Bakireligimi korumaliyim yada bakire olmaya karsiyim diye bir sey asla yok. Ozel bir sebebi yik hala bakire olmamin, bu zamana kadar boyle gelisti olaylar yani. Erkek ark cok istedi ama ayrilriz diye korktum yapamadim. Ben de bu zamana kadar boyle gelmek istemezdim:)Ya diğerlerini nie affediosunki yani sen bakiresin ama o deil o yapabilir ama sen bakireligini korumak zorundasin çok merak ediorum nie bakireligini korudun dinenmi yoksa ahlaki degerlerdenmi eğer ikisi yada biriyle bunların hepsi erkek içinde geçerli senin bakire olman onunda bakır olması gerektiğini gösterir hı erkek dayanamaz zihniyeti varsa onunda yöntemleri var bu şekilde halledebilir yani demem oki cinsellik yuce Allahin iki tarafa da eşit şekilde verdiği bı duygudur bilmem anlatabildimmi
ayip oldugu icin degil tabiki cinsellik yasamak cok cok normal ve emin olun ben de yasiyor olmak isterdim suan ama olaylar bu sekilde gelisti ve bakire kaldim. Onu belirtmemin amaci, olayi ona gore yorumlamanizdi. Ama beni aldatti tabi gercek bu, ister bakire olayim, ister olmayayimBu adamdan kurtulduğunuz için şükredin çünkü aldatma asla affedilmez fakat neden ikide bir cinsellik yaşamadık hala bakireyim diye belirttiniz ki. Yaşamış olsanız bile bu ayıp bir şey değil. Sizin bedeniniz,sizin kararınız. Kimseyi ilgilendirmez. Cinsellik bir ihtiyaçtır ve erkekler kadar kadınlar da buna ihtiyaç duyar. Sonuçta 3 senenizi geçirmişsiniz ve birbirinize dokunmadan nasıl durabilmişsiniz çok şaşırdım. O affet diyen arkadaşlarınızla da aranıza mesafe koyun. Kafanızı karıştırmaya başlamışlar bile. Bu adamla evlenseniz hamile kaldığınız dönemde de sizi çok rahat aldatır.
Hayır yanlış anladın bakire olmani yadirgamadim aksine takdirde ettim ben evlilik öncesi birliktelige karsiyim ama erkek içinde öle dusunuorum sadece bu erkek için bakire kalan kızlara kızgınım bakirelik tercih meselesidir eğer korunuosa kendi için dinen korunmalidir bı erkek için deil erkekte aynı şekilde bakirligini korumali yani bakir olmayan bir erkek bakire bı kızla evlenemez hakkı yok kadında zar parçası olduğu için ortaya cikacak die korunuosa hiç korunmasinBakireligimi korumaliyim yada bakire olmaya karsiyim diye bir sey asla yok. Ozel bir sebebi yik hala bakire olmamin, bu zamana kadar boyle gelisti olaylar yani. Erkek ark cok istedi ama ayrilriz diye korktum yapamadim. Ben de bu zamana kadar boyle gelmek istemezdim:)
cok haklisin. Tesekkur ederim yorumun icin. Eger olur da konusursak bir gun, bu dediklerini soyleyecegim. Barismayi dusunmuyorum kesinlikle ama olayin ayrintilarini merak ediyorum ve bunkari ogrenmek icin, eger gelirse bir gun konusturmayi dusunuyirumGerçekten seven sadık olan birisi, bir başkasını çekici bulmaz bile. İlişkiye girmeyi geçtim. Affetmeden önce iyi düşün. Errrkektir o düşüncesini de kafandan ne kadar erken atarsan o kadar az üzülür ağlarsın. İnsan o da. Onun da kalbi var onun da cinsel organı/ hormonları var aynı senin gibi. Senin hissettiklerinin hepsini hissedebiliyor. Aynı şekilde sen de onun hissettiklerini hissedebiliyorsun. Cinsiyet açısından tek farkınız toplum seni baskıladı, onu yüceltti. Ama bu yaptıklarının hiç birini affettirmez, affettirmemeli.
Kendini affettirmeye geldiğinde konuyu çevir önüne koy. Evli bir adamla tanıştığını karısından boşanıp seninle evlenmeyi düşündüğünü onun yanında çok rahat hissettiğin için bazı şeyler yaşadığınızı söyle. Bakalım nasıl tepki verecek.
Bu durum ne kadar abartılı geliyorsa erkeğin yapması da o şekilde gelmeli.
Bu olayda, o kadının, erkek artkadaşımın içinde kalmış olma şüphesi, onunla evli olma isteği şüphesi, cinsel anlamda aldatmasından daha çok etkiledi beni evet!
şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?