Güven gitti.

Eşin milllete dedikodunu yapip, evliliginizdeki sorunlari açarsa, açtigi herkese fikir yurutme hakki doğar. Yemek yapmadigini bile koşa koşa ailesine yetistiren bir insan...
Sorunun kaynin degil , eşin. Kaynin da kotu niyetli bir insan oldugu icin iyice coşturuyor.
Eşimi aklamiyorum kesinlikle.. bu olayı da burnundan fazlasıyla getirmeyi düşünüyorum.. Maalsef ve bir ay önce olmuş bu konuşma ben yenı öğreniyorum:*

Kardeşine destek olup yuvasını dağıtmasını önlemesı gerekırken abiye bak. Düşmanı dişarda aramamak gerek işte.
Eşinde seni koruması gerekti. Aile sırrı aılede kalmalı.
Eşinle aranı düzeltip kaynınla aranızı bozsanız iyi olur sanki.

Ne bekliyorlar ne istiyorlar artik anlamıyorum kafayo yiyicem. El pençe eşime hizmet etmemi bekliyorlar heralde. Eşim bu davranışları daha öncede yaptı ama bu sefer çıldırdım

Sakin olun sinirle biryere varamasiniz kendinizi zarar vermekten baska el bence hizmet etmekde ne demek af edersiniz ama siz onun calisani degil hayat arkadasinizi bu isler karsilikli olur bir sefer daha mi oldu bu iyi birsey degil hakinizda konusmayi esinize kimse vermiyor sizin eksik yonlerinizi kendi kafasina gore siralicana iyi bir esmiyim oldumu diye bir gozden gecirsin ilk once tavrinizi koyun hic hos degil yapti esinizin istemedi tavranlasiriniz varsa size soyleyebilir guzelikle sizde ona gore bir degisim yaparsiniz ayni seyleri siz yapsaydiniz hosuna gidermiydi diye bir sorun esinize sizle konusmasini soyleyin sizi cekistirmesini degil

Adetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değil
Yuh artık. Senenin 3/1 ini yemek yapmadan geçiriyorum. Aksama kadar çalışıyorum. Bana bu konuda küsecekse küssün eşim. Adama bak. Bir çöp kaldırmazlar ama eşleri hastayken bile sultan sofraları beklerler. Ben evi süpürürsem eşimden de silmesini rica ederim mesela. Ev işi kadın işi mantığından oluyor bunlar

Yuh artık. Senenin 3/1 ini yemek yapmadan geçiriyorum. Aksama kadar çalışıyorum. Bana bu konuda küsecekse küssün eşim. Adama bak. Bir çöp kaldırmazlar ama eşleri hastayken bile sultan sofraları beklerler. Ben evi süpürürsem eşimden de silmesini rica ederim mesela. Ev işi kadın işi mantığından oluyor bunlar
1/3 tür o. 3/1 olsa duramazsın

Ennn sevmediğim erkek tipi. İnsan eşiyle yaşadıklarını başkasına neden anlatır? Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama kadınlar genellikle dertleşmeyi sever, erkekler yapmazlar bunu ve yapmamalılar.

Ayrıca anlattığınız adetliyken yemek yapamama mevzusuysa sorunn gerçekten çok büyük. Ne bileyim utanmadan karım adetli yemek yapamadı falan mı dedi yani bi de acaba? Gerçekten evlerden ırak.

Boşanmak değil ama ciddi bir tepki verin. Bir süre hiçbir şeye tepki vermeyin, soğuk olun. Ve ciddi bir konuşma yapın bunların yanında

Ennn sevmediğim erkek tipi. İnsan eşiyle yaşadıklarını başkasına neden anlatır? Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama kadınlar genellikle dertleşmeyi sever, erkekler yapmazlar bunu ve yapmamalılar.

Ayrıca anlattığınız adetliyken yemek yapamama mevzusuysa sorunn gerçekten çok büyük. Ne bileyim utanmadan karım adetli yemek yapamadı falan mı dedi yani bi de acaba? Gerçekten evlerden ırak.

Boşanmak değil ama ciddi bir tepki verin. Bir süre hiçbir şeye tepki vermeyin, soğuk olun. Ve ciddi bir konuşma yapın bunların yanında
Karnı agrıyordu gitti yatti demiş adetten bahsetmemis.. Isin garip tarafı Allah yukarda iki gün sonra kendi böbrek taşı düşürdü içimden dedim işte ilahi adalet sen beni şikayet et hasta hep yatıyor diye..Esim babasına da ayni cok konuşuyor,konuştukça bu tarz konulara giriyor..

Kardeşine destek olup yuvasını dağıtmasını önlemesı gerekırken abiye bak. Düşmanı dişarda aramamak gerek işte.
Eşinde seni koruması gerekti. Aile sırrı aılede kalmalı.
Eşinle aranı düzeltip kaynınla aranızı bozsanız iyi olur sanki.
Eşimle aramiz düzeltmem kolay fakat ona güvenmem :( Bi daha bu tarz bir konuşma geçer mi utanmadan yüzüme bakıyorlar ya

Ilk başta eşim desürekli hizmet bekleyen biriydi ama eğittim onu resmen şimdi eskisi kadar değil. Ama en ufak bir olayda bunu yapması çok çok agrima gitti

Back
X