gurururm cok incindi

peşpeşe iki kere aramazdı mail adresini biliyor buraya üye olduğum? mail adresinden beni bulma imkanı var mi burada? burayı bilmiyor ama yazınca mail çıkar mi
Bildirimleri burada açık bıraktıysan ona gitmiş olabilir. Öyle şerefsiz hertürlü o kızı kandırıp yoluna devam eder olan sana olur. Ara şerefsize herşeyi bildiğini,kızın ismini cismini söyle,beni rahatsız etmeğe devam edersen seni cümle aleme rezil ederim de yeniden bas engeli.

bu erkekler ne kadar da profesyonel hale geldi böyle 3 yıllık ilişki aileler yemekler bir taraftan sen dünyadan haberin yok ,bir de iğrenç üsluplar yok hastalık kapmasından korktuğu için Kadınlarla ilişkiye girmiyormuş da bilmem ne laflara bak ama oyuncak gibi kadınların duygularıyla oynanabilir mahsuru yok dediğin gibi kız saf masum sa kandırır onu 3 yıl olmuş Zaten kıskançlıktan yaptı benim alakam yok bi sürü sinema yazar ona arada sen kötü olursun üzülme böyle birinden kurtulduğuna dua et .geride bırak her şeyi Allah’a havale et ,tecrübe oldu yaşadıkların böyle düşün artık daha dikkatli adımlar atarsın .

Ben eski konunuzu biliyorum. Çok aklı başında bir hanimefendisiniz bence. Ben bu tür şeylerin herkesçe bilinmesi gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Tam olarak böyle olmasa da benim de basımdan bir "ispiyonlama" hikâyesi geçti. Kaç yıllık bir erkek arkadaşım borç para istemişti. Çocukluktan tanışırız, verdim. Sonra bir sürü katakulli falan... Paranın üstüne yattı beyefendi. Aradan yıllar geçti, ben parayı unuttum. Bir gün denk geldik, aklıma düştü benim para. Hemen bir sosyal medya taraması... Baktım evlenmiş, bebeği olmuş. Karısına yazdım güzel bir dille. Karisi da helal süt emmiş bir kadınmış Allah var. Onu dinledi, beni dinledi. Anladı ki bende yalan yok, param ertesi gün elime ulaştı. Babası ölmüş bir kız çocuğu vardı, annesi de ağır hasta... Hemen gelen parayı o kıza aktardım. Güle güle yesin. Hanımlar kocalarının ne mal olduğunu bilmeyi hak ediyor bence. Ne yaptınız bu arada?

kızlar son durumu anlatayım..

yukarıdaki arkadaşın yazısını okuyunca aklıma geldi ben bu densize bir de para verdim iki ay önce bin lira kadar paraya sıkışık diye. saçmaladım biliyorum güya seviyordu ya. paranın yarısını geçen ay vermişti kalani bu ay verecekti kaldı öyle.

engeli açtım buraya yazdığım gibi. üç saat sonra aradı bebegim aşkım seni seviyorumlar başladı. herşeyi bildigimi söyledim. şaşırdı bayağı ama inkar etmedi. çok yanlış ilişkiler yaşadım çok mağdur oldum en sonunda düzgün bir kız buldum aileme tanistarabilecegim seviyorum evleniyoruz dedi. bana niye seviyorum dedin bu kadar peşime düştün madem dedim sakince. seni de seviyorum dedi. keşke daha önceden tanışsaydık daha fazla zaman geçirme şansımız olsaydı dedi. adam klasik zorla evleniyorum yalanına bile gerek duymayacak kadar pişkin. dayanamayıp kapadım kaparken bile nolur bize bunu yapma seni çok seviyorum aşkım diyordu. metres tutacak zaar. hayır adamın paraya falan ihtiyacı da yok aslında durumu iyi. galiba dugun için tek taş falan aldı o borca yardım ettim ben

Bu kişiyle nerde tanıştınız çok merak ettim

o kadar rahat yalan söylüyor ki kızı da inandırabilir. bu kadar pişkin adamın bana da bela olma ihtimali var. ben de her gece annesi ile ne konuşuyor diyordum saatlerce

kıza kendimi ifşa etmeden bir şekilde ulaşıp adamı izlemesini söylesem bence takip ederse uyanır çünkü adam rahat durmuyo. hatta engeli açıp onunla konuşabilirim bile o ara. ama kıza ifşa olmadan nasıl bunu yapabilirim bunun dışında ya kız evlenicez nasılsa diyip takmazsa?

bence her kadınını bunu bılmeye hakkı var bırde yatmıyormus beyefendı ..

mesajlasabılır sevebılırı ama yatamaz ..yatmadım dıyecek

Keske o kıza söylesen o adamın ne mal olduğunu.. İnsanlık adına..

Bence de evlenmeden önce kıza ya da kızın akrabalarından birisine ulaşıp durumu anlatın, ekran görüntülerini gösterin.

Seni de seviyorum mu Baya komik bir arkadaşmış kendisi. Anlatım diliniz çok sakin helal olsun sizi çok takdir ettim. Ben de kız adına üzüldüm inşallah adamın nasıl bir pislik olduğunu farkeder. Kanıtlarınız varsa bence bir şeyler yapabilirsiniz kızcağız da kurtulur sayenizde

Kıza şöyle haberi olsun diyenler olmuş . ama bu karaktersiz sorunlu bi tip size bulaşır kız zaten öğreneceği varsa öğrenir siz bulasmayin . hani normal olsaydı haber verin derdinde çocuk pisliğin teki Allah o kızı korusun sizi koruduğu gibi

hala kararsizim dün saçma sapan şeyler yazdı gene mail atmış hesap alıp. hayatında olcakmisim beni görmeliymiş falan. bu nasıl yüzsüzlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…