- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese bu güm ilk defa erkek arkadaşım güvenim kalmadı sana dedi kavga sırasında gerçekten kendimi çok suçlu hissediyorum daha önce ona hiç yalan bile atmamıştım üstelik bu gün erkek arkadaşım arkadaşlarım falan buluştuk işimiz vardı kızlarla kuaföre gitcektik erkek arkadaşım nerde o diye sordu kuaförü sokak arası diye bi sokak var çarşıda hep gençlerin çoğunlıkla erkeklerin takıldığı bi sokak o sokaktaydı gitceğimiz kuaför ordan geçme sakın dolaş önünden gir dedi tamam dedim kuaföre giderken yolumuzu uzatmayalım dediler arkadaşlar ne olcak sanki falan dediler boşluğuma geldi bi an girdik ve karşıma erkek arkadaşım çıktı ne işin var dedi bişey diyemedim kuaföre girdik hemen aradı çıkıyosun tek başına evine gidiyosun görcem çıktığını dedi yanındakilerle görmücem seni bi daha dedi çıktım eve giderken bidaha aradı sana güvenim kalmadı artık falan dedi küfür etti bağırdı eve geldim aradım bu kadar ne yaptım ben dedim boşluğuma geldi dedim arkadaşım bana geçer dedi o sokaktan ben geçmez beni dinler o demiştim ne yapcağını görmek için biz ordaydık dedi özür diledim bidaha asla olmıcak dedim neyse tamam dedi geçiştirdi kendimi çok suçlu hissediyorum 1 buçuk senenin içinde asla ona yalan söylemedim bana olan güveni sarsılmışsa onu bidaha düzeltmek çok zor olcak ne yapabilrim nasıl gönlünü alabilirim. okuduğunuz için teşekkür ederim belki basit bi konu olarak gelebilir ama benim içim içimi yiyor resmen ne yapabilrim