Güven gitti.

Simdi elimizi vicdanımıza koyalım nerdeyse herkes yeri geldiginde kardesile esine sinir olunca dertlesmistir. Kötü laf da yapmış olabilir. Amaaa fark: bazi insanlar yapıcı olur, bazıları da tam gaz verir olay daha da kötü oluyor. Kayninizin gercek. Yüzünü görmüş oldunuz en azından. Bundan sonra ciddi mesafe koyun. Esinizede söyleyin ailesine sizin dedikodunuzu yapacagina gidip kendine hizmetci tutsun. Ben olsam o mesajlari iyice burnundan getiririm :KK70:
Valla sabahtan beri yapmadığım kalmadı.. basıp gidesjm var aslında gerçekten..Ben onu sevip hayatıma alıyorum kıymet veriyorum abisine çaresine bakariz dedirtiyor:(

Abisi pek insancıl biri değil sorunları bağırarak çözecek bir karakter. Ama bu olayın peşini birakmicam dediğiniz gibi. Nasil bir aile yapısı hayret ediyorum birbirlerinin her haltlarini biliyorlar
Abisi özür dilemiyosa abisiyle muhattap olmazdım. Bana yaptığı terbiyesizlik için özür bile dilemedi abinle muhattap olacaksan yine de sen bilirsin kendi kararın der eşime bırakırdım tercihi. Ama eğer görüşmeye devam ederse de görüştüğüne pişman ederdim :)

Anlıyorum çok sinirlisin, o da böyle sinirliylen yazmış demekki. Yazmasa iyiydi, çok çirkin olmuş ama evinizin düzenini bilemiyoruz. Mesela bn akşm aile ymğini çok önmserim, sofrada birlik olmayı. Tabiki bazen haxırlanmayabilir, dışardan söylenebilir ama bu bazen sıksa eşin rahatsız oluyordur. Ki daha önce sanada söylemiş, tartışmışsınız.
Yemek konusunda çok düzenli değilim bu huyumyn da farkındayım ama idare ediyorduk öyle o da şikayet etmiyordu. Karnim agriyinca bunları gündeme getirmesi de zoruma gittu

1 sene olmus seni kabullenememis olması bi tuhaf bi de son çare olan ayrılmayı ima edecek kadar ki bunun için kısa bi süre daha denenecek cok yol vardır bu da ayrı bi tuhaf. Abi ters bi insan ve evliliğinden mutlu değil bence.

Abisi özür dilemiyosa abisiyle muhattap olmazdım. Bana yaptığı terbiyesizlik için özür bile dilemedi abinle muhattap olacaksan yine de sen bilirsin kendi kararın der eşime bırakırdım tercihi. Ama eğer görüşmeye devam ederse de görüştüğüne pişman ederdim :)
O kadar değişik bir esim var ki sabah utanmadan abisini yanimda arayip bayram kutladı. Dedim tabi benim yanimda onlarla konuşma gerçekten tahammül edemiyorum . Ama anlamıyor illa yüz kere söylemek gerekiyir

Gerçekçi olmak gerekirse daha beterdi. Bu hale gelene kadar bile neler cektirdi bendd ona çektirdim. Ama zoruma gitti işte ya o bitsin dese bitircek miydi acaba salak :KK43:
Daha çok yeni evliliğiniz
Zamanla daha iyi olacaktır
3. Şahıslar karı koca arasına girmemeyi öğrenecekler öyle yada böyle
Öğreteceksiniz

Bir yuva kolay kurulmuyor
Dağıtmak ise bir anlık sinire bakar

Abisi çokmu mutluymuş merak ettim :süslü:

Yemek konusunda çok düzenli değilim bu huyumyn da farkındayım ama idare ediyorduk öyle o da şikayet etmiyordu. Karnim agriyinca bunları gündeme getirmesi de zoruma gittu
Canım benim çok ta dürüstsün. Abla tavsiyesi çokkk büyük problem değil bu. O bu şikayet huyundan vazgeçsin, soğuttuğunu söyle. Sen de biraz daha gayret et. Tabi başka kötü huyu yoksa. Çok kırıldığını söyle. Çokkkk yenisiniz, ailene duyurma, onlar etkilenir eşine tavır alırlar, yine sen üzülürsün

Abisi mi sasiracaksiniz ama esini asla ezdirmez esi pasif görünüp saman altından su yürüten bi tip. Kocasi da cirkefligiyle savunuculugunu yapıyor. Normalde umrumda bile değiller ama ben onlarin fazla umrundaymisim bunu gördüm:(

Adetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değil

Böyle adamlari nereden buluyorsunuz, niye evleniyorsunuz?

