Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir ilişkiye başlamadan önce karşı tarafın "biz artık biriz,sen ben diye ayrı düşünme ikimiz birlikte önemliyiz"demesi güven telkin eder mi yoksa tam tersi mi olur ? İlk başlarda böyle büyük konuşmalar falan.
İlişkinin başlarında herkes birbirine çok güzel sözler soyluyor. Cicim ayları dediğimiz evre. Ama o evrede bence insanlar gerçekten samimi oluyor zamanlar hisler değişip ayrilinabiliyor ya da aynı şekilde devam ediyor. Bunu zaman gosterir şimdiden kafaniza takmayin böyle şeyleri anı yasayin.