Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Ne yaptın canım,Güvenç beye gidecektin,merak ettim.

Inşallah herşey güzel olur arkadaşım,engebeler çıkıyor yolumuza bu süreçte ama,sonu güzel olsun inşallah.

Ne yaptın canım,Güvenç beye gidecektin,merak ettim.

Arkadaşlar engebeler çıkacak aşamaya razıyım ama...
Benimçok farklı oldu çünkü açıklayamıyorlar...

spermde iyi yumurtada ama niye döllenmedi bilemiyoruz diyor.
sebepsiz infertife deniyor şimdi.
siz olsanız ne yapardınız?
birdefa deneyecekmisiniz aynısı olabilir deniyor...

tek yapacakları protokoldeğiştirmek ve spermlere daha dikkatli bakmak..

siz olsanız ne yapardınız?

Doktoruma güvenmiyorsam ve imkan varsa ben denerdim diye düşünüyorum.

merhaba seni merak efiyordum bende.canim hayirlisi olsun insallah bi dahakine dollenir sana bebek olurlar bu isler hic belli olmuyor bazen boyle durumlar yasanabiliyor.lab.lari iyi bahcecinin sisli memorialinde lab.lari cok iyiymis.bence oraylada bi gorus gozden kacan bir seyker varmi acaba.bende bi kac ay sonra memoriale gitmek istiyorum kismetse ..yapalim elimizden geleni..inan bu yalniz degilsin herkes degisik sorunlarla karsilasuyor o ay ay kismette yoksa bi seyler oluyor..hic korkma yoluna devam et arastir canim

aynı merkezde tekrar mı denerdiniz?
sen nasılsın bu arada? ilaç bitti mi kontrole gittin mi?
Yani şöyle diyim Bahçeci bu işte ilklerden olduğu ve laboratuvarında çok metettikleri için aynı yeri seçerdim heralde ama tabi benim ilk tedavim olcak kısmetse ben çok tecrübeli değilim bu konularda ,ilaç Perşembe bitiyor adeti beklicem 2.günü gitcem yine e2 ye bakcak Güvenç bey,acaba ben fsh a kendim mi baktıysam Dr istemedi geçen ay,sen nasılsın moral olarak iyi ol inşallah

tekrar geçmiş olsun diyorum sana dilerim bir dahakine sımsıkı tutunsun sana....
tek anlamadığım döllenme bir ay olabilir bir ay olmayabilir mi?
bizdeki kalıcı mı?
bunu 2.yi denemeden hiç bilemeceğim galiba.
devam edeceğim mutlaka.ama hala karışığım.
beni tedirgen eden olacak olmayacak değil.
hiç beklenyen bir durumu oluşması doktorumunda şaşkın olması.

bakalım canım karışığım ama dediğim gibi.beklenen bir durum açıklanamayan bir durum olduğu için.
mesela ilk tedaviminde yumurta tek oluştu bunu iptal edicez bir sonraki ay olacak dedi.
evet oldu.
tabi ki doktor kendisi riske atsın olmayanı bana oldursun demiyorum ama şaşkın olup enteresan olarak yorumlaması biraz beni gerdi.
güzel haberler al canım inşh.sorunsuzca başla tedavine inşh.
baktırabilirsin tabiki aklını karıştıracaksa ama gerekli görseydi mutlaka isterdi diye düşünüyorum.

Merhaba,yaklasik 15 kez teker teker de olsa yumurta toplatiyorum uc yildir Bahceci Fulya da,Guvenc Bey in hastasiyim.Cikan tek yumurta dollenip donduruldu defalarca.Ben Bahcecide devam ediyorum,Guvenc Bey e guvenebiliriz,yine onunla devam ediyorum.Aslinda cok rahat yalan soyleyebilecekken oldugu gibi anlatir,defalarca bizde boyle durumlar oldu.Insallah guzel haberler gelir hepimiz icin

amacım doktoru kötülemek değil yanlış anlaşılmasın kendi karmaşam var.beni mutlu hissettirmek için yalan söylesinide istemem tabi ki.ama benim o gün aldığım enerji iyi değildi.naçizene benim görüşüm.
iyi doktor olduğundan eminim.
duygu durumundan beklentim yüksek olmuş olabilir.
mutlaka bir sonraki görüşmede paylaşıyor olucam zaten bu durumu kendisiyle.

döllenmeyen yumurtanız oldu mu hiç?

Canim her zaman ayni seyin olcani hic sanmiyorum oyle bir durum yasayan her seferinde olmaz o konuda icin rahat olsun guvenc bey en iyi tek.kullandiklarini imsi soyledi..dogal beslenin organik arisutu bal polen yiyin canim hazir gidalardan uzak durun kari koca..yilmak yok yola devam

Bende uzun zamandir guvenc beyin hastasiyim benimde yumiler tek tek oluuor tek olsun bizim olsun insallh..

Bende uzun zamandir guvenc beyin hastasiyim benimde yumiler tek tek oluuor tek olsun bizim olsun insallh..

inşh canım tek dileğim devam edebilmek.hepimiz için hayırlısı..

3 yıl,azmine hayran kaldım,keşke bende sabırlı olabilsem senin gibi,ben daha başlayamadım bile tedaviye,bu 15 in içinde hiç mi tutmadı üzmekde istemem seni ama...çokda maliyetlidir herhalde bi opu 3,500 *15 mi ,bana muaynede demişti bi hastam var senelerdir topluyoruz diye acaba senmiydin ki o

Ilk denemede tuttu,kalbi atti,8 haftada dusuk oldu,dorduncu denemede tuttu,klbi atmadan 5.haftada dusuk oldu,altinci denemeyi yapacagiz.Guvenc Bey o kadar kendi isiyle ovmeyen bir doktor ki onu.la calisip esinin tayini yuzunden isten ayrilan hemsiresi anlatti bana,benim gibi iki hastasi sekizinci denemede saglikli bebeklerini dunyaya getirmis.Benim gibi olan iki diger hastasi simdi anneler...Olma ihtimali cok cok dusuk olan birseyi oldurmaya calisiyoruz...Olmama ihtimalini coktan kabul ettik...on bes kez yumurta toplandi ama toplam bes deneme yapildi,maliyet kismini unuttuk artik...dunyaya gelince de harciyacakti diyoruz ama artik ilac almak istemiyorum.Yolun sonundayiz sanki

Evet
Evet evet,zaten en fazla uc yumurta alindi,iki tane alinip ikisinin de dollenmedigi zamanlar oldu.Aslinda keske senin durumunda sebep laboratuardaki bir sorun olsa ve gelecek seferde yumurtalarin dollense.O kadar cok olasilik var ki hicbiri icin kesin budur diyemiyorlar.Cok yolunda giden gebelik son buluyor ve onu da aciklayamiyorlar.Benim anladigim bu iste iki kere iki dort gibi bir mantik yurutulemiyor.Ben de defalarca ama nasil olur,bir aciklamasi olur dedim,elimden geldigince kaynaklardan okudum,cokca unlu doktorlarla konustum ve de en sonunda Guvenc Bey in soylesigine geldi aciklamalar.Hatta cooook unlu bir doktor dedi ki gidersin Kibris a ,baskasinin yumurtasindan embryo transferi yaptirirsin yine duserse anlarsin ki sorun rahimde.O ara ilk dusuk neden oldu diye tutturmustum.Sadece elimizden geleni yapip kabul edecegiz...Bence senin harika embryolarin olacak,benim ilk yumurta islem sirasinda catlamisti ama sonraki ay iki tane embryo elde edebilmistik...her bir yumurta toplama birbrinden bagimsiz olaylar diyorum

Benim annem meme kanseri ve bende yeterince var kist göğüsümde.
bu süreçte şühğhelilen bir kistim için ince bioyipsi yapıldı Allah iyi geldi ama sürekli kontroldeyim.
İlaçlar ve genel olarak doktor tüp bebek ilaçları kanser yapmaz dese de.
ilaçların prosdektüslerini okuyunca korkuyorum gerçekten.

Sorduğumda sakınca yoksa yaşınız nedir?Eşinizin spermiiyle ilgili herhangi bir sıkıntı var mı?
Bende öyle diyorum keşke laboratuarla alakalı olsa ama bahceci en iyi laborutuar o ihtimalde zayıf gibi.
İçim sakinledikçe bende sizin dediğiniz şeyi anlıyorum evet hiçbir sürecinde ikikere iki dört eder mantığı işlemiyor.
bu durumla maddiyatla sınırlı olduğu için gerginlikliğimle karışıyor malesef.son şansım olabilir çünkü.gene olmazsa korkusu yayılıyor.
dediğiniz gibi elimizden geleni yapıp kabul edeceğim.
inşh bu sefer bu sefer farklı ve hepimiz için herşey çok güzel olur.
gelişmeleri gene yazarım.
sizde paylaşırsanız mutlu olurum.
çok tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…