• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güven :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese bu güm ilk defa erkek arkadaşım güvenim kalmadı sana dedi kavga sırasında gerçekten kendimi çok suçlu hissediyorum daha önce ona hiç yalan bile atmamıştım üstelik bu gün erkek arkadaşım arkadaşlarım falan buluştuk işimiz vardı kızlarla kuaföre gitcektik erkek arkadaşım nerde o diye sordu kuaförü sokak arası diye bi sokak var çarşıda hep gençlerin çoğunlıkla erkeklerin takıldığı bi sokak o sokaktaydı gitceğimiz kuaför ordan geçme sakın dolaş önünden gir dedi tamam dedim kuaföre giderken yolumuzu uzatmayalım dediler arkadaşlar ne olcak sanki falan dediler boşluğuma geldi bi an girdik ve karşıma erkek arkadaşım çıktı ne işin var dedi bişey diyemedim kuaföre girdik hemen aradı çıkıyosun tek başına evine gidiyosun görcem çıktığını dedi yanındakilerle görmücem seni bi daha dedi çıktım eve giderken bidaha aradı sana güvenim kalmadı artık falan dedi küfür etti bağırdı eve geldim aradım bu kadar ne yaptım ben dedim boşluğuma geldi dedim arkadaşım bana geçer dedi o sokaktan ben geçmez beni dinler o demiştim ne yapcağını görmek için biz ordaydık dedi özür diledim bidaha asla olmıcak dedim neyse tamam dedi geçiştirdi kendimi çok suçlu hissediyorum 1 buçuk senenin içinde asla ona yalan söylemedim bana olan güveni sarsılmışsa onu bidaha düzeltmek çok zor olcak ne yapabilrim nasıl gönlünü alabilirim. okuduğunuz için teşekkür ederim belki basit bi konu olarak gelebilir ama benim içim içimi yiyor resmen ne yapabilrim

merhaba herkese bu güm ilk defa erkek arkadaşım güvenim kalmadı sana dedi kavga sırasında gerçekten kendimi çok suçlu hissediyorum daha önce ona hiç yalan bile atmamıştım üstelik bu gün erkek arkadaşım arkadaşlarım falan buluştuk işimiz vardı kızlarla kuaföre gitcektik erkek arkadaşım nerde o diye sordu kuaförü sokak arası diye bi sokak var çarşıda hep gençlerin çoğunlıkla erkeklerin takıldığı bi sokak o sokaktaydı gitceğimiz kuaför ordan geçme sakın dolaş önünden gir dedi tamam dedim kuaföre giderken yolumuzu uzatmayalım dediler arkadaşlar ne olcak sanki falan dediler boşluğuma geldi bi an girdik ve karşıma erkek arkadaşım çıktı ne işin var dedi bişey diyemedim kuaföre girdik hemen aradı çıkıyosun tek başına evine gidiyosun görcem çıktığını dedi yanındakilerle görmücem seni bi daha dedi çıktım eve giderken bidaha aradı sana güvenim kalmadı artık falan dedi küfür etti bağırdı eve geldim aradım bu kadar ne yaptım ben dedim boşluğuma geldi dedim arkadaşım bana geçer dedi o sokaktan ben geçmez beni dinler o demiştim ne yapcağını görmek için biz ordaydık dedi özür diledim bidaha asla olmıcak dedim neyse tamam dedi geçiştirdi kendimi çok suçlu hissediyorum 1 buçuk senenin içinde asla ona yalan söylemedim bana olan güveni sarsılmışsa onu bidaha düzeltmek çok zor olcak ne yapabilrim nasıl gönlünü alabilirim. okuduğunuz için teşekkür ederim belki basit bi konu olarak gelebilir ama benim içim içimi yiyor resmen ne yapabilrim

Merhaba kardeşim,

İlk önce şunu söylemeliyimki ilişkide güven çok önemlidir.fakat söylemiş olduğun konu biraz tuhaf o sokaktan geçme vss ona bakarsan bizim evin karsısında kahve var ama zorunlu kalıyorum bazen onunden gecıyorum ,bazen sağ tarından geçiyorum buda aynı senın olayın gıbı olmuş okadar büyütülecek bırsey yok ama onun yapması seni elinde tutup dediğini yaptırmak ,erkeklik sözünü geçirmek bakalım dinleyecekmi ? ve En hoşlanmadığım ılıskılerde kufur edılmesı bak sunu suraya yazıyorum yarın bırgun kufur eden evlilikte şiddet uygular bak bu konuda cıddıyım.Hani derler ya bıdaha yapmaz duzelır aslında o onun karakterıdır.Değişmez.Ben bu konulara çok kızıyorum .Neyse sanını sıkma bana doktorum bır laf söylemıstım onu yazmak istiyorum Allah ondan binlerce kez razı olsun ' Kendine eş En önemliside çocuğuna baba olabilecek gerçek karakterli bir insan bulduğunda evlen ' Ben bu söze hastayım.Herşey hayırlısı olsun cnm nediyeyim...

