gurururm cok incindi

Ben böyle durumalarda bulaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Siz anlatınca amanda ne iyi niyetli kadın diyeceğini hiç sanmıyorum. Herkes başına gelmeden bilmek isterim diyor. Ama başına gelince ilişkiyi bitirmeyi göze alamayanlar sanki suç ikinci kadındaymış gibi ona musallat oluyorlar. Sonuçta kızın karaktrerini bilmiyorsunuz. Siz anladıysanız oda anlar birgün mutlaka. İnternette bir yerde okumuştum. Sizin durumunuz bir bayanın başına gelmiş. Adamında sosyal medyada aktif değilmiş ve iki kızda ekliymiş. Öğrenen kızda sanki bilmiyormuş gibi ikisinin samimi olduğu bir pozu çıkma ay dönümlerinde adamıda etiketleyip sanki kutlama mesajıymış gibi atmış facebooka ortalık karışmış tabi. Diğer kızıda böyle haberdar etmiş. Bana çok akıllıca gelmişti.

Çoğu demiş ki kıza anlat, hayır efendim anlatmayın, birşey yapmayın herşey sizin elinizde patlar çünkü. Hani şurda örnek teşkil edecek konular görsem, "sevgilimin/eşimin diğer sevgilisi beni uyardı, ben de bastım tekmeyi" gibi tamam anlatın ama, sonuç genelde adama inanmakla, bir şekilde ikna olup affetmekle bitiyor ve hatta uyaran kişinin başına bile patlıyor kabak, "sen yüz vermesen yazmazdı, yapmazdı, asıl sen onun peşindeymişsin" gibi gibi. Olaylara objektif bakma ve muhakeme yeteneğimize toplumca güvenmiyorum, bende benzer durum yaşıyorum ve şahsen bu toplumla da hiç uğraşmak istemiyorum. Bırakın belâsını başkasından bulsun.

Çok doğru

Sen karışma diyen arkadaşlara katılıyorum, hiç bulaşmayın kıza bir şey bildirmeye kalkmayın.
Siz adamın peşinde iş bozmaya çalışan kadın olursunuz. Adınızı bile çıkarırlar. Belki kızın ailesi bile olaya dahil olur.
Siz kendinizi kurtarın başkasını kurtarma sorumluluğunuz yok, kız da gözü açıksa ve "niyeti de varsa" zamanla anlar zaten çocuğun karekterini.

Daha onceki yazinizi okumustum hatirliyorum
Hatta gorusmeme karari almaniz cok hosuma gitmisti guclu kararli durusunuzu taktir etmistim.
Suan karsi taraf icinde cok uzuldum.
Madem artik gordunuz uzerinize bir gorev dusmus o kiza her seyi anlatin size attigi mesajlari gonderin.
Bilmeye hakki var daha sonra karar kendisine ait. Ama lutfen bilsin kizin basi yanmasin.

kocaman bir yuh bırakıyorum buraya.iyi ki inadın tutmuş engeli kaldırmamışsın.Kendin kurtuldun çek o kızı da kurtar.Her şeyi anlat elinde olan her şeyi yolla kıza hatta aile bireylerine de.

kızlar galiba işyeri hattından aramış iki kere. şehir alan kodu onun. engeli acip bildigimi söylesem mi şimdi arayıp?

İnsanlar kul hakkını düşünmüyor mu ya?
Ne demek iki kişiye umut vermek
Mutlu mu olacaklarını sanıyorlar acaba bir diğerini üzerek
Canım sen hiçbir şekilde cevap verme, en doğrusunu yapmışsın bence konuşmayarak.

peşpeşe iki kere aramazdı mail adresini biliyor buraya üye olduğum? mail adresinden beni bulma imkanı var mi burada? burayı bilmiyor ama yazınca mail çıkar mi

Kıza anlatirsan, bu hikayedeki 'deli kadın' sen olcaksin. Bir şekilde, bu kadın deli, kafayı bana takmış, mutluluğumuzu kıskanıyor diyecek senin için. Kızı ikna edecek.

Boşver canım yoluna bak sen. Kurtulduğuna şükret.

Üç yıllık ilişkide kızın haberi olmayacağına inanmıyorum ne yazık ki. Ayrıca o kızın ilk aldatılışı da değildir, sizden önce başka başka kişilerle defalarca aldatmıştır muhtemelen. Ben olsam hiç uğraşmazdım. Saçma sapan bir adam çünkü karşınızdaki. Ne yapacağı, ne tepki vereceği belli olmaz. Kızda açsın gözünü biraz, tabi aldatılıp affetmediyse...

"Bir dost" olarak elinizdeki yazışmaların ekran görüntülerini yollayıp çekilin.
Gerisi o kızın bileceği iş.
bence o kız bi süre küser sonra tekrar barışır çocukla.. evlenicez nasılolsa önemli değil der affeder zaten yaşı da küçükmüş baksanıza.. bence konu sahibi boşuna uğraşmış olur..

ben de böyle düşünüyorum..

Size attığı mesajları kıza atın, belki o da kurtulur. Yazık o kıza da acıdım.

bence o kız bi süre küser sonra tekrar barışır çocukla.. evlenicez nasılolsa önemli değil der affeder zaten yaşı da küçükmüş baksanıza.. bence konu sahibi boşuna uğraşmış olur..
Aslında haklılık payın çok. Erkekler, kız benim peşimde, intikam için yapıyor der, sıyrılırlar hep.

Kiza kesinlikle soyleyin. Ona da yazik o da bir ana kuzusu. Hayatin tokadini tum kadinlardan yesin sonra gorur insanlarin duygulariyla oynamayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…