• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven sorunu

ya arkadaşlar çok gereksinimi varsa gider parayla yapsın evli biriyle olurmu ne saçma ya bu kabul etme sende bu kişiyi düşünme bile

Bir arkadaş daha yazmış, bende yazayım, adamın evlilik kurumuna saygısı yok. Yani birinin evli olması onun sınırları olması anlamına gelir ama adam bunu anlamıyor.
Yanı kendi evliliği için de aynı şey geçerli olacak.
Ayrıca tek aldatma şekli biriyle birlikte olmak değildir ç. Cinsel içerikli başka bir kadınla sohbet etmesini ne olarak görüyorsunuz mesela?
Ben hayatında yoktum bunu yaptığında

Yav ben anlayamıyorum bu hemcinslerimi. Acelen mi var? Evde kalmışlık stresi mi? Nasibindekini iste hayirlisini iste, olmayacağı varsa olmaz zaten, aglaya aglaya evlenen biliyorum ben evde kalmamak icin. Hayır adami nisanlanmadan evvel görüyorsun nisanlaninca da görüyorsun üstüne gidiyorsun düğün tarihi aliyorsun, sonra buraya gelip elin basiretsiziyle yatmış kalkmış deyip akıl bekliyorsun. Pes vallahi, adam kadar sen de hatalisin hayir yani sinyaller verilmiş hala gaza basıyorsun. Kolay gelsin

Kusura bakmayın ben eyleme değil yapan gerçekleştiren kişiye bakarım. Karakter yoksa herkesin altına yatabilme potansiyeli varsa ben o insana saygı duymam. Sevdiği insanla birşeyler yaşamak bana göre bu kalıba girmez önce karşıdaki insanı algılamanızı tavsiye ediyorum ben de. Bilakis insanlar sevdikleriyle herşeyi yaşayabilir bunu ben de yaptım lakin şu dk dan itibaren büyük bir hata olarak görüyorum o ayrı. Kaldı ki ben nişanlımın suçunu hatasını örtbas etmek istemiyorum ya da onu masum görmüyorum adamlık yoksunu bir insan sevmişim kendime bile kızıyorum. Kadın da bir hata yapmış olabilir ama yıllarca vu hatayı sürdürüyorsa kadının kişiliğinde de sorun ararım tabi bu beni ilgilendirmez o konuda haklısınız. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Ben orda genel olarak insanların kadın algısından bahsetmeye çalıştım. Kadınların yaşadığı cinsellik birilerinin "altına yatmak" olarak tanımlanıyor ya buna kızıyorum. Bari kadınlar olarak biz bunu yapmayalım, kendimiz kendi değerimizi böyle tabirlerle düşürüyoruz. Mesela hadsiz birileri de çıkıp şimdi size "evlenmeden adamın altına yatmışsın" dese hoş olur mu? Yani bir kadın olarak saygı duyulmak gün gelip sizin de ihtiyaç duyabileceğiniz birşey olabilir demek istiyorum.

Ben hayatında yoktum bunu yaptığında
benim mi kafam karışık siz mi net değilsiniz anlamadım.
Siz demediniz mi mesajlaşmaları vardı uzun uzun gördüm diye.
Hayatınızda olmayan bir adamın telefon dökümlerini mi incelediniz?
Hayatınızda olmasa bile bu haltı yerken, bu karakterde bir adamı kocam diyebilecek misiniz?
Siz affetmek istiyorsunuz gibi görünüyor, belki sevdiğinizden belki nişanı atmak zor geliyor belkide şaşkınlıktan ne yaptığınızı bilmez durumdasınız.

