• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...

Arkadaşlar bazı kişilere normal gelmiş bakmasında.bu arada çok arkadaşına bakmış etmiş sorun yapmadım bakabilir..ama bu baktığı kız ben olmazssam o olur düşündeki yedeklerdeki kız..yani geçmişte evlenilmesi için tanıştırılmış bir kız..ve tepkim ondan ..ki ne kadar siz normal görsenizde..sizinde eşiniz sevgiliniz geçmişte evlenme için size sunulmuş kıza baksın....yaşamanız gerek illaki anlamınız için..TAbi sözüm herekese değil..

Arkadaşlar bazı kişilere normal gelmiş bakmasında.bu arada çok arkadaşına bakmış etmiş sorun yapmadım bakabilir..ama bu baktığı kız ben olmazssam o olur düşündeki yedeklerdeki kız..yani geçmişte evlenilmesi için tanıştırılmış bir kız..ve tepkim ondan ..ki ne kadar siz normal görsenizde..sizinde eşiniz sevgiliniz geçmişte evlenme için size sunulmuş kıza baksın....yaşamanız gerek illaki anlamınız için..TAbi sözüm herekese değil..
Napıyor diye merak edip bakmıştır. Birçoğumuz meraktan bakıyoruz zaten eğer seni sevdiğine inanıyorsan güveniyorsan ve buna benzer başka sorunlar yaşamadıysan büyütme. Çünkü o kadar çok sorunlu şey yaşıyoruz ki hepsini büyütsek kafamıza taksak hiç kimseyle olamazdık yapamazdık. Tavsiyem küçük şeyleri büyütmeyin ama daha başka güven sarsıcı şeyler görürseniz de devam etmeyin.

bir kızın adına bir kere bakmata sıkıntı yok, defalarca baktıysa sıkıntı var. yapmayın ya siz hiç kimseyi kontrol etmediniz mi? eski sevgiliniz, küs olduğunuz yiğen, arkadaş vs.

ben de benimle evlenmek isteyen birinin profiline bakıyorum arada bi .
ne yaptı ne ediyor diyerek .
15 yıl öncesi bi olaydan.
ne var bunda. baktım çıktım . Aman yarabbim . sevgilinize güvenmiyorsanız ona sorun neden bakmış diye

cnm bende senın gibi asla sosyal medyada aktıf olan kısılerı hayatıma bıle sokmuyorum. bende kaldıramazdım. sonucta erkeklerın beynı bvızımkıler gibi calısmıyor. erkekler her zaman avcı modundadırç

Evet canım..işte siz bazı şeylerin farkındalığına varmış birisiniz.kadına kıza çok talip olur ama kadın avdır ve iradelidir..yani secilendir...kararı o verir..ama erkek bir ışık görsün oradadır..avcıdır yani..bilmiyorum bende kabullendim bu duruma..ne erkekler var masumu dürüstlüğü oynayıp eşi sevgilisi bilmeden neler ceviriorlar.ama işin acı tarafı kadın ben beyim yapmaz..

Evlenmişmi diye bakmış:)
aklı mı kalmış acaba onda diye mi düşündün
beni bırakır diye mi düşündün
yoksa hala onu mu seviyor diye düşündün

bunlardan birini sevgiline sordun mu ?

sen kendine güveniyorsan sorun yok. kendine de güven. kıskandığını düşürünse daha çok bakacaktır . daha çok seni kıskandırabilir

işte bunlar hep kendine ve karşıdakine olan güvensizlik

sevgili olunca sosyal hesap şifreleri veriliyor telefonlar kurcalanıyor sanki sevgili değil köle edinilmiş gibi

içim şişti ya insanlar mantıklı açıklamalar yapmış hala niye bakar ben bakmam o bakar evli bakmaz bekar bakar

bakmış işte merak etmiş bakmış.

bence sen evlenme. bugun evlendirilmek için kendisine sunulmuş bi kadına bakan yarın neler yapmaz.

Napıyor diye merak edip bakmıştır. Birçoğumuz meraktan bakıyoruz zaten eğer seni sevdiğine inanıyorsan güveniyorsan ve buna benzer başka sorunlar yaşamadıysan büyütme. Çünkü o kadar çok sorunlu şey yaşıyoruz ki hepsini büyütsek kafamıza taksak hiç kimseyle olamazdık yapamazdık. Tavsiyem küçük şeyleri büyütmeyin ama daha başka güven sarsıcı şeyler görürseniz de devam etmeyin.

Peki yapılanlar yapılacakların teminatı değilmidir?

Evet canım..işte siz bazı şeylerin farkındalığına varmış birisiniz.kadına kıza çok talip olur ama kadın avdır ve iradelidir..yani secilendir...kararı o verir..ama erkek bir ışık görsün oradadır..avcıdır yani..bilmiyorum bende kabullendim bu duruma..ne erkekler var masumu dürüstlüğü oynayıp eşi sevgilisi bilmeden neler ceviriorlar.ama işin acı tarafı kadın ben beyim yapmaz..
kadın erkek ilişkilerine böyle av-avcı vs benzetmeleriyle yaklaşırsanız mutlu olamazsınız. tamam kimseye yüzde yüz güvenmeyin ama bu kadar da abartmayın.

peki bu derece güvenini kaybettiysen niye hala ayrılmıyorsun?

Diğer huyları iyi çünkü..BEn birde sahiplenici bir insanım..sevdiğim insanların hata yapmasına tahammulum yok.çünkü ben yapmıyorumm..haklısınız fazla adepte oldum ben..ona çok yoğunlaştım..bende onun gibi yapacağım.madem herşey normal bakabilir durumunda..

Diğer huyları iyi çünkü..BEn birde sahiplenici bir insanım..sevdiğim insanların hata yapmasına tahammulum yok.çünkü ben yapmıyorumm..haklısınız fazla adepte oldum ben..ona çok yoğunlaştım..bende onun gibi yapacağım.madem herşey normal bakabilir durumunda..

sahiplenci olmaman lazım çünkü evcil hayvan almıyorsun sevgili ediniyorsun.kimsenin kimseyi sahiplenmesine gerek yok.

bak bu kadar keskin huylarla devam edersen yalnız kalırsın.

sahiplenci olmaman lazım çünkü evcil hayvan almıyorsun sevgili ediniyorsun.kimsenin kimseyi sahiplenmesine gerek yok.

bak bu kadar keskin huylarla devam edersen yalnız kalırsın.

doğru diyorsunda sevgi ve aşk bundan geçmiyormu..sonsuz güven..hafif bile süphe varsa insan gerçekleri yaşayamıyor.

o baksın ben bakayım..ne varmış dimi..sonucta su anda bende..nefsi aklı başkasında kalsın merak etsin ama benle..benle evlenecek...kabullen bebebğim kabullen..

iyi de sen bu kafayla bu karakterle sonsuz güven duyamazsın ki.en ufak şeyde yine güvensizliğe düşeceksin.sorun orada işte.önce onu çöz.

ben normalde ve geçmiş ilişkilerimde çok gamsızdım..umrum olmazdı..hatta bana sen tabiri cayiz domuz ruhu var derlerdi..yok bakmış yok facede ne yapmış hiç alakam yoktu..kafa nereye ben oraya..çoğu kısı sen beni sevmiyorsun düşüncesi ile uzaklaştı..hani bir anne baba başkalarının çocuğu hatalarını görür normal görür..ama kendi evlatları için herşeyi abartı olur ya..o misal ben buna değer verdim hadi dedim değişeyim sahipleneyim dedim..sonuç bu..ve bugun itibari ile eski kişiliğime dönüyorum.benden değerlisi varmıki..erkek dediğin helal erkek gibidir o seni bulur...

Back
X