Çok doğruÇoğu demiş ki kıza anlat, hayır efendim anlatmayın, birşey yapmayın herşey sizin elinizde patlar çünkü. Hani şurda örnek teşkil edecek konular görsem, "sevgilimin/eşimin diğer sevgilisi beni uyardı, ben de bastım tekmeyi" gibi tamam anlatın ama, sonuç genelde adama inanmakla, bir şekilde ikna olup affetmekle bitiyor ve hatta uyaran kişinin başına bile patlıyor kabak, "sen yüz vermesen yazmazdı, yapmazdı, asıl sen onun peşindeymişsin" gibi gibi. Olaylara objektif bakma ve muhakeme yeteneğimize toplumca güvenmiyorum, bende benzer durum yaşıyorum ve şahsen bu toplumla da hiç uğraşmak istemiyorum. Bırakın belâsını başkasından bulsun.
bunu nasıl yaparım bilmiyorum. daha önce gebe kalmadan korkuyorum diye bir konu açmıştım. orda yarı cinsel özeldim öpmek isterdim temalı konuşmalar var. ben onu ifşa edersem o da bunları yollamaz mi? böyle bir karakter herşeyi yapmaz mi?
bence o kız bi süre küser sonra tekrar barışır çocukla.. evlenicez nasılolsa önemli değil der affeder zaten yaşı da küçükmüş baksanıza.. bence konu sahibi boşuna uğraşmış olur.."Bir dost" olarak elinizdeki yazışmaların ekran görüntülerini yollayıp çekilin.
Gerisi o kızın bileceği iş.
ben de böyle düşünüyorum..Kıza anlatirsan, bu hikayedeki 'deli kadın' sen olcaksin. Bir şekilde, bu kadın deli, kafayı bana takmış, mutluluğumuzu kıskanıyor diyecek senin için. Kızı ikna edecek.
Boşver canım yoluna bak sen. Kurtulduğuna şükret.
Aslında haklılık payın çok. Erkekler, kız benim peşimde, intikam için yapıyor der, sıyrılırlar hep.bence o kız bi süre küser sonra tekrar barışır çocukla.. evlenicez nasılolsa önemli değil der affeder zaten yaşı da küçükmüş baksanıza.. bence konu sahibi boşuna uğraşmış olur..
mail şifrenizi bilmiyorsa bulamaz.peşpeşe iki kere aramazdı mail adresini biliyor buraya üye olduğum? mail adresinden beni bulma imkanı var mi burada? burayı bilmiyor ama yazınca mail çıkar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?