şimdi erkek arkadaşın hem haklı hem haksız....:17:

aman yaa güvenmesin daha iyi:1:

azcık kaybetme korkusu olmalı erkekte :emir_bebek:

Merhaba kardeşim,

İlk önce şunu söylemeliyimki ilişkide güven çok önemlidir.fakat söylemiş olduğun konu biraz tuhaf o sokaktan geçme vss ona bakarsan bizim evin karsısında kahve var ama zorunlu kalıyorum bazen onunden gecıyorum ,bazen sağ tarından geçiyorum buda aynı senın olayın gıbı olmuş okadar büyütülecek bırsey yok ama onun yapması seni elinde tutup dediğini yaptırmak ,erkeklik sözünü geçirmek bakalım dinleyecekmi ? ve En hoşlanmadığım ılıskılerde kufur edılmesı bak sunu suraya yazıyorum yarın bırgun kufur eden evlilikte şiddet uygular bak bu konuda cıddıyım.Hani derler ya bıdaha yapmaz duzelır aslında o onun karakterıdır.Değişmez.Ben bu konulara çok kızıyorum .Neyse sanını sıkma bana doktorum bır laf söylemıstım onu yazmak istiyorum Allah ondan binlerce kez razı olsun ' Kendine eş En önemliside çocuğuna baba olabilecek gerçek karakterli bir insan bulduğunda evlen ' Ben bu söze hastayım.Herşey hayırlısı olsun cnm nediyeyim...

çok doğru bi sözmüş canım onu erkeklik gururuna yediremedi sizin dediğiniz gibi ondan bu kadar büyüdü inşalah bana olan güveninden bi eksilme olmamıştır gerçekten güven çok önemli o bittimi ilişkide bitiyo ilk defa böyle bişey oldu daha önce yalan bile söylemedim ona. dediğiniz gibi küfür etmesine bende çok karşıyım normalda demez ama böyle çok sinirlenince saydırıyo teşekkür ederim canım cevabın için

ne alaka
o sokatan nıye geçılmıyormuş ben onu anlamadım?
Yürüyeceğın yollarıda mı bu adam belırlıyor?
Bu kadar yüz vermeyın şu erkeklere
oldu olacak elıne bı harıta versın geçebılceğın yolları yeşılle, geçemeyeceğın yollarıda kırmızılya ışaretlesın
sana gps felan taksın takıp etmesı daha kolay olur

yok artık ya :20:

şimdi erkek arkadaşın hem haklı hem haksız....:17:

aman yaa güvenmesin daha iyi:1:

azcık kaybetme korkusu olmalı erkekte :emir_bebek:

tabikide olmalı canım ama bana karşı olan güveni bittimi ilşkide kendiliğinden biter ondan korkuyorum ben çünkü bana o herkesten çok güvenirdi o güveni azalmıştır diye içim içimi yiyor teşekkür ederim canım cevabın için

tabikide olmalı canım ama bana karşı olan güveni bittimi ilşkide kendiliğinden biter ondan korkuyorum ben çünkü bana o herkesten çok güvenirdi o güveni azalmıştır diye içim içimi yiyor teşekkür ederim canım cevabın için

anlıyorum canım bu kadarcık şeyden güven kaybedilmez kii

tamam azckı sarsılmıştır ama düzelmeyecek bir olay değil yani...

ne alaka
o sokatan nıye geçılmıyormuş ben onu anlamadım?
Yürüyeceğın yollarıda mı bu adam belırlıyor?
Bu kadar yüz vermeyın şu erkeklere
oldu olacak elıne bı harıta versın geçebılceğın yolları yeşılle, geçemeyeceğın yollarıda kırmızılya ışaretlesın
sana gps felan taksın takıp etmesı daha kolay olur

yok artık ya :20:

haklısınız ama işte o sokakta çok erkek ve serseri tipler var diye istemiyo ordan geçmemi dediğiniz gibi saçma sonuçta her yerde erkek var ama ona anlatamıyorum işte aslında böyle değildi ama bu aralar kısıtlamaya başladı hatta kendisi derdi sıkılma evde arkadaşlarınla görüş falan diye anlamıyorum bu günlerde neden böyle kısıtlamalar getirdiğini teşekkür ederim canım cevabın için

haklısınız ama işte o sokakta çok erkek ve serseri tipler var diye istemiyo ordan geçmemi dediğiniz gibi saçma sonuçta her yerde erkek var ama ona anlatamıyorum işte aslında böyle değildi ama bu aralar kısıtlamaya başladı hatta kendisi derdi sıkılma evde arkadaşlarınla görüş falan diye anlamıyorum bu günlerde neden böyle kısıtlamalar getirdiğini teşekkür ederim canım cevabın için

benım ış yerımın sokağında kocaman genelev var
her gün önünden geçıyorum, ne oluyor yanı ordan geçınce

