• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Ya diğerlerini nie affediosunki yani sen bakiresin ama o deil o yapabilir ama sen bakireligini korumak zorundasin çok merak ediorum nie bakireligini korudun dinenmi yoksa ahlaki degerlerdenmi eğer ikisi yada biriyle bunların hepsi erkek içinde geçerli senin bakire olman onunda bakır olması gerektiğini gösterir hı erkek dayanamaz zihniyeti varsa onunda yöntemleri var bu şekilde halledebilir yani demem oki cinsellik yuce Allahin iki tarafa da eşit şekilde verdiği bı duygudur bilmem anlatabildimmi
Bakireligimi korumaliyim yada bakire olmaya karsiyim diye bir sey asla yok. Ozel bir sebebi yik hala bakire olmamin, bu zamana kadar boyle gelisti olaylar yani. Erkek ark cok istedi ama ayrilriz diye korktum yapamadim. Ben de bu zamana kadar boyle gelmek istemezdim:)

Bir başkasıni midesi alan birisini "evlenirdik" mesaji olmasa affedeceksiniz yani :kusmuk:

A
Bu adamdan kurtulduğunuz için şükredin çünkü aldatma asla affedilmez fakat neden ikide bir cinsellik yaşamadık hala bakireyim diye belirttiniz ki. Yaşamış olsanız bile bu ayıp bir şey değil. Sizin bedeniniz,sizin kararınız. Kimseyi ilgilendirmez. Cinsellik bir ihtiyaçtır ve erkekler kadar kadınlar da buna ihtiyaç duyar. Sonuçta 3 senenizi geçirmişsiniz ve birbirinize dokunmadan nasıl durabilmişsiniz çok şaşırdım. O affet diyen arkadaşlarınızla da aranıza mesafe koyun. Kafanızı karıştırmaya başlamışlar bile. Bu adamla evlenseniz hamile kaldığınız dönemde de sizi çok rahat aldatır.
ayip oldugu icin degil tabiki cinsellik yasamak cok cok normal ve emin olun ben de yasiyor olmak isterdim suan ama olaylar bu sekilde gelisti ve bakire kaldim. Onu belirtmemin amaci, olayi ona gore yorumlamanizdi. Ama beni aldatti tabi gercek bu, ister bakire olayim, ister olmayayim

Bakireligimi korumaliyim yada bakire olmaya karsiyim diye bir sey asla yok. Ozel bir sebebi yik hala bakire olmamin, bu zamana kadar boyle gelisti olaylar yani. Erkek ark cok istedi ama ayrilriz diye korktum yapamadim. Ben de bu zamana kadar boyle gelmek istemezdim:)
Hayır yanlış anladın bakire olmani yadirgamadim aksine takdirde ettim ben evlilik öncesi birliktelige karsiyim ama erkek içinde öle dusunuorum sadece bu erkek için bakire kalan kızlara kızgınım bakirelik tercih meselesidir eğer korunuosa kendi için dinen korunmalidir bı erkek için deil erkekte aynı şekilde bakirligini korumali yani bakir olmayan bir erkek bakire bı kızla evlenemez hakkı yok kadında zar parçası olduğu için ortaya cikacak die korunuosa hiç korunmasin

Co
Gerçekten seven sadık olan birisi, bir başkasını çekici bulmaz bile. İlişkiye girmeyi geçtim. Affetmeden önce iyi düşün. Errrkektir o düşüncesini de kafandan ne kadar erken atarsan o kadar az üzülür ağlarsın. İnsan o da. Onun da kalbi var onun da cinsel organı/ hormonları var aynı senin gibi. Senin hissettiklerinin hepsini hissedebiliyor. Aynı şekilde sen de onun hissettiklerini hissedebiliyorsun. Cinsiyet açısından tek farkınız toplum seni baskıladı, onu yüceltti. Ama bu yaptıklarının hiç birini affettirmez, affettirmemeli.
Kendini affettirmeye geldiğinde konuyu çevir önüne koy. Evli bir adamla tanıştığını karısından boşanıp seninle evlenmeyi düşündüğünü onun yanında çok rahat hissettiğin için bazı şeyler yaşadığınızı söyle. Bakalım nasıl tepki verecek.
Bu durum ne kadar abartılı geliyorsa erkeğin yapması da o şekilde gelmeli.
cok haklisin. Tesekkur ederim yorumun icin. Eger olur da konusursak bir gun, bu dediklerini soyleyecegim. Barismayi dusunmuyorum kesinlikle ama olayin ayrintilarini merak ediyorum ve bunkari ogrenmek icin, eger gelirse bir gun konusturmayi dusunuyirum

Bnce o arkadaslaridâ sil gercek arkadas o6le demez.kurtul sundan tam bi sahtekar

vajinusmus musunuz? kendinizi 'eksik' hissedip mi birlikte olmadınız. bu yüzden mi bazı şeyleri yaşamasını belki kabullenebilirsiniz?

bence bu adamdan ziyade kendinizde çözmeniz gereken bişeyler var. hayat böylr geçmez.

Bu olayda, o kadının, erkek artkadaşımın içinde kalmış olma şüphesi, onunla evli olma isteği şüphesi, cinsel anlamda aldatmasından daha çok etkiledi beni evet!

Ex sevgiliniz kadının performansından dolayı böyle düşünüyor emin olabilirsiniz buna.
Fiziksel veya duygusal aldatma aldatmadır. Sakın barışmayın kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Yorumları okumadım belkı konusulmustur ama ne yazıık kı 30 yas sonrası bekar erkekler yuzde 90 bu tıp seyler yasıyor. Etrafımda cok duydum bu tıplerı.
Ve o utannmaz kadın yazdıgında gaflete dusmus ha seven ınsan cevap verırmıydı tartısılır.
Nerden bakarsan bak. Mıde bulandırıcı.

Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamamak ne kadar tuhaf karşılanıyor!
Ben de bunu şaşkınlıkla okudum doğrusu.
Mecburuz sanki.
8 yıl sevgililik yaşadım ama cinsellik yaşamadım, anormal miydik yani.. Komik gerçekten, ne ara böyle olduysak..

Pff neyse.

Konu sahibi, öyle ya da böyle hangi sebeple olursa olsun bakireymişsiniz iyi hoş. Ama adama başkasıyla cinsellik yaşama hakkı tanımaz bu, bunu unutmayın.
Ve bu pislik adamla cinsellik yaşamadığınız için mutlu olun hatta.
Çünkü pis zihniyetli. Evli kadınlarla cinsellik muhabbeti eden hatta uygulayan biri. Ne aşağılık hayatlar...
Siz dahil olmayın ve tavrınızı koruyun.

Bu adamla evlenmeye filan kalkmayın yazık etmeyin kendinize, bu evliliğinizin bir fragmanı çünkü.

Ortalıkta adam mı yok? Vallahi var...

Amacı cinsellik