Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Kızlar nasılsınız. Uzun zamandır giremiyorum. Başlığı görünce yazayım dedim. Tedaviye başlayanlar inşallah güzel sonuçlarınızı alırız en kısa zamanda.

Bn varim :) embriyolar donduruldu bekliyorum adet olmayi
bende guvenc beyin hastasiyim ve kendisinden cok memnunum kasim adetimle birlikte tedaviye basliyoruz simdiden hazirlik igne ve bantlarina basladik kasimda guvenc beyle tedavi olacak baska kim var acaba??
Merhaba bende bu ay Güvenç beyle başlıcam kısmetse,sizler içinde hayırlısı olsun inşallah,ne aşamadasınız,benimde dondurulcakmış ama bana hazırlık için henüz ilaç vs.vermedi doktor,bende rezerv azlığı var,sizde sorun neydi sakıncası yoksa.bilgi verirmisiniz işlemler hakkında,güvenç Bey'den memnun olan arkadaşlar var bu topicde epey bende güveniyorum gün geçtikçe sayenizde

merhaba hayirli olsun tedaviniz bizde esimden kaynaklanan sorun vardi morfoloji guvenc beyden cok.memnunum 22 aralikta transferim yapildi suan gebeyimm henuz keseyi kalp atislarini duymadik ama.. ama boyle olmasaydida yine guvenc beyi tavsiye ederdim.. cok net ve az öz konusur ama aklinizda soru kalmaz guvenirsiniz bikere bahcecide tedaviye baslamakla cok iyi bisey yapmissiniz sanslisiniz inss guzel sonuclari alirsiniz

Hayırlı olsun ,evet kısa ve öz konuşuyor hatta ben ilk görüşmede emin olamadım doktordan tereddütüm vardı mail attım duygularımı tereddütümü yazdım hemen aradı beni sağolsun ve tamam dedim bu benim doktorum olmalı,komşumda geçen yıl tedaviye bebek sahibi olmuştu ona sordum nereye gittiğini bilmeden klinik olarak,güvenç beye demezmi...hem de nasıl memnun anlatamam ,eskidende tanıyormuş zaten o da doğru seçim güven ve her dediğini yap dedi.tabi önce Allah'a sonra güvenç beye ,inşallah bende ilk tedavimde olumlu sonuç alıp,sağlıkla sonuna giderim,inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin,

Tebrik ederim çok sevindim.
Dilerim keseyide görürsünüz hiç bir sorun yaşamadım 9 ay boyunca sizinle olur kucağınıza alırsınız.

Himm cnm bnm cikolatalarim war we yumiler toplandi donduruldu ilki negatf bakalim smdi donmuslarla ikinviye baslanck.surec soyle adetin iki yda ucuncu gunu ignelere baslanip fzlaca yumi elds edilmeye calusikio 15 .16 . Gun ciwari bu yumiler toplanio lab ortaminda dolleniyolar we 3 yda 5. Gunde donduruluolar . Sonra iki hftaya kalmadan adet olunuluo we o adetle uygun gorurse rahim musaitse transfere hazirlio wucudu genelde estrofem adli ilacla sonrada transfer we ins soradaonbes gune teste cagrio we mutlu son ♥

Ben iki kere toplanıyor bir transfer sanıyordum 11 bin civarı dediler fiyatı 3.500 havuz yöntemi için sadece,bu süreçte ne sıklıkta çağırıyor Dr bey yatmak gerekiyomu ben masabaşı çalışıyorum da izin filan almak gerekirmi yenirim de gerçi

Genelde ilaçlara başladıktan sonra 2 günde bir muayeneye çağırıyorlar.Yumurtayı takip etmek için.Yumurtanın belli bir büyüklüğe erişmesi lazım. O büyüklük sağlandıktan sonra yumurta toplama işlemi için çağırıyorlar ki anestezi alacağınız için izin almanız gerekir.

Bni ilk 5 gun sonra cagrmisti sonra 3 4 gun sora bi da 3 4 gun sora bida cagrdi catlama ignesi werdi opuya cagrmsti. Opu gunu bitek yatmistim sora dgru ise

Bni ilk 5 gun sonra cagrmisti sonra 3 4 gun sora bi da 3 4 gun sora bida cagrdi catlama ignesi werdi opuya cagrmsti. Opu gunu bitek yatmistim sora dgru ise
Anladım canım çok sağol aynı doktor olduğu için tedavi sürecinde benzerdir.biraz evvel hastalandım şükür 2.gün gel demişti ama az başladı ne gün gitmeliyim acaba çok sordum ama birde 2.gün gidince hemen başlıyormuyuz telaşlandım şimdi

Merhaba bu kadar sade güzel öz ve duru anlatabilirsi çok sağol :)
Dilerim ikinci tedavinde tutsun mutlu son olsun artık.
Cuma günü bende ordayım nasipse.

Çokk sevindim darısı başıma inşallah. Bu gün bebişlerim çözülecek inş 5. güne giderler. Güvenç beyden haber bekliyorum..

oy yaaa canım tlf beklemek ne zordur yaa
dilerim çöüzülüp 5.güne kadar sağsalim gitsinler ve sana sımsıkı tutsunlar...

Çokk sevindim darısı başıma inşallah. Bu gün bebişlerim çözülecek inş 5. güne giderler. Güvenç beyden haber bekliyorum..
inss giderlerr merak etme iyi dusun iyi olsun ya bide ananas ve dut kurusu yiyin bol bol transfer sonrasi protein agirlikli sebzeden ziyade.. valla ben her gun gezdimm hatta transferden cikip yemege gittik bide besiktasta yurudumm dinlenmek lazim evet ama surekli yatmak degil biyere uzanmaya calismak agir kaldirmak egilmek ıkınmakk yok bol su gerisi doktora allaha kalmiss insss inss iyi haberler verirsinn

Teşekkür ederim inşallah ..

Amin .Dün aradılar her şey yolunda çözdürdük diye. Bugün hala beklemedeyim.Son durum ne oldu bakalım içim içime sığmıyor. Kavuşmayı bekliyorum bebişlere hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…