Güven gitti.

Of. Gerçekten çok can sıkıcı. Ben olsam bende sindiremezdim sanırım:110: Devam edip etmeyeceginizi bilmiyorum ama eğer edecekseniz ikisine de özür dilettirin yan yanayken. Üstünü kapatmayın.

Sık dişini çaresine bakarız. Çok üzücü bir söz malesef. Bu sözün hesabini vermeli eşin.
Ne demek ya '' sık dişini çaresine bakarız". Biraz katlanda sonrasinda bırak gitsin der gibi.
Ay birsey demek istemiyorum ama ben bile sinir oldum.
Ayni zamanda hesabini çirkef kayna da sor.
O kadar cirkef bir insan ki mesaj atmak dahi istemiyorum. Ailemin yüzüne yalakalik yapan birisi ve ailemin dedikodusunu da yapmışlar. Seytan diyr soyle ailene ama olay büyür diye korkuyorum

Sizin nerde oldunuz kayninizi ilglendirmez bu konusmalarda esinizinde abisine dur oyle abi degil demesi lazimdi ne demek sizin evliliginizin yurumesine yada bitmesine kayniniz mi karar veriyyorda icabina bakicakmis burda suc esinizde bence bir korkutun esinizi de bakalim bidaha yapabiliyor mu oyle seyler bu ne hadsiziktir boyle siz sadece ev is vs diye
Ne bekliyorlar ne istiyorlar artik anlamıyorum kafayo yiyicem. El pençe eşime hizmet etmemi bekliyorlar heralde. Eşim bu davranışları daha öncede yaptı ama bu sefer çıldırdım

Adetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değil

Bak bunu okumamışım...Ay hiç sevmem böyle erkeği..Kol kırılır yen içinde kalır derler..Koca adam ölmüş mu bir gün yemeksizlikten kalkıp yspsaymis..Bunun yarını da var daha ciddi hasta olsan bakmaz demek ki sana :(

Adetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değil
Hiç bir evli kadın hergün yemek yapmak zorunda değil
Hasta olmasanız da
Canınız da istemeye bilir

Ne demek hemen aileye şikayet etmek
Ne kadar sümsük bir eşiniz var kusura bakmayın ama tüm hata eşinizde

O ağlarsa ailesine
Ailesi de teselli eder

Adam hayat arkadaşı değil de ev işlerini yaptıracak hizmetçi arıyormuş sanki kendisine . Yemek yapmak zorunda değilsiniz ki? Elin adamına yemek yapayım, utusunu yapayım, b*klu donlarini yikayayim diye evlenmiyor kimse( tövbe yarabbim insanı sinir ediyorlar), öyle olsa evlenmeyip kendi işlerinizi yapardınız. Erkekler evliliği ne zannediyorsa? Sizi hayat arkadasi olarak gorse siz hasta yatarken gelip sizinle ilgilenir , yemegi de kendi yapardi. Kocanizin zihniyeti hiç hoş değil, gerisi sizin karariniz.

O kadar cirkef bir insan ki mesaj atmak dahi istemiyorum. Ailemin yüzüne yalakalik yapan birisi ve ailemin dedikodusunu da yapmışlar. Seytan diyr soyle ailene ama olay büyür diye korkuyorum
Canim zaten o yüzü o rahatligi onlara veren eşin..Tek tek onlarla uğraşmakla çözemezsin..Yıpranirsin..

Hiç bir evli kadın hergün yemek yapmak zorunda değil
Hasta olmasanız da
Canınız da istemeye bilir

Ne demek hemen aileye şikayet etmek
Ne kadar sümsük bir eşiniz var kusura bakmayın ama tüm hata eşinizde

O ağlarsa ailesine
Ailesi de teselli eder
Ailesine şikayet etmişti ben arayıp hadlerini bildirmiştim kimseye demeyin diye abisini kastederek tabikide demişler adam küslük bitti mi diye soruyor ya çıldıracam benim evliliğmde benden daha çok söz sahibi

Bak bunu okumamışım...Ay hiç sevmem böyle erkeği..Kol kırılır yen içinde kalır derler..Koca adam ölmüş mu bir gün yemeksizlikten kalkıp yspsaymis..Bunun yarını da var daha ciddi hasta olsan bakmaz demek ki sana :KK43:
Normalde tinnamaz salak aslında yani o zaman niye o kadar büyüttü anlayamadim gerçi tinnamaz gibi görünmüş maalesef bunu gec idraj ettim :(

Eşimin paçaları tutuşmuş durumda ama o abisine felaket bir kinim var suan. Bayram günümü zehir ettiler
Paçaları tutuştuysa iyi. Ama paçaları tutuşmuş rollerini size kesmeyecek bu hallerini herkese gostersin ki sizi yeterinde değersizleştirmiş değerli oldugunuzu gostersin. Abisi ve kendisi yan yanayken sizden ikisi de özür dilesin, abisiyle konuşsun konuşmalarımızı gördü gibisinden. Bir terbiyesizlik yapmışlar düzeltsinler üstünü kapatmayın ben kesinlikle kapatmazdım fena süründürürdüm affedeceksem bile.

Paçaları tutuştuysa iyi. Ama paçaları tutuşmuş rollerini size kesmeyecek bu hallerini herkese gostersin ki sizi yeterinde değersizleştirmiş değerli oldugunuzu gostersin. Abisi ve kendisi yan yanayken sizden ikisi de özür dilesin, abisiyle konuşsun konuşmalarımızı gördü gibisinden. Bir terbiyesizlik yapmışlar düzeltsinler üstünü kapatmayın ben kesinlikle kapatmazdım fena süründürürdüm affedeceksem bile.
Abisi pek insancıl biri değil sorunları bağırarak çözecek bir karakter. Ama bu olayın peşini birakmicam dediğiniz gibi. Nasil bir aile yapısı hayret ediyorum birbirlerinin her haltlarini biliyorlar

Simdi elimizi vicdanımıza koyalım nerdeyse herkes yeri geldiginde kardesile esine sinir olunca dertlesmistir. Kötü laf da yapmış olabilir. Amaaa fark: bazi insanlar yapıcı olur, bazıları da tam gaz verir olay daha da kötü oluyor. Kayninizin gercek. Yüzünü görmüş oldunuz en azından. Bundan sonra ciddi mesafe koyun. Esinizede söyleyin ailesine sizin dedikodunuzu yapacagina gidip kendine hizmetci tutsun. Ben olsam o mesajlari iyice burnundan getiririm :D

Anlıyorum çok sinirlisin, o da böyle sinirliylen yazmış demekki. Yazmasa iyiydi, çok çirkin olmuş ama evinizin düzenini bilemiyoruz. Mesela bn akşm aile ymğini çok önmserim, sofrada birlik olmayı. Tabiki bazen haxırlanmayabilir, dışardan söylenebilir ama bu bazen sıksa eşin rahatsız oluyordur. Ki daha önce sanada söylemiş, tartışmışsınız.

Back
X