- Konu Sahibi Nopainnogain95
-
Ah canım..Yasın kaç bilmiyorum ama çok üzülürsun böyle ..Yapma ...Işte kafamda bitiremiyorum bir yanım ona cok kızgın bir yandanda sarılmak istiyorum.. bu yumuşak yüzlülüğumden de cok kaybettim. Ciddiye almadi eşim nasıl olsa yüzü yumuşak diye
Eşimi aklamiyorum kesinlikle.. bu olayı da burnundan fazlasıyla getirmeyi düşünüyorum.. Maalsef ve bir ay önce olmuş bu konuşma ben yenı öğreniyorum:*Eşin milllete dedikodunu yapip, evliliginizdeki sorunlari açarsa, açtigi herkese fikir yurutme hakki doğar. Yemek yapmadigini bile koşa koşa ailesine yetistiren bir insan...
Sorunun kaynin degil , eşin. Kaynin da kotu niyetli bir insan oldugu icin iyice coşturuyor.
Normal konuşma olsa sıkıntı yok hani ufak ufak bahsetseler anlarım ama resmen benim dedikodumu yapmışlar ve abisi sık dişini çaresine bakarız diyor cildircamEn nefret ettiğim erkek tipi karısını çekiştiren arkasından konuşan erkek .. Karşıdaki kim olursa olsun .. Allah'ım evlerden ırak
Ne bekliyorlar ne istiyorlar artik anlamıyorum kafayo yiyicem. El pençe eşime hizmet etmemi bekliyorlar heralde. Eşim bu davranışları daha öncede yaptı ama bu sefer çıldırdım
TamamKimse kimsenin telefonunu karıştirmamali..
Yuh artık. Senenin 3/1 ini yemek yapmadan geçiriyorum. Aksama kadar çalışıyorum. Bana bu konuda küsecekse küssün eşim. Adama bak. Bir çöp kaldırmazlar ama eşleri hastayken bile sultan sofraları beklerler. Ben evi süpürürsem eşimden de silmesini rica ederim mesela. Ev işi kadın işi mantığından oluyor bunlarAdetliydim,felaket karnım ağriyordu. Es kişisi yemek yapmadim,yattim diye küstü. Annesigilede şikayet etmişti o zaman yemek yapmıyor hep yatıyor diye bu olay ilk değil
1/3 tür o. 3/1 olsa duramazsınYuh artık. Senenin 3/1 ini yemek yapmadan geçiriyorum. Aksama kadar çalışıyorum. Bana bu konuda küsecekse küssün eşim. Adama bak. Bir çöp kaldırmazlar ama eşleri hastayken bile sultan sofraları beklerler. Ben evi süpürürsem eşimden de silmesini rica ederim mesela. Ev işi kadın işi mantığından oluyor bunlar
Aile böyle bir aile. Kadınlar eşlerine hizmet etmeliymis. Esim cok bu tarz biri degil fakat onlari görünce değişiyorYazdiklarinda takildigim tek nokta "kocasina iyi hizmet edememek"
Pardon da evlilikteki rolunuz bu mudur : iyi hizmet. Ne oluyorsa bundan oluyor iste.
Karnı agrıyordu gitti yatti demiş adetten bahsetmemis.. Isin garip tarafı Allah yukarda iki gün sonra kendi böbrek taşı düşürdü içimden dedim işte ilahi adalet sen beni şikayet et hasta hep yatıyor diye..Esim babasına da ayni cok konuşuyor,konuştukça bu tarz konulara giriyor..Ennn sevmediğim erkek tipi. İnsan eşiyle yaşadıklarını başkasına neden anlatır? Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama kadınlar genellikle dertleşmeyi sever, erkekler yapmazlar bunu ve yapmamalılar.
Ayrıca anlattığınız adetliyken yemek yapamama mevzusuysa sorunn gerçekten çok büyük. Ne bileyim utanmadan karım adetli yemek yapamadı falan mı dedi yani bi de acaba? Gerçekten evlerden ırak.
Boşanmak değil ama ciddi bir tepki verin. Bir süre hiçbir şeye tepki vermeyin, soğuk olun. Ve ciddi bir konuşma yapın bunların yanında
Eşimle aramiz düzeltmem kolay fakat ona güvenmemKardeşine destek olup yuvasını dağıtmasını önlemesı gerekırken abiye bak. Düşmanı dişarda aramamak gerek işte.
Eşinde seni koruması gerekti. Aile sırrı aılede kalmalı.
Eşinle aranı düzeltip kaynınla aranızı bozsanız iyi olur sanki.
Ilk başta eşim desürekli hizmet bekleyen biriydi ama eğittim onu resmen şimdi eskisi kadar değil. Ama en ufak bir olayda bunu yapması çok çok agrima gittiYuh artık. Senenin 3/1 ini yemek yapmadan geçiriyorum. Aksama kadar çalışıyorum. Bana bu konuda küsecekse küssün eşim. Adama bak. Bir çöp kaldırmazlar ama eşleri hastayken bile sultan sofraları beklerler. Ben evi süpürürsem eşimden de silmesini rica ederim mesela. Ev işi kadın işi mantığından oluyor bunlar
Ahahah. Yanlış yazmışım düzelteyim onu1/3 tür o. 3/1 olsa duramazsın
O zaman onu dolduruyorlar benceAile böyle bir aile. Kadınlar eşlerine hizmet etmeliymis. Esim cok bu tarz biri degil fakat onlari görünce değişiyor
Burnundan getiricem ama dolmayi gösterecem benO zaman onu dolduruyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?