Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Himmm msji birz gec gordum galiba arkadsim dun gitmis olmaliydin sen naptin gittinmi?

Arkadaşlar yarın Dr.a gidiyorum adetin 2.günü,tedaviye başlayacakmıyım bakalım,ilk tedavim kısmetse,Güvenç bey doktorum,ben coraspin içiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı,birde kan sulandırıcı iğne olmam gerekiyor ama romatoloğum tedaviye başlarken iğneyede başlaman gerek dedi ama burda okuduğum kadarıyla geneldeopudan sonramı başlanır,bakalım sorcam yarın. Güvenç beynde inşallah bi sorun olmaz,dua edermisiniz benim içinde rica etsem,heyecanlıyım,tedirginim,korkuyorum ben ...

Gittim bugün tedaviye başlıcam diye düşünüyordum ,canım çok sıkkın ,adetin 2.günü muayenede bir kıstım var ve hiç yumurta görmedi Dr.estrodoil ve progesteron du galiba testi yapıldı estradiol <5 çıktı ,çok kötü bu ay başlamanın anlamı yok dedi Güvenç bey,çok yüksek doz tedavide yapsak sonuç alamayız diye cyclo-progynova verdi bugün itibariyle içicem 21 gün sonra ilaç bitire adet olunca gitcem ,ama şuan adetim zaten adetliyken içilirmi bu ilaç,kullanan varmı,2,3 ay bakıcaz yumurta olursa tedaviye başlıcaz,hiç başlayamayabilirizde :-((

malesef böye şeyler yaşanabiliyor canım....
zor olsa da moralini yükset tutmaya çalış.
bende yarın gidicem bakalım neler olcak gene bende bir başyamadım aynı senin gibi.
hepsi bir süreç....
hazırlıklı olmalıyız...inşh tez zamanda bizde tedavilerimize başlayabiliriz.

Ben Dr.a kürlerin faydası olurmu diye sordum rezerv azlığı için,ona göre yok ama bukadar kişi uyguluyor bana mantıklı geliyo ama ben şu anda tedaviye başlamadım daha ama Dr.kontroldeyim 21 gün cyclo progyynova kullanıp gitçem tekrar,yumurta bu ay görmedi,geçen ay 2,3 vardı.amh 0,42 benim,fsh 13,50 dört ay evvel,e2 de<5 çıktı,vahim durum yani,kür uygulamak istiyorum ama bu ilaçla olurmu ki,çörek otu,bal,tarçın. Deniyor,incir kürü deniyor.keten tohumu deniyor,bilgisi olanlar yardımcı olurmu ...ben aynı zamanda sle (lupus)yim,bide üstüne kanda pıhtılaşma var,yaş 35,panik atak.rezerv az ,..psikolojim alt.üst resmen,eşimlede hergün kavga...hayat çok çekilmez benim için bu aralar,heriçtiğim,içeceğim ilaçtan korkuyorum lupusu etkilermi diye.anlayacağınız MUTSUZ bi tüp bebek tedavi aday adayıyım...

Doktora gidecektin ,aynı durumdaydık tedaviye başladınmı,Dr kimdi,sende durum neydi

Güvenç bey doktorum
gittim canım bende
başladık hayırlısıyla inşh
çarşamba günü belli olcak
yumurta oluyor az da olsa ama büyümüyor bende
sen ne yaptın?
bende Güvenç beye gidiyorum,bende rezerv az,amh:0,42 idi,fsh 13,50 eylülde,ultrasonda hep 2-3 yumurta görünüyodu,bu ay adt 2.günki muaynede kist vardı,yumurta hiç görmeyince tahlil istedi .sadece e2(5 den küçük çıktı),progesteron(0.4 çıktı)tahlilleri görünce cyclo progynova verdi ( takviye olsun diye)21 gün içicem bırakıp adet olunca yine gitcem,o zamanda bu testlere bakcak ,uygun olursaki İNŞALLAH başlıcaz ama 3-4 ay bu şekilde giderse tedaviye başlamaya gerek yok dedi bana,sen ne içiyorsun ilaç,benim anlamadığım bu yumurtalar bir ayda yok olurmu dedim,dr.onada yok diyo bir anda bitmez dedi,sen biliyomusun bu yumrta bu ay yoltuya,öbür ay olabiliyomuki?