evleneceğim adamla iki yıldır tanışıyoruz sevgili şeklinde birlikteliğimiz oldu ama resmi olarak sevgili olmadık uzun süre. O bu arada çok kişiyle görüşmüş ben çoğunu yakaladım sorguladım hep yalan söylemiş bugün öğreniyorum. Görüşmediğimiz zamanlardaki telefon kayıtlarından bir kızla sabaha kadar mesajlaşmakarını görmüştüm. Ayro barışık çok zaman geçirdiğimiz için istediği gibi yaşamış. Sorgulamıştım sadece sphbet ettik demişti. Şimdi bir aydır nişanlıyız bu evrede ve öncesinde birşeyini yakalamadım ama dün facebooktan bu söz konusu kız mesaj yazdı ve öğrendim ki kızı uyarmış nişanlım okuyor diye. Bu arada bu kadın evli ilkokula giden kızı var başka şehirde. Ben üstüne gittim neden uyarıyorsun neyden kprkuyorsun diye herşeyi itiraf etti birkaç yıl önce bu kadınla birlikte olmuş evliyken üstelik geçenlerdeki sabaha kadar mesajlaşmalar cinsel içerikliymiş.

Şimdi ailem burada yanımızda, onun ailesinin yanına gideceğiz haftasonu ve eylülde düğünümüz var. Ben ne yapacağım biraz akıl verin ne olur
İlişki yaşadığınız adam bu mu huylu huyundan vazgeçmez evlenince geri dönüşü zor olur böyle bi adamdan hayır bekleme

Kadının hala mesaj atabiliyor olması da ilginç değil mi?
Nişan da olmuş, daha neden kestirip atmamış madem bu mesele önceki zamana ait? Yada en azından engelleyip her yerden ulaşmamasını sağlasaymış?
Yedekte tutmuş kadını resmen. İşi düşünce istediği gibi kendini tatmin edebileceğini garanti altına almak istemiş... çirkin şeyler söylememek için biraz da sizin su anki hassasiyetinizi düşünmek icin çaba gösteriyorum ama siz affetmek için çıkış aramakta ısrarcı görünüyorsunuz.
Ailenize anlatmama sebebiniz de bu. Böyle bir şey kabul edilemez ve siz de bunu biliyorsunuz.

evli bir kadınla birlikte olmuş seni defalarca aldatmış daha bu adama güvenebilir misin?

Nişan da olmuş, daha neden kestirip atmamış madem bu mesele önceki zamana ait? Yada en azından engelleyip her yerden ulaşmamasını sağlasaymış?
Yedekte tutmuş kadını resmen. İşi düşünce istediği gibi kendini tatmin edebileceğini garanti altına almak istemiş... çirkin şeyler söylememek için biraz da sizin su anki hassasiyetinizi düşünmek icin çaba gösteriyorum ama siz affetmek için çıkış aramakta ısrarcı görünüyorsunuz.
Ailenize anlatmama sebebiniz de bu. Böyle bir şey kabul edilemez ve siz de bunu biliyorsunuz.
Aslında engelliydi ben engeli kaldırttım şüphelendim çünkü kadın da hemen yazdı bunu görünce. Diğer konularda ne diyeyim bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum

Çok haklısınız bende sunu anlamıyorum evlenecek erkeklerin geçmişindeki kişiler sosyal medya hesaplarına yazınca neden bu erkekler direk engellemek yerine açıklama yapmak hissediyor ya nişanlıyken eşimin facesine bi kadın nasılsın diye msj atmış eşimde ben evlendim msj atma bir daha demiş kadında tamam demiş , ama eklide değildi kıyameti kopardım sen direk engellemedin niye açıklama yapyn diye , eşimde arkadaşımın konuştuguydu bana yazıp duruyordu arada bi dedi çok kızdım o gün bugündür de hiç bir sosyal hesabımız yok .

Ne olursa olsun böyle bir insanla evlenip hayatımı mahvetmektense ayrılır hayatıma bakarım.

arkadaşım gerçekten bir otur düşün bakalım sence bu adamla olur mu? insanlar kaç yıllık yuvalarını çocukları da var iken üstelik dağıtıp yeniden hayata başlayabiliyorlar da sizi bu kadar düşündüren nedir anlayamıyorum.. hatta aksine Allahın sevgili kuluymuşum da evlenip başımı yakmadan bu işten kurtuldum diye şükretmeniz bile gerekebilir..adamın durumu belli.. evli çocuklu bir kadınla sebebi ne olursa olsun bir ilişkiye girmiş.. mantalite belli yani.. hakkınızda hayırlısı olsun.. izin verirseniz olur tabi ki hayırlısı da o da ayrı..

Back
X