• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...

Tanıdık geldi olabilir ?
Arkadaşımın benim face de işi vardı olabilir .
Onların şirkette ... gibi bir cümle olabilir .
Bizim Alinin hoşalndığı kızı merak ettim olabilir .
Eski kız arkadaşımdı şimdi ki hayatını merak ettim olabilir .

Olurda olur , baya açıklanır . Gerçi ben tek bir cümle ile açıkladım ama :)

Her şeyde kötü niyet aramayın siz hiç erkek profiline bakmıyorsunuz sanki :p

Ne var bunda?
Baktığı kızla önceden bir geçmişi falan mı olmuş ki böyle takıldınız?

Siz hiç bakmıyor musunuz ?

Bunu ben de merak ettim. Hazal zamani Hazal zamani siz hiç bakmıyor musunuz? İş arkadaşınız olur. Bir arkadaşınızın profilinden bir şeylere bakarken gözünüze takılan biri olur. Yani sizin arama geçmişinize baksak hiç mi yok?

yahu ben bazen hiç tanımadığım bilmediğim adamların profiline girip bakıyorum. mesela birisi kendi halinde bi adam fenomen falan değil öyle, zaten ben de öylesine denk gelmiştim profiline. ama hep komik durumlar falan paylaşıyor bazen sırf yazdığı durumları okumak için bile giriyorum.

mesela instagramda bi yabancı adam var, spor falan yapıyor gayet güzel görünümlü, insanoğlu meraklıdır girip bakıyorum arada. bunu sadece karşı cins olarak düşünme. çok güzel bulduğum kadınların profiline de girip fotoğraflarına bakıyorum.

bunda güven kaybedecek bi durum yok bence.

Bunu ben de merak ettim. Hazal zamani Hazal zamani siz hiç bakmıyor musunuz? İş arkadaşınız olur. Bir arkadaşınızın profilinden bir şeylere bakarken gözünüze takılan biri olur. Yani sizin arama geçmişinize baksak hiç mi yok?

söyle düşünün kadın bir erkeğe bakabilir ama bir erkek ona laf atarsa eger ters cevap verebilir...erkek zihniyeti öyle değil işte..HAyatımda biri yokken evet bakardım hep..olunca facese bile girmiyorum artı..

söyle düşünün kadın bir erkeğe bakabilir ama bir erkek ona laf atarsa eger ters cevap verebilir...erkek zihniyeti öyle değil işte..HAyatımda biri yokken evet bakardım hep..olunca facese bile girmiyorum artı..

ama burda yanlış olan şey sizin yaptığınız. neden hayatınıza biri girdi diye face'e bile girmiyorsunuz ki? neden illa hayatınıza bi erkek girdi diye kendinizi hayattan soyutluyorsunuz? face'e girebilirsiniz de, merak ettiğiniz insanlara bakabilirsiniz de. bu sizi kötü biri yapmaz.

Bu nasıl bir zihniyet ya :olamaz:
Bu kadar güvensiz olduğunuz insanlarla nasıl yuva kurmayı düşünüyorsunuz? Sokağa çıkınca hiç mi kız görmüyor? Aklından kötü bir şey geçse onlara da kötü bakar.

Back
X