Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

sevgilini engellemekle kalmayıp ,arkadaşlarını da engelle nasıl mantık o neyse ki evlenmeden görmüşsün adamın yüzünü hakkında hayırlısı

Bu insanlardaki namus kavrami nasil bi algida anlamiyorum.allah korusunda o kadinin yerinde sen olsaydin yani evliyken onu baska bi adamla aldatsaydin ne olurdu.vay efendim namusuma kara leke surdun derdi.kendi ne yapmis kara leke degilde afedersin b.k surmus bide guzelce sivamis.affetmeyi dusunme bile.hadi erkekler o anda dusunemiyoruz diyip bahane etsinler diyelim.bu kadinlara noluyo acaba kendilerinin basina gelseydi canim anliyorum seni o anda dusunememissindir mi diyeceklerdi.bunu diyen kiz arkadaslarinida bi gozden gecirmeni tavsiye etmeyi bi borc bilirim.

Benim asıl merak ettiğim kadın bunun bir önceki gece ne yaptığını nereden biliyor?
Demek ki daha önce konuşmuşlar.

ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum bu ne demek vallahi ilk kez duydum.
Ben size sunu diyebilirim erkek arkadasiniz demekki cinsellikte farklılar isteyen ve fantezileri olan bir adam. Eger siz cinsel olarak birliktelik yasasaydiniz bunu fark eder ve üç yıl zaman harcamazdiniz. Ve görüldüğü gibi kendini affettirmek icin yaniniza dâhi gelmemesi kişiliğini gayet ortaya çıkarmış.
İnanin hayallerinizi yiktigi icin uzuldum ama evlenmeden önce rabbim size yüzünü gostererek en büyük varlığını gostermis.
İns en kisa zamanda mutlu olacaginiz yuvanizi kurarsiniz.

Evli kadinla birlikte olabilen adam.evliyken kocasini aldatan kadin.
Arkadaslarin bir yerdr hakli.eger ki seninle birlikte olmasaydı o kadinla yatabilmek icin hos tutan kelimeler kurardi.evet erkekler manevi kalbi bakmaz pipilerinin zevki icin yalaka gibi laflar eder.
Ama bu adam seninle birlikte.yani seni aldatiyor yine aldatır hep aldatir

Koşarak uzaklaş...
Aynı şeyi eski evliliğimden birkaç ay önce yaşamıştım. İnsan unutmuyor ama affettim gibi yaptım insanlara rezil olmayalım diye... bütün evliliğimiz boyunca gözü dışardaydı köpeğin... hiç memnun edemedim... en sonunda da ayrıldık başka şeyleri bahane etti...
Boşanmış olmak daha zor, sen akıllılık etmişsin, şakın affetme... insanın karşısına mutlaka biri çıkıyor.
Şimdi melek gibi evliyim, şu anki evliliğim süper ama hala pişmanlığını yaşarım zamanında o köpeği affetmiş olmamın...

Burada, arkadaşlarını da engelle , onları da hayatından çıkar diyenler var ama , onlar benim 20 yıllık dostlarım, benim kötülüğümü istemezler. Düşünceleri bu yönde olabilir. Kaldı ki, arkadaşlarımdan kimse bana git barış demiyor tabiki kızlar, barışma yada mümkün olduğunca sürünsün diyorlar, yaptığı büyük bir hata ama sen içinden , acabaa , onunla mı evli olmak isterdi diye düşünüp kendini üzme, yatmak için söylüyor o lafları diyorlar. Teşekkürler herkese yorumları için, yaptığı çok büyük bir hata, beni aldattı evet, sadece cinsellik de olsa aldattı, duygusallık da olsa aldattı. Zaten barışmayı düşünmüyorum bende. Cumartesi doğumgünüm, o gün ulaşmaya çalışır muhtemelen ama ulaşamayacak!
Bakirelik ile ilgili de, ben bakire olmamaya karşı değilim asla, hatta bu yaşta bakireyim diye gülüyorlar bana, cinsellik yaşamak çok normal, ama benim bakire kalma sebebim, karşı olmam yada din fln değil kesinlikle. Böyle gelişti olaylar yani bu zamana kadar böyle kaldım. Erkek arkadaşım ilk 1 yıl çok istedi ama ben daha yeni bir ilişki diye cesaret edemedm, sonra o da zorlamadı bir daha. Zaten ikimiz de ailemizle yaşıyoruz , çok uygun ortamlarımız da olmadı. 3 yıldır hiç bir hatasını görmemiştim, sadece ama sadece cinsellik ile ilgili olduğuna inansanydım ve karşımda, mahvolmuş, çok pişman bir adam görseydim belki barışmayı düşünebilirdim dedim, burdaki bir çok kişi bana hakaret etse de, karşı çıksa da. Fakat, bekar kalabilseydin belki şimdiye kadar evlenirdik cümlesini , onunla evlensem hayat boyu unutabileceğimi sanmıyorum. Brışmayı düşünmüyorum bu yüzden. Benim için, duygusal bir aldatma , cinsel aldatmadan çok daha kötü ve affedilmez, evli olmadığım için böyle düşünüyorum belki de.

