Karar sizin kararınız ama ben bu yaşına kadar cinsellik tabularını yıkamamış veya biriyle beraber olduysa bakire olmama travması yaşayan insanları anlamıyorum. Hele ben bakire kalayım ama adam ben görmeden kimle yatıyorsa yatsın mantığını da anlamıyorum. Bu çok iğrenç ve iki yüzlü bir tutum. Eğer birine aşıksanız ona cinsel duygular besliyorsunuz demektir. Yıllarca beklemek, cinsel dürtüleri geriye atmak hep kadınlara has. Sevişince ikinci el kadın muamelesi göreceğini sanmak, hatta cahil insanlar tarafından bu muameleyi görmek sadece yine kadına mahsus. Erkek de kadın da sevdiği insanla sevişebilse, cinselliğe yabancı kalmasa olmaz mı? Evlendiği gece titreyen, bayılan, kasılan, ne yapacağını bilmeyen,zevk nedir bilmeyen, aylarca birleşme gerçekleştirememiş, beton gibi yatakta yatan evli çiftlerle dolu etraf. Sonuç mutsuzluk, aşağılanma, aldatma... Kısaca ben insanların sevdiği insanla sonu ne olursa olsun beraber olması taraftarıyım. Tabi ki karşı tarafın tutumu çok önemli. Her tatlı söze kanıp, önüne gelenle değil. Gerçek sevdiğinle aşkı dolu dolu yaşamak... Bilmiyorum benim fikrim bu. Herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir ama böyle yaşadım ve hiç pişman olmadım.