Aynen başınıza gelme ihtimali çok yüksek birsey bu. Ve bir gün ortaya cikinca keske bende soyleseymisim dersiniz. Cok kötü ya allah islah etsinKızın bilmesi şart bence kim bilir dua alırsınız
bunu nasıl yaparım bilmiyorum. daha önce gebe kalmadan korkuyorum diye bir konu açmıştım. orda yarı cinsel özeldim öpmek isterdim temalı konuşmalar var. ben onu ifşa edersem o da bunları yollamaz mi? böyle bir karakter herşeyi yapmaz mi?
kıza sosyal medya hesabından mesaj atmak mantıklı ama kendimi ifşa etmeden bunu yapmam lazım. dahası başka bir konu var hanımlar. bu arkadaş bir kadının kendisine bela olduğunu ve bu kadın bana ulaşırsa onun hasta olduğunu ve ciddiye almamami söylemişti. benden önce görüştüğü bir kadın. yaş ve tip uymuyor. belli ki başka biri. güya hiç görüşmemiş bir senedir kimse yokmuş hayatında. ağustos ayında güya sehrime taşınacaktı eminim yalandır ama doğruysa başıma bela olur. ben diğer kadınla da görüştüğünü düşünüyorum artık. ve en kötüsü bu kadın evli demişti. güya deliymis. ben de inandım salak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?