Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bir erkek bedavaya kadın buldu diye koşup hemen üstüne atlamamalı. Arkadaşlarınız da ayrı bir kafa. Sanırım bakire olduğunuzu "ama erkeğin ihtiyacları var, sonuçta gidermesi lazım" ın önünü açmak İçin belirttiniz. Ben evli-bekar kadınla fark etmez böyle bir şey yapan erkeğin affedilmemesi taraftarıyım.

Bunlar nasıl arkadaş birbirlerinin tüm pisliklerini biliyorlar.Sakın o ilginç arkadaşlarınızdan etkilenip tekrar başlamayın.Verilmiş sadakam var diyin ve yolunuza bakın.

Ne olursa olsun. Evli bir bayanla boyle bir iliski yasamasi igrenc. Bu ayni zamanda onun karakterinide belli ediyor. Her bedavaya atlayacak cinsten..

Valla arkadas verilmis sadakan varmis, ya evlenseydin bu adamla bide? O zaman daha cok uzulecektin, basin buyuk beladan kurtulmus bi cocuk sevindir, sukret derimm :)

Evli bir kadin bu laflari edebiliyorsa siz evlendikten sonra da beraber olabilirler ve bu buyuk ihtimal. Cunku ikisinin de mideleri genis. Ustelik erkek arkadasin benim sevgilim var falan da demiyor, konuyu kapatip kadini engellemek yerine muhabbete devam etmis. mlMuhabbet de hosuna gitmus. Kadin icin ise bu is sadece muhabbette kalmayacak gibi gorunuyor.
Arkadaslarinin lafina bakarak affedecek gibi gorunuyorsun ama adamin karakteri aldatmaya cok musait. Kisiligi bozuk. Siz evlenince duzelir umuduyla evlenirsen hata yaparsin. Duzelmez daha da beter olur. Affedersen cok pisman olursun. Aramiyor is yerine gelip ozur dilemesini beklerdim demissin de gelmez bu tipler. Bu sekilde manipulasyonlarla kafani karistirip senin acaba ben mi yanlis anladim diye kusku duymani bile saglarlar. Klasik taktik boyledir. O coktan o arkadasiyla belki de buyuk ihtimal beraber oldu. Simdi baska av pesindedir. Seven insan boyle bir konusmanin gecmesine bile izin vermezdi.
Devam etsen bile surekli suphelerle yasayacaksin. Bu da yorar seni. O ise artik daha temkinki davranacaktir. Bitirmen en dogru karar. Umarim kararindan donmezsin.

Bak şu şekilde düşün. Sadece cinsellik yaşadı başkasıyla cinsel olarak aldattı seni diyelim. Sonra geldi yalvardı sen de affettin. İlerde evlendiniz. Oldu ki başına hastalık geldi. Veya canın istemedi 1 ay 2 ay birliktelik yaşayamadınız. E kaç yaşında adam napsın ergen gibi mastürbasyon yapacak hali yok ya. Gider eski dostlarını arar sevişir güler eğlenir sonra yanınıza gelir. İyileştin mi canım der sarılır öper. Ben bu durumlar arasında fark görmüyorum. Parmağına yüzük takıp bir imza atınca insanlar daha sadık veya sevgi dolu olmuyorlar. Ciddi bir sevgililik ve evlilik arasında sevgi, saygı, sadakat farkı yoktur, olmamalı.

Kadındaki yaşam felsefesine bakar mısın?
Ne olursa olsun kalbinin küçü bir yerinde yerim var biliyorum diyor.
Yani evlensen de gel de gelirim diyor.
Adam da maşaAllah..
Tencere kapak işte..

ağlayıp bittiğine üzülmek,yas tutmak ,hergün stresle şüpheyle aynı yastığa baş koymaktan çok iyidir çok geçmiş olsun

olay cinsellik. 3 sene erkek için zor. hele ki 39 yaşında ki bir erkek. bakir veya 18ınde ki hala masturbasyon yapamaz. elbette hayatına birileri girecek cıkacak.. he evli kadın ile neden olur : cunku bulaşıcı hastalıgı yoktur.
bence abartıyorsun... baya bir üzerime gelinecek ama 18 yaşında yada yeni 25 olmuş birinden bahsetmiyoruz 39 40 yaşında adamdan bahsediyorsunuz ne yapacak adam ? ya sokakta barda buldugunu eve götürecek yada eski defterlere gidecek yada sevdigi kızla birlikte oalcak ? ne yapacak ?

Çok yordu"lar" mi kısmı bir bana inşallah iğrenç bir şey düşündürmemiştir. Sen bu adamla evlensen yarın bir gün, senden de bunu yapmanı isteyebilirdi. Bi de boşluğuna gelmiş gibi durmuyor, ara ara takılıyorlar konuşmalardan belli.

Ben de burdaki yorumlardan, hakaretlerden, nefret soylemlerinden korktugum icin cevap yazmiyordum artik. Evli kadinla olmasi tabiki cok ahlaksiz bir sey. O kadinin cok eski kiz arkadas yada flort gibi bir seyi oldugunu ve kadin evlenmeden once de, evlendikten sonra da ara ara birlikte olduklarini dusunuyorum. Cok gercekci konusmussun, burdaki cogu kisinin aksine. Tabi ki keske yapmasalar, kim sevgilisi gidip yatsin baskasiyla ister ama ne yazik ki hayatin gercekleri bunlar, yapiyorlar! Ve benim de basima geldi maalesef hic ummazken! Peki, o bekar kalsaydin simdiye kadar belki evlenirdik lafi hakkimda ne dusunuyorsun? Aklina gelen ne? O kadinin evlenmesi icine oturmus olabilir mi? Suan onunla evli olmak istiyor olabilir mi? Yanlis anlasilmasin barismayi dusunmuyorum ama bu sorularin cevaplarini da merak ediyor insan...

Ben iğrendim. Yaşı var diye hosgoremiyeceğim evli biriyle yazışmasi dha da iğrenç.
Affederdim demeniz bana uymadığı için daha fazla yorum yapmak istemiyorum karar sizin

Evet haklisin bence de ara ara gorusup birlikte olmuslar. savunmalarina inanmadim zaten. Cok yordular mi seni lafindan, anlasildigi gibi grup yaptigini dusunmuyorum. O kadar da degil:)

Evet haklisin bence de ara ara gorusup birlikte olmuslar. savunmalarina inanmadim zaten. Cok yordular mi seni lafindan, anlasildigi gibi grup yaptigini dusunmuyorum. O kadar da degil:)
Valla bana öyle gibi geldi; ama sen daha iyi bilirsin.
Bi de seni neden aramadığını da açıklayayım, muhtemelen siz evlenince de ara ara o kadınla görüşecekti. Siz yakalayınca bu düşüncesi de riske girdi, rahatça boynuzlayamayacaktı seni, daha rahat boynuz takacağı birini bulacak muhtemelen.

Adam evli bir kadınla gönül rahatlığıyla cinsel ilişkiye giriyor.. grup mu yapmayacak?

Bırakın Allah aşkına... Önünüze bakın.. Daha mideli, daha karakterli insanlarla beraber olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…