin hatrı için boyun eğemem,eyvallah diyemem söylenenlere
saten eşimde bana söylenenlerin karşında sessiz kalıyorsa
hala ailesinin yanındaysa onun hatrı hiiç olamaz :1closedeyes:

araya mesafe koyar belkide bayramdan bayrama görüşürdüm diye düşünüyorum..eşimin ailesinden olumsuz birşey görmediğim için tam ne yapardım kestiremedim..

tabiki eşim ,gurur varsa aramızda sevgi yok demektir ,insnalar gelip geçicidir ama eş daima insanın yanında kalandır ...

İyi de gururu eşine yapmıyorsun ki , kötü şeyler yaşadığın çok kırıldığın eşinin ailesine yapıyorsun..
Hani kimisi aşkta gurur olmaz demiş de..
Aklı başında bir erkek de, o kadar olayın üstüne eşine görüşeceksin diye de tutturmaz zaten..

ben böyle düşündüm konuyu..

Back
X