Umarim çocuk yapmazsiniz bu zihniyette olan biri ile. Kadinlari köle olarak gören bir zihniyet.

Abisi mi sasiracaksiniz ama esini asla ezdirmez esi pasif görünüp saman altından su yürüten bi tip. Kocasi da cirkefligiyle savunuculugunu yapıyor. Normalde umrumda bile değiller ama ben onlarin fazla umrundaymisim bunu gördüm:KK43:
Seni güçlü görüyorlar demektir. O yüzden sinir oluyorlar

Canım benim çok ta dürüstsün. Abla tavsiyesi çokkk büyük problem değil bu. O bu şikayet huyundan vazgeçsin, soğuttuğunu söyle. Sen de biraz daha gayret et. Tabi başka kötü huyu yoksa. Çok kırıldığını söyle. Çokkkk yenisiniz, ailene duyurma, onlar etkilenir eşine tavır alırlar, yine sen üzülürsün
Evet dürüst ve kendimi savunmayı bilmeyen biriyim.. bu cümleler hakkımda dönüyor haberim bile yok:( Ailem kaynimla epey samimi aslında cok söylemek istiyorum ne mal olduğunu anlasinlar diye. Ama esimin bu konuda vukuatlari olduğu için annem diyecek biz sana dememişmiydik adam olmaz ondan diye bu yüzden cekiniyorum

O kadar değişik bir esim var ki sabah utanmadan abisini yanimda arayip bayram kutladı. Dedim tabi benim yanimda onlarla konuşma gerçekten tahammül edemiyorum . Ama anlamıyor illa yüz kere söylemek gerekiyir
Eşiniz ağırlığını koyamıyorsa gelen geçen rahatca sizin arkanızdan sallar. Eşiniz abisinin karısı hakkında ileri geri konuşsa abisi konuşturmuydu acaba? Herkes çizgisini bilmeli bu eşinizden geçer başkalarının haddini aşmasına müsade etmemesi gerekirken daha çok kendisi de pofpoflamış abisini.

Eşiniz ağırlığını koyamıyorsa gelen geçen rahatca sizin arkanızdan sallar. Eşiniz abisinin karısı hakkında ileri geri konuşsa abisi konuşturmuydu acaba? Herkes çizgisini bilmeli bu eşinizden geçer başkalarının haddini aşmasına müsade etmemesi gerekirken daha çok kendisi de pofpoflamış abisini.
Asla tek laf ettirmez abisi ama benim ki pasif ezigin teki. Evet tam uyan tabir bu. Maalesef eşim böyle abisinin dedikodusu da yapar sürekli ama yanına gidince canım abim..abim bir tane..oy..der :(

Övünmek değil maksadim ama üniversite mezunu meslek sahibi insanım ve bunlarla uğrasinca diyorum bunun icin mi okudum o kadar kafeye gitmem bile laf oldu..
Günlük düzenini oturtursan, kimse hiçbişeyine karışamaz. Bir kadın evine hakimse, herşeyi parmağında dolandırır. Kafenede git, sporada git, havuzada git ama önceliğin evin olsun ttlım. Gün öyle uzunki

Böyle adamlari nereden buluyorsunuz, niye evleniyorsunuz?

Umarim çocuk yapmazsiniz bu zihniyette olan biri ile. Kadinlari köle olarak gören bir zihniyet.
Çocuk kesinlikle düşünmüyorum su noktada. Şöyle söyleyim eşimin bu huylari var evet ama normalde benden ödüde kopuyor. Mevzuya ailesi girince isin rengi değişiyor.. kendini onlara kanıtlama isine giriyor

Back
X