• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven

herşey istediğin gibi olur ve inşallah mutlluğun bozulmaz. sevgilin çalşıyo mu okuyo mu. ( bu arada sevgilin yyazacakken nişanlın yazıyodum nerdeyse )

Bundan sonra ne yapman gerekiyor?

Emek vermen gerekiyor.
İki kat emek gerekiyor.

tabi yalanın y'sinin yakınından geçmeyerek.

herşey istediğin gibi olur ve inşallah mutlluğun bozulmaz. sevgilin çalşıyo mu okuyo mu. ( bu arada sevgilin yyazacakken nişanlın yazıyodum nerdeyse )

yazsaydııın keşkem :)

şuan da çalışıyoruz, dershaneye gittik bir yıl bekledik üniv. için bu yıl gidicez inşallahhh, siz evlisiniz dimi ?

Kazanamazsın. Eskisi gibi de olmaz.
Neden insanlar başlangıçta kartlarını açık oynayıp olduğu gibi kabul görmeyi sunmaz ki karşısındakine?
Neden karşınızdakine seçim yapma şansı duymayıp kendi kendinize karar verirsiniz ki...
Çok iyi anlıyorum ben erkek arkadaşının hissettiklerini, güvenmek istese, gözlerini kapamaya çalışsa da yapamaz...

Kazanamazsın. Eskisi gibi de olmaz.
Neden insanlar başlangıçta kartlarını açık oynayıp olduğu gibi kabul görmeyi sunmaz ki karşısındakine?
Neden karşınızdakine seçim yapma şansı duymayıp kendi kendinize karar verirsiniz ki...
Çok iyi anlıyorum ben erkek arkadaşının hissettiklerini, güvenmek istese, gözlerini kapamaya çalışsa da yapamaz...

Ne olursa olsun ben sevdiğim kişiyi saflığım yüzünden kaybetmicem bana güvenmesi içi her şeyi yaparım yapıyorum da.

Her bana seni seviyorum diyene inandığım için böyle oldu gene Allah'a şükür bir şey olmadı kendimi korudum ama, hayatım da karşılaştığım erkeklerin hepsi cümlelerine fiziğin çok güzel diye başladıkları için böyle olduu, biricik sevgilim ise iyiki varsın diye başladı. Abartmıyorum gerçekten sinirlenmeleri hariç mükemmel bir erkek, umarım evleniriz.

Back
X