erkek arkadaşın tam bı gerı kafalı, kusura bakma
acılen bu huyundan vazgeçmesı gerekıyor
bu kadar kontrol etmesı hıç hoş değıl, anıden karşına çıkması felan çok çocukça şeyler
aslında bu adam sana değıl kendıne güvenmıyor :34:

benım ış yerımın sokağında kocaman genelev var
her gün önünden geçıyorum, ne oluyor yanı ordan geçınce

erkek arkadaşın tam bı gerı kafalı, kusura bakma
acılen bu huyundan vazgeçmesı gerekıyor
bu kadar kontrol etmesı hıç hoş değıl, anıden karşına çıkması felan çok çocukça şeyler
aslında bu adam sana değıl kendıne güvenmıyor :34:

tabikide karşıma çıkması benim geçecek miyim oradan diye beklemesi saçma ama benimde onu dinlemediğimi görmesi çok kötü oldu benim için kendimi suçlu gibi hissediyorum çünkü normalde kısıtlamıyodu beni bi kere onu yapma dedi ve bende yapmış bulundum bunu için çok suçlu hissediyorum kendimi teşekkür ederim canım cevabın için

Çabuk oradan çık,tek başına çıktığını görücem ben !

Pess ama seni çocuğumu sanıyor. bu muameleye nasıl izin veriyorsunuz.

Güveni sarsılmış paşamın, önce saygı öğrensin. Birlikte olduğu insana nasıl hitap edeceğini öğrensin ,sende bu saygısızlığa aldırmayıp hala onun güvenini düşünüyorsun. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, her kadın nereden nasıl geçeceğini bilir, erkeklerin öğretmesine gerek var mı ? Hele bu denli saygısız bir biçimde

Erkekler zor olani sever.. birazda dedigini yapma. Sanki cok kotu bsy yapmisin. Elleme biraz sinirlensin sana :D

Sen kendinde olduğuna emin misin?
Kendini neden suçluyorsun?
Böyle deneme- yanılma yoluyla güven mi olurmuş?
Resmen saçmalık.

Böyle denemeler yapıyorsa sana sen de yap bakayım.
kimbilir kendi ne haltlar karıştırıyor da seni deniyor!

Sen kendinde olduğuna emin misin?
Kendini neden suçluyorsun?
Böyle deneme- yanılma yoluyla güven mi olurmuş?
Resmen saçmalık.

Böyle denemeler yapıyorsa sana sen de yap bakayım.
kimbilir kendi ne haltlar karıştırıyor da seni deniyor!

evet haklısınız ben hep önce kendimde arıyorum hatayı bundan üzülen düşünen taraf ben oluyorum üstüne düşmücem üstüne gittkçe kendini geri çekiyo zaten teşekkür ederim canım cevabın için

Erkekler zor olani sever.. birazda dedigini yapma. Sanki cok kotu bsy yapmisin. Elleme biraz sinirlensin sana :D

kendi haline bıraktım zaten canım şimdilik üstüne gittikçe kendini geri çekiyo teşekkür ederim cevabın için

Çabuk oradan çık,tek başına çıktığını görücem ben !

Pess ama seni çocuğumu sanıyor. bu muameleye nasıl izin veriyorsunuz.

Güveni sarsılmış paşamın, önce saygı öğrensin. Birlikte olduğu insana nasıl hitap edeceğini öğrensin ,sende bu saygısızlığa aldırmayıp hala onun güvenini düşünüyorsun. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, her kadın nereden nasıl geçeceğini bilir, erkeklerin öğretmesine gerek var mı ? Hele bu denli saygısız bir biçimde

haklısınız ben ilk baş kendimde arıyorum hatayı gerçekten yazdıklarınız kendime getirdi beni çok kötü bişey yapmışım gibi davrandı bağırdı bana ona değer vermekten kendime olan değerimi kaybediyorum bazen teşekkür ederim canım cevabınız için

haklısınız ben ilk baş kendimde arıyorum hatayı gerçekten yazdıklarınız kendime getirdi beni çok kötü bişey yapmışım gibi davrandı bağırdı bana ona değer vermekten kendime olan değerimi kaybediyorum bazen teşekkür ederim canım cevabınız için

Birbirmize göremediklerimizi göstermek için dertleşiyoruz canım, görebilmene sevindim çünkü bazen insanlar görmek istemiyor.

Ben ilişkilerde hitaplara çok önem veriyorum, sen hata bile yapmış olsan seninle konuşmasının bir adabı olmalı. Öyle sinir falan bahane hep, saygısızlığa alışmışlar. İnsanlar her konuda hem fikir olmayabilir ama tartışmanın bile bir üslubu olmalı hele ki sevgili ya da eşler için. İnsan sürekli yüz yüze olduğu kişilerle saygıya daha fazla dikkat etmeli. Hem arkadaşlarının içinde utandırmış seni hem de birebir diyaloğunuzda saygısızlık etmiş. Bunu ona fark ettirmelisin yoksa sonradan toparlamak çok zor, nasıl alışırsa öyle gider

Back
X