• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güven :(

Birbirmize göremediklerimizi göstermek için dertleşiyoruz canım, görebilmene sevindim çünkü bazen insanlar görmek istemiyor.

Ben ilişkilerde hitaplara çok önem veriyorum, sen hata bile yapmış olsan seninle konuşmasının bir adabı olmalı. Öyle sinir falan bahane hep, saygısızlığa alışmışlar. İnsanlar her konuda hem fikir olmayabilir ama tartışmanın bile bir üslubu olmalı hele ki sevgili ya da eşler için. İnsan sürekli yüz yüze olduğu kişilerle saygıya daha fazla dikkat etmeli. Hem arkadaşlarının içinde utandırmış seni hem de birebir diyaloğunuzda saygısızlık etmiş. Bunu ona fark ettirmelisin yoksa sonradan toparlamak çok zor, nasıl alışırsa öyle gider

haklısın canım konuşmam gerekiyo onunla bu konula ilgili zaten ne olursa olsun o kadar sesini yükseltmesi bağırması hiç bi şekilde doğru değil bağırarak yada küfür ederek hiç bişey çözülemez zaten bi şekide yanlış olduğunu fark etircem teşekkür ederim canım cevabın için

Back