burda millet ne yazsa siz anlamayacak gibisizin ne yazık ki
bekar kalsaydın senle evlenirdim lafına kadar , açın gözünüzü
bu adam evli bir kadınla ilişki yaşıyor, iğrenç iğrenç konuşmalar yapıyor, ve konuşmalarına bakılırsa bu adam başka başka kadınlarla da beraber olmuş
asıl bunlara kafayı takmanız gerek
kadın o yollu olsa bile elalemin nikahlı karısıyla iğrenç iğrenç konuşmalar yapıp yatıp kalkan adamdan ADAM olmaz! hayır GELMEZ!
siz hala doğumgünümde bana ulaşmaya çalışır diyorsunuz, yani içten içe bekliyorsunuz barışmak için yalvarsın
ne diyelim Allahütealanın da kullarına göstereceği bir yere kadar gerisini kul kendisine lutuf edilen akılla çözecek !

cok tiksinçç .. iyi olmus ayrılman hala kapına gelmesı derdındesın yuzune bıle bakma.

Tabiki bunların hepsi muamma, belli ki yatıp kalkmış birileriyle ve bu kadın da biliyor.
Yarin oburgun sende aldatilacaksin adamda ahlak yok .Zaten aldatilmissinda evlenince daha cok aldatacak.Nasil igrenc laflar konusmalar bunlar yani birde yoluna cikmasini bekliyorsun.

Pardon sa sizle sevgiliyken başkaları ile cinsellik yaşamasını normal mi görüyorsunuz.. yani eğlenilecek kızlarla eğleniyo bu durumda sen evlenilecek kızsın. Senle de evlenecek mi? Bunu kendine neden yapıyorsun. Bi erkek bakire (!) Bir kızla evlenmek istiyorsa bi zahmet kendine dikkat edicek. Hadi önceden bişeyler yapmış senle birlikteyken kendini tutacak. Ö

Kusura bakma ama sen belli ki affedeveksin. Sonra sen hamileyken lohusa iken aldatır seni. . Onu da mı normal karşılaşacaksın??

Arkadaşlarınız neden olayı normalleştirmeye çalışıyor? Ayrıca da ya ben çok katı bir insanım ya da sizler pamuk gibisiniz. Gemileri yaktıktan sonra arkaya dönüp bakılmaz. Bir karar vermişsiniz o kararınızın arkasında durun. Açıklama beklemeyin.

Benim için, duygusal bir aldatma , cinsel aldatmadan çok daha kötü ve affedilmez,evli olmadığım için böyle düşünüyorum belki de.

aynen o yüzden öyle düşünüyosun.
aldatmanın her türlüsü aldatmadır.
kurtuldum de, önüne bak...
bence.

pardon ama sadece cinsellik olsaydı affedecek miydiniz
sizin daha önce cinsel deneyiminiz olmaması cinsel ihtiyaçlarınız olmadığı anlamına gelmiyor, siz 3 yıldır kimseye sadece cinsellik amacıyla da olsa onu aldatnadıysanız o da size sadık olmalıydı,
nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım ama bidahaki ilişkinizde bu kafayı değiştirin lütfen, ve böyle önüne gelenle yatıp kalkan adamlardan uzak durun, bir hastalık kapar ömür boyu sürünürsünüz

Ben de 4 yıllık ilişkim olan birinin bu tür bir şeyini yakaladım onun da haberi yoktu şifresini bildiğimden eski sevgilisiyle tekrar konuşmuştu biz kus olduğumuz bi dönemde okuduklarıma ben de inanamamıştım gerçekten hiç utanmadan yalan söyleyebiliyorlar o konuşmalardan 1 ay önce bana neler neler diyodu yazışmalarda kız başkasıyla evlenirsem üzülür musun evet üzülürüm falan diyodu.Benim artık bu nedenlerden ötürü erkeklere hiç güvenim kalmadı.Gecmis olsun canım bence en doğru kararı vermişsin.Sakın dönme kanma inanma.Bu karakterde bi insansa ilerde de devam eder.

+1

gaza mübarekçisi kadınla da yatmış başkalarıyla da yatmıştır evlenirseniz ilerde sen hasta iken lohusa iken veya bunalımda iken gider başkaları ile yatar.
sonuç olarak barışmayacaksınız ve erkeklerin bu ahlaksızlığını meşrulaştıran arkadaşlarınızla da konuşmayacaksınız değil mi konuşmayın çünkü

Ya diyorsun ki "ben bakire oldugum icin bir seyler yaptigini tahmin ediyordum ama gozumle gormek beni uzdu"
Sen coktaan alismissin ki aldatilmaya.
Bildigin seyi yazida okumak bu kadar zor olmaz bence senin icin.

Yani akşam biseyler yasamista adam kadın tebrik ediyor halk dilinde hani bir ise başlarsın gazan mübarek olsun derler ya o dur ışte tam olarak

Midem kalktı vallahi yat kalk dua et evlenip aldatılmak daha çok.koyar insana evli kadına göz koymuş bu adam 3 ler 5 ler havada önceki gecede yaşananlar varki kaç kişi belli değil bide birşey daha bence erkekler his varsa yalan söylemez kimseye hissediyor ki bekar olsaydın evlenirdik diyor dua et gerçekten hayır et sadaka ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…