ben kistlerin gitnesı icin ginera kullandım verdi
benimde rezermin az 2-3 yumurta görüyor.
bende yeni başladıgım icin hep genel bilgim var canım.
doktora emaıl yazsana aklına takılanları net cevabı o verir
bana tüp tedavim iptal oldugunda
aydan aya degişir demişti yumurta durumları
ama hiç kan testi yaptırmadı bana şimdiye kadar.
yasım 35 benim
farklı gördügü birseyler ama asıl benimde çarşamba belli olcak
bahsettigin hastalıgın nedir tam bılmiyorum.

Canım moralini yüksek tut. Herşeyin güzel olacağına inan. Çok zorlu bir süreç bu evet ama en önemlisi yüksek moralde olmak. Güzel günleri düşün bebişine kavuşacağın güzel günleri hayal et ve moralini yüksek tut. Kendini üzme herşeyin bir çaresi vardır. Rabbim senin çabalarını görüyor üzülme.

Sabirla birkac ay bakmak gerekiyor,bir ay tek yumurta alindi dollenmedi sonraki ay iki tane aldi ve dollendi,sonuc ne olacak bilmiyorum ama denemekten baska yapabilecegimiz birsey yok,yumurta donasyonu cok daha kisa yol ama karar vermek zor,cift olarak kabul etmek gerekiyor...

aynen öyle kabul ederek elimizden geleni yapmak bize düşen
yarın gene gidiyorum kontrole büyüdüler mi var mı bakalım?
hayırlısı Allahtan.

Arkadaşlar ben Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.

bende es kaynakli problem var yani problemlere gore tecrubeleri degisiyormu doktorlarin bilemem ama ilk denemem guvenc beyle oldu suan gebeyim 1,5 aylik takibimide guvenc bey yapiyor kendisine guveniyorum

Merhaba kelebek bende guvenc beyin hastasiyim uzun zamandir gidiyorum benimde rezerv az ve yas 40 yas ..durumumuz zor evet ama moralini sakin bozma inanki benimde bu yumurta konusunda cok sorunlar yasadim ya buyumedi ya kist oldu birinde opudan once catladi en sonda zaten bir yumurta buyuyor oda ice dogru catlamis folikulun ici kanlanmis bu yumurtadan bize bir sey cikmaz dedi doktorum 3 embriyom vardi dondurulmus transfer edildi bekliyorum sonucu bir haftam kaldi hayirlisi allahtan..sabirli ve mucadeleci olman lazim ben birde adanadan gidiyorum kendimde calisiyorum..ostrojeni artirmak icin nar suyu ada cayi kuru uzum cekirdekli tuket..benim embriyolardan biru natural oldu bal tarcin corek otu digerleridi sadece 5 gun klomen icmistim..yolun acik olsun

Inşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım,bana cyclo gynova verdi 12.tablettiyim peki bu ilacı içerken bu bal çörekotu yada narsuyu kuru üzüm yapsam olurmuki,ilaç alırken kür yapmayın yazıyor bazı yerde güvenç bey bişey diyormuş bu konu hk,benim ilk tedavim olacak daha ve ultrasonda geçen ay bi tarafta 2-3 yumurta gördü,bu ay hiç görmedi başlamadı tedaviye birde kist vardı büyükçe,benim anlamadığım 2-3 yumurta vardı,sonraki ay yoktu böyle hemen bitermiki bu?bide ultrasonda gördüğü ile opudaki rakam aynı mı oluyo yumurta sayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…