Güven gitti.

Nopainnogain95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
57
22
3
30
Hayırlı geceler arkadaşlar. Siteyi ziyaretçi olarak hep takip ederim konu açmanında zamani gelmiş demek ki :(
Direk konuya geçeyim dün eşim uyuduktan sonra adetim olmamasına rağmen telefonunu karıştırdım.Ve maalesef hayal kırıklığı.. Bir ay önce kısa süreli bir küslük yaşamıştık. Abisi küslük bitti mi yazmış. Ve dedikodumu yapmışlar. Işte eşime iyi hizmet etmiyormusum,sürekli kafelerden fotoğraf atmamdan belliymis (evde durmuyormusum yani) öyle kafeye giden biri de değilim sürekli.. Başka başka şeyler de var. Abisi sık dişini çaresine bakarız yazmış bi de. Dünden beri eşimle kavga ediyoruz. Bu lafları kaldıramıyorum aklima geldikçe çıldırasim geliyor. Bi de abisi ve eşi çok fitne;benden hiçbir kötülük görmemelerine rağmen beni bile cekemiyorlar.. ne yapmalıyım bu eş kisisine? Boşanmayı bile düşündüm ama ani karar vermek istemiyorum

Allah allah evli bir insan cafeye falan gidemez mi? Sürekli eşe hizmet mi edilecek? Ne bekliyorlar anlamadım? Ve “sık dişini bakarız çaresine” laf nereye çıkıyor biliyor musunuz?
Biraz sık dişini olmadı ayrılırsınız demek.
Onun için cok sinirlendim ne demek ya sık dişini o mu karar verecek bizim evliliğimise diye :(

Ben ekran görüntüsü alıp kayna gönderebilirdim,ayrılırsak kına yakacaksın heralde diye :deli:

Hoş kabahatin büyüğü eşinde de,yine de kaynına gıcık oldum:deli:
Ekran görüntüsü aldim ama aptal ben esimi bağırıp uyandirdim. O da telefonuna baktı ve hemen telefonumu alip sildi. Ah ah valla çıldırasim geliyor

Sık dişini çaresine bakarız. Çok üzücü bir söz malesef. Bu sözün hesabini vermeli eşin.
Ne demek ya '' sık dişini çaresine bakarız". Biraz katlanda sonrasinda bırak gitsin der gibi.
Ay birsey demek istemiyorum ama ben bile sinir oldum.
Ayni zamanda hesabini çirkef kayna da sor.

Sizin nerde oldunuz kayninizi ilglendirmez bu konusmalarda esinizinde abisine dur oyle abi degil demesi lazimdi ne demek sizin evliliginizin yurumesine yada bitmesine kayniniz mi karar veriyyorda icabina bakicakmis burda suc esinizde bence bir korkutun esinizi de bakalim bidaha yapabiliyor mu oyle seyler bu ne hadsiziktir boyle siz sadece ev is vs diye

Normalde yapmazdım seytan durttu iyiki karıştırmisim arkamdan neler denmiş:KK43:
Ya bu şeye benziyor..Herkes birbirinin hakkında ooo neler düşünüyor..Akıl okuma gibi bir sistem olsa kimse kimseyle anlaşamaz.Düşünebiliyor musun kaosu.
Takma kafana eldir,elinogludur herşeyi söyler..Yüzüne derlerse yapıştirirsin cevabı olur biter...Üzüldügüne değmez..Soğukkanlı olabilirsen okuman evet iyi olmuş..Gardını alırsın..Ama üzülme,melek olsan kanatlari yamuk diyebilecek insanlar var..☺

Sinirlenmemek elde değil, onlar mı yönetiyor bu evliliği? Ne kadar ayıp, ne kadar tiksinç. Eşinizinde aşağı kalır yanı yokmuş neden böyle konuşmuş. Plan yapar gibi sık dişini demek.
Çaresine bakicam ne demek bunu düşünüp duruyorum. Ailemede anlatamadim olay büyümesin diye ama daha kötü oluyorum

Back
X