gurururm cok incindi

Jezabel34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
327
599
23
iyi geceler güzel hanımlar;
yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla olan sorundan bahsetmiştim. cinsellik ile alakalı bir konu geçmişti aramızda hatırlayan vardır belki. bana hastalıktan korktuğu için kadınlarla beraber olmadığını söylemişti. bunu çirkin bir üslupla söylediği için heryerden engellemiştim. o engelleri açmadım. bana başka mecralardan fake hesaplarla ulaşıp benden vazgeçmeyeceğini beni ne kadar sevdiğini anlattı. cevap vermedim. içim çok acıdı ama tuttum kendimi. cidden sevmeye başlamıştım çünkü.

dün ise kendisinin yaklaşık üç yıllık bir ilişkisi olduğunu ve bu ay sonu nisanlanacagini tesadüfen öğrendim. sosyal medyada hiç paylaşım yapmıyor zaten yıllardır. akşamları hep müsaitti. gelin hanım uzak bir şehirde ve arkadaşın demek ki iki hattı varmış. benimle gece gündüz konuşan adam nasıl yakalanmadı aklım almıyor. bu şubat ayında da evlenecekmiş. bütün bunları da bana attığı mesajların birinde fake hesaptan ismime x değil de y yazdığı zaman şüphelendim. o kadar çok peşpeşe mesaj atmış ki farkında bile değil. üstünde durmadım ama dün şeytan durttu ve açık olan arkadaş listesinde engeli açıp ismi arattim. tek bir kadın çıktı ve kadının da açık feys sayfası. fotolar yorumlar ilişki başlangıç tarihi, aile tanışma yemekleri. bana is seyahatine gidiyorum dediği zaman meğer aile ile yemekteymis kızın şehrinde. bana her gece mesaj atti uzun uzun. gündüz arada yazdı.

hala daha seviyorum diyor utanmadan. kız da nasıl güzel tatlı masum ve yaşı küçük belli..

öyle daraldı ki içim

güncelleme sayfa 7

Son düzenleme:
kiza üzülmesem dügüne katil derdim... söyle bi cegrek at o anki surat ifadesine de bi selfi patlat...

Yuhhh diyorum,nasıl bi cibilliyetsizliktir,hayasızlıktır.
Aslında o kıza ulaşıp anlatmalısınıź ,yazık evlenince neler yapar bu ş...z o kızın arkasından

bunu nasıl yaparım bilmiyorum. daha önce gebe kalmadan korkuyorum diye bir konu açmıştım. orda yarı cinsel özeldim öpmek isterdim temalı konuşmalar var. ben onu ifşa edersem o da bunları yollamaz mi? böyle bir karakter herşeyi yapmaz mi?

Kendi pisliginde bogulsun hic bulasma. Kimseye iyilik yaramaz. Kiz affeder kotu sen olursun. Kurtulduguna sukret verilmis sadakan varmis.

kıza sosyal medya hesabından mesaj atmak mantıklı ama kendimi ifşa etmeden bunu yapmam lazım. dahası başka bir konu var hanımlar. bu arkadaş bir kadının kendisine bela olduğunu ve bu kadın bana ulaşırsa onun hasta olduğunu ve ciddiye almamami söylemişti. benden önce görüştüğü bir kadın. yaş ve tip uymuyor. belli ki başka biri. güya hiç görüşmemiş bir senedir kimse yokmuş hayatında. ağustos ayında güya sehrime taşınacaktı eminim yalandır ama doğruysa başıma bela olur. ben diğer kadınla da görüştüğünü düşünüyorum artık. ve en kötüsü bu kadın evli demişti. güya deliymis. ben de inandım salak gibi

kız daha 23 yaşında çok saf temiz ve nasıl mutlu paylaşımlar yapmış..yorumda şey yazmış evlenicez o yüzden dışarı çıkmıyorum para biriktiriyordum arkadaşına yazmış niye gelmiyorsun buraya diyen

bir erkek bir kadin icin deli diyorsa anla ki deli olan o erkek kisisidir yedigi naneler ortaya cikmamasi icin öyle diyorlar genelde...

Ben kiza ulasir anlatirdim...tam bir se***sizmis...
Yada bilemedim...bu tiplerle ugrasilmaz. Kiz da inanirmi bilemeyiz. Size kalmis...

ya güya hiçbişey yaşamadan kendisine musallat olan evli bir kadın vardı evini bulmuş telini bulmuş falan. demek o da yalandı. bir kadın niye delirip tehdit etsin bir adamı hiçbişey yaşamadıysa. eminim ondan önce de olmuştur. ben de cidden deli deyip inanmistim

Ben hatirladim konunuzu.Ne karaktersiz insanlar var ya bu hayatta kurtulmuşsunuz felan demeyecegim zaten böyle bir karakter yoksununu duygulariniz olmasina ragmen bırakmıştınız o zaman ve gayet akilci davranmistiniz sizin buna yem olma ihtimaliniz olmazdi zaten.Benim anlayamadigim ne niyetle size yaklaşıyor amaci ne.Cinsellik degil,baska bir kadin da var duygusallikta aramıyor belliki arasa niye nisanlansin niye evlenmek istesin.Bu karaktersiz sizden ne istemis ona yogunlasin bence ruhsal yonden hasta midir nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…