sadece eskiyi dusunerek soylenmis gereksiz, gerceklik icermeyen ama insanin duygular ile yazilmis birsey.Ben de burdaki yorumlardan, hakaretlerden, nefret soylemlerinden korktugum icin cevap yazmiyordum artik. Evli kadinla olmasi tabiki cok ahlaksiz bir sey. O kadinin cok eski kiz arkadas yada flort gibi bir seyi oldugunu ve kadin evlenmeden once de, evlendikten sonra da ara ara birlikte olduklarini dusunuyorum. Cok gercekci konusmussun, burdaki cogu kisinin aksine. Tabi ki keske yapmasalar, kim sevgilisi gidip yatsin baskasiyla ister ama ne yazik ki hayatin gercekleri bunlar, yapiyorlar! Ve benim de basima geldi maalesef hic ummazken! Peki, o bekar kalsaydin simdiye kadar belki evlenirdik lafi hakkimda ne dusunuyorsun? Aklina gelen ne? O kadinin evlenmesi icine oturmus olabilir mi? Suan onunla evli olmak istiyor olabilir mi? Yanlis anlasilmasin barismayi dusunmuyorum ama bu sorularin cevaplarini da merak ediyor insan...
olay cinsellik. 3 sene erkek için zor. hele ki 39 yaşında ki bir erkek. bakir veya 18ınde ki hala masturbasyon yapamaz. elbette hayatına birileri girecek cıkacak.. he evli kadın ile neden olur : cunku bulaşıcı hastalıgı yoktur.
bence abartıyorsun... baya bir üzerime gelinecek ama 18 yaşında yada yeni 25 olmuş birinden bahsetmiyoruz 39 40 yaşında adamdan bahsediyorsunuz ne yapacak adam ? ya sokakta barda buldugunu eve götürecek yada eski defterlere gidecek yada sevdigi kızla birlikte oalcak ? ne yapacak ?
peki... gercegi yazdim gene yazarimSizin kadar kadınların gururunu ve değerini aşağılayan üye sayısı nadirdir. Yazıklar olsun
+1000Adam evli bir kadınla gönül rahatlığıyla cinsel ilişkiye giriyor.. grup mu yapmayacak?
Bırakın Allah aşkına... Önünüze bakın.. Daha mideli, daha karakterli insanlarla beraber olun...
peki... gercegi yazdim gene yazarim
Gerçek cidden bu mu? Peki 33 yaşındaki bir kadın senelerce nasıl beklemiş cinsellik yaşamadan? Bunun bakir ya da bakirelikle ilgisi de yok, hormon sadece erkeklerde mi bulunuyor?peki... gercegi yazdim gene yazarim
Yaziklar olsun fln ne ya?? Bu kadar agir konusamazsiniz kimseye fikrini soyluyi diye! Kimse isteme tabiki boyle bir sey yasamak, keske erkekler boyle olmasa ama maalesef bunu yapiyolar, hayatin bir gercegi bu! Ve bu arkadasimiz da zaten nolucak git baris hemen demiyor! Bende zaten cinsellikten cok evlililkle ilgili mesajina takildim erkek arkadasimin. O benim canimi daha cok acitti, kadinla yatmasindan.Sizin kadar kadınların gururunu ve değerini aşağılayan üye sayısı nadirdir. Yazıklar olsun
Tabiki istese sabredebilirdi. Beni aldatti orasi bir kesin, ister cinsellik ister duygusal olsun.Gerçek cidden bu mu? Peki 33 yaşındaki bir kadın senelerce nasıl beklemiş cinsellik yaşamadan? Bunun bakir ya da bakirelikle ilgisi de yok, hormon sadece erkeklerde mi bulunuyor?
Istese gayette sabredebilirdi, istese tabi.
Yaziklar olsun fln ne ya?? Bu kadar agir konusamazsiniz kimseye fikrini soyluyi diye! Kimse isteme tabiki boyle bir sey yasamak, keske erkekler boyle olmasa ama maalesef bunu yapiyolar, hayatin bir gercegi bu! Ve bu arkadasimiz da zaten nolucak git baris hemen demiyor! Bende zaten cinsellikten cok evlililkle ilgili mesajina takildim erkek arkadasimin. O benim canimi daha cok acitti, kadinla yatmasindan.
Erkekler bunu yapma hakkını nasıl buluyor peki? Az önceki yorum sahibi gibi düşünen kadınlardan cesaret buluyor olabilirler mi? Hayır sabredebilirsin benim gibi düşüncesi yerine ya evet bir erkek için zor elbette yapacak düşüncesini hakim kılarsanız, onlar da normalleştirip, yapar.Yaziklar olsun fln ne ya?? Bu kadar agir konusamazsiniz kimseye fikrini soyluyi diye! Kimse isteme tabiki boyle bir sey yasamak, keske erkekler boyle olmasa ama maalesef bunu yapiyolar, hayatin bir gercegi bu! Ve bu arkadasimiz da zaten nolucak git baris hemen demiyor! Bende zaten cinsellikten cok evlililkle ilgili mesajina takildim erkek arkadasimin. O benim canimi daha cok acitti, kadinla yatmasindan.
sabredemez. 40 yasinda ki adamdan bahsedioruz. gercekci bakin olaya.Gerçek cidden bu mu? Peki 33 yaşındaki bir kadın senelerce nasıl beklemiş cinsellik yaşamadan? Bunun bakir ya da bakirelikle ilgisi de yok, hormon sadece erkeklerde mi bulunuyor?
Istese gayette sabredebilirdi, istese tabi.
bu oykude ki kiz ile erkek evli degil. ornegine beni katamazsin.Sizin gerçeğinize göre esiniz de uzak yol kaptanlığı yaptığında ve yapacağında sizi baska kadınlarla aldatabilir yani.
Yazık ya.. burda sevgililik kurumu var adam basıboş degil. Bu kadar aldatılmayı hoş görmenize kendi adıma utandım, o zaman erkekler seylerinin pesinde dolasabilir gönüllerince bize de afedersiniz b.k yemek düşer.. aldatsinlar çünkü cinsellik yasamayı tercih etmiyorsa bir kadın erkek ihtiyacını gidermek zorunda yoksa mazallah pipisi düşer degil mi. Masturbasyon da aynı keyfi vermez ki garibanlar hayatı zevk ala ala yaşasınlar..
Cidden suan bir baskası adına utanma hissini yaşıyorum.
Neye takildim biliomsn neden erkek yapar cinsellik gibi bi algi olusturdun az cok tahmin etmek nedemek kadinda erkekte namusu icin yasar.nisanlisini birde on sende yap nerede sadiklik ayyrildgin iyi olms bu evlnncede bos anoma denk geldi diip yne ypicktiKızlar merhaba, erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklif etti, evlenmeyi planlıyoruz fakat beklediği bazı şeyler var maddi anlamda, onlar gerçekleştiği gibi evlenmeyi düşünüyoruz yada düşünüyorduk diyeyim! o 39, ben 33 yaşındayım. Konu bununla ilgili olduğu için söylüyorum, cinsel birliktelik yaşamıyoruz, bakireyim.
Erkek arkadaşıma çok güvenirdim, şimdiye kadar 3 yıldır hiç bir hatasını görmedim. 1 yıldır instagram şifresini biliyordum fakat o bildiğimi bilmiyordu. Hiçbir şeyini yakalamamıştım ta ki 1 hafta öncesine kadar! Bir kadınla birbirlerini eklediler ve konuşmaya başladılar fakat kadın eski bir arkadaşıymış , zaten öyle konuşuyolardı, aa sen yaşıyor musun ne yapıyorsun ne ediyorsun diye konuştular,ilk eklediklerinde, önemsemedim tabi. Ertesi gün, kadın buna durup dururken şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!! Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,
kadın : bakalım beni özlemiş misin?
erkek arkadaşım : o bende kalsın
kadın: özlemedim diyebilirsin sorun yok
e. arkadaşım: özlemedim demedim
kadın: ben ne olursa olsun, kalbinin bir yerinde küçücük bir yerim olduğunu biliyorum, bu da kafi.
e. arkadaşım: iyi afferin. Valla ben hala bekarım, evli olan sensin, bekar kalabilseydin belkide bu zamana kadar evlenirdik.
Kadın evliymiş bu arada!!
Bu laftan sonra tabiki dayanamayıp aradım ve ağzıma geleni söyledim, heryerden engelledim. Arkadaşlarından mesaj attı , asla duygusal bir şey olmadığını, evli kadınla ne işi olacağını, 25 yıl önce ortaokuldan kız arkadaşı olduğunu, sadece cinsel bir şey olduğunu , beni çok sevdiğini, 3 yıldır hiç hata yapmadığını, boş bir anına denk geldiğini yazıp durdu hep! Ama o evlilikle ilgili o lafı canımı o kadar acıttı ki kızlar anlatamam! Falat son 3 gündür hiç mesaj yok bir şey yok, hala engelli telefonumda, ben evin , ofisin önüne gelir konuşmaya çalışır diye düşünmüştüm ama 1 hafta oldu gelmedi.
Yüzüğü bu sabah kargoya verdim, yarın evine ulaşır. Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler. Tabiki onunla evlenmek yada evli olmak istemez, kim kocasını aldattığını bildiği biri ile evli olmak ister ki. O an beyni ile düşünmüyor erkekler fln diyolar. Fakat o laf o kadar canımı acıttı ki, 1 haftadır o cümle ile yatıp kalkıyorum. Ben onu burda 3 yıl sevgi , sadakatle beklerken, birine nasıl böyle bir şey diyebilir?
bu oykude ki kiz ile erkek evli degil. ornegine beni katamazsin.
Gayet objektifim sorun da bu, sizin karşınıza hiç öyle biri çıkmamış sanırım; ama cidden seven biri varsa karşınızda aldatmak yerine sabretmeyi tercih ediyor, hatta bakın daha da ilginç gelecek size, karşısındaki sevdiği kadını da bunun için zorlamıyor.sabredemez. 40 yasinda ki adamdan bahsedioruz. gercekci bakin olaya.
siz asil konu sahibine gel birkikte olalim demesine , zorlamanasina sevinin! saygi duymus .
tattigi -bildigi seyi yani tensel temasli iliski yapmayi adam tercih etmis. bu adamin kotu oldugunu gostermez. evli kadinla olmasini konuya katmadan bunu yazirum. neden katmadim ? cunku konu sahibi barismayacagim. bunu neden yaptigini anlanak istiyorum yazdi.
bende farkli bir pencereden ona yazdim.
adan 40 yasinda ne yapsin duvara mi ciksin?
biz kadinlarin %70 i (erkekler gibi ) uckuru dusuk degildir. ama %30 kadin erkekten daha beterdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?