- 21 Ağustos 2018
- 57
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Nopainnogain95
-
Gorumceden beter maalsefDaha cok kafe fotografi at kayin değil mübarek görümce
Onun için cok sinirlendim ne demek ya sık dişini o mu karar verecek bizim evliliğimise diyeAllah allah evli bir insan cafeye falan gidemez mi? Sürekli eşe hizmet mi edilecek? Ne bekliyorlar anlamadım? Ve “sık dişini bakarız çaresine” laf nereye çıkıyor biliyor musunuz?
Biraz sık dişini olmadı ayrılırsınız demek.
Normalde yapmazdım seytan durttu iyiki karıştırmisim arkamdan neler denmişKimse kimsenin telefonunu karıştirmamali..
Sinirlenmemek elde değil, onlar mı yönetiyor bu evliliği? Ne kadar ayıp, ne kadar tiksinç. Eşinizinde aşağı kalır yanı yokmuş neden böyle konuşmuş. Plan yapar gibi sık dişini demek.Onun için cok sinirlendim ne demek ya sık dişini o mu karar verecek bizim evliliğimise diye
Adetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değilBir ay önce neden küstünüz?
Ekran görüntüsü aldim ama aptal ben esimi bağırıp uyandirdim. O da telefonuna baktı ve hemen telefonumu alip sildi. Ah ah valla çıldırasim geliyorBen ekran görüntüsü alıp kayna gönderebilirdim,ayrılırsak kına yakacaksın heralde diye
Hoş kabahatin büyüğü eşinde de,yine de kaynına gıcık oldum
Ya onlari yazmamisim esime kendini ezdirme ona maas kartin kendinde dursun istiyordur fln demiş dahaGelip kulaginimi çekecekmis kaynin tövbe yarabbim ona bok yemek düşer
Ya bu şeye benziyor..Herkes birbirinin hakkında ooo neler düşünüyor..Akıl okuma gibi bir sistem olsa kimse kimseyle anlaşamaz.Düşünebiliyor musun kaosu.Normalde yapmazdım seytan durttu iyiki karıştırmisim arkamdan neler denmiş
Çaresine bakicam ne demek bunu düşünüp duruyorum. Ailemede anlatamadim olay büyümesin diye ama daha kötü oluyorumSinirlenmemek elde değil, onlar mı yönetiyor bu evliliği? Ne kadar ayıp, ne kadar tiksinç. Eşinizinde aşağı kalır yanı yokmuş neden böyle konuşmuş. Plan yapar gibi sık dişini demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?