- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Bunları bugün öğrendimbunları gördükten sonra mı nişanlandın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları bugün öğrendimbunları gördükten sonra mı nişanlandın![]()
Karaımı verdim ama öfkeyle yanlış birşey yapmamak adına dertleşmek adına buraya yazdım. Aynı iş yerindeyiz sabahtan beri yanıma gelmeye çalışıyor her türlü hakareti ettim istemiyorum da dedim yüzüğünü de çıkardım ama almadı. Ben de acaba öfkem gözümü mü kararttı diye düşünüyorumO onun karakteridir.
Eeh madem, öyle bir eylemi yapan bir kadını da altına alan adamla da evlenip evlenmeyeceğinize karar vermenize yardımcı olmuştur o zaman bu durum. Öyle sanıyorum .
Bunları bugün öğrendimçok mutsuzum haftasonu imam nikahı yapacaktık çok dindar ya kendisi bir de. Ailem burada her akşam iftar yapıyoruz mutluyduk.
Siz gerçekten ayrılmak istediğinize emin misiniz?Karaımı verdim ama öfkeyle yanlış birşey yapmamak adına dertleşmek adına buraya yazdım. Aynı iş yerindeyiz sabahtan beri yanıma gelmeye çalışıyor her türlü hakareti ettim istemiyorum da dedim yüzüğünü de çıkardım ama almadı. Ben de acaba öfkem gözümü mü kararttı diye düşünüyorum
Ben korkuyorum yanlış birşey yapmaktan aileme söylemekten korkuyorum bilmiyorum ne yapacağımı. O kişiyi istediğim yok inanın başka şeyler düşünüyorum. Ayrıca biz onunla birlikte olduk öyle bir adama güvendim o kadar kızıyorum ki kendime.Siz gerçekten ayrılmak istediğinize emin misiniz?
Yapıcak birşey yok . Olan olmuş.Ben korkuyorum yanlış birşey yapmaktan aileme söylemekten korkuyorum bilmiyorum ne yapacağımı. O kişiyi istediğim yok inanın başka şeyler düşünüyorum. Ayrıca biz onunla birlikte olduk öyle bir adama güvendim o kadar kızıyorum ki kendime.
Oradaki kinayeyi anlayamadınız ya da yazışımdan dolayı oldu sanırım. Arkasında duramayacak birşey yok ama mobilyalar herşey alındı eğer bitirirsem bu şehirden gitmem işi bırakmam gerekecek bunlar kafamı karıştırıyorSiz yaptiginiz durumun arkasinda durup onsuz da hayatiniza yon verecekseniz ayriligi dusunebilirsiniz.cok dindarmis belli nisanliniz.oylelerine dindar denilir mi sizce.
Kusura bakmayın ben eyleme değil yapan gerçekleştiren kişiye bakarım. Karakter yoksa herkesin altına yatabilme potansiyeli varsa ben o insana saygı duymam. Sevdiği insanla birşeyler yaşamak bana göre bu kalıba girmez önce karşıdaki insanı algılamanızı tavsiye ediyorum ben de. Bilakis insanlar sevdikleriyle herşeyi yaşayabilir bunu ben de yaptım lakin şu dk dan itibaren büyük bir hata olarak görüyorum o ayrı. Kaldı ki ben nişanlımın suçunu hatasını örtbas etmek istemiyorum ya da onu masum görmüyorum adamlık yoksunu bir insan sevmişim kendime bile kızıyorum. Kadın da bir hata yapmış olabilir ama yıllarca vu hatayı sürdürüyorsa kadının kişiliğinde de sorun ararım tabi bu beni ilgilendirmez o konuda haklısınız. Umarım kendimi anlatabilmişimdir."Altına yatmak" sözü genel olarak beni çok sinirlendiriyor gerçekten, hele kadınların kullanması çok daha düşündürücü. "Bir Kadına" bakışın yansımalarıdır bunlar, öfkenizle falan ilgisi yok yani öncelikle bunu belirteyim.
Öfkeleneceğiniz kişiyi iyi belirleyin burda, o da sadece nişanlınızdır. O kadının yaptığı yanlışa takılmanız nişanlınızı aklamayacaktır.
Şimdi söyleyeceğim şeyi sakın onu savunuypr olarak algılamayın sadece birşeyleri açıklamak için yazıyorum. Bu evli kadınla birlikteliği 2012 yılında olmuş ama telefonlaşmayı kesmemişler dönem dönem. Geçtiğimiz kış da cinsel sohbetleri olmuş mesajla. Biz evlenmeye nisanda karar verdik. Benle nişanlıyken olmadı olaylar. Ama tabi bu onun karakterinin bu yönde olduğunu değiştirmez. Bir daha yapmayacağını göstermez.Ben hala neden suç sizdeymiş gibi davrandığınızı anlamadım.
Bir daha iş yerinde yanınıza gelirse başkalarının da duyacağı şekilde onu evli kadınlarla yatmadan önce düşünecektin dersiniz, işini değiştirmek zorunda kalan o olur.
Siz kararsız görünüyorsunuz, bu şekilde de kandırılmaya açıksınız.
Ailenize anlatın lütfen. Evli bir kadınla birlikte oldu diye... aldatıldım, devam edemeyeceğim diyin. Umarım aklı başında insanlardır destek olurlar çekip alırlar sizi o kararsızlıktan.
Şimdi söyleyeceğim şeyi sakın onu savunuypr olarak algılamayın sadece birşeyleri açıklamak için yazıyorum. Bu evli kadınla birlikteliği 2012 yılında olmuş ama telefonlaşmayı kesmemişler dönem dönem. Geçtiğimiz kış da cinsel sohbetleri olmuş mesajla. Biz evlenmeye nisanda karar verdik. Benle nişanlıyken olmadı olaylar. Ama tabi bu onun karakterinin bu yönde olduğunu değiştirmez. Bir daha yapmayacağını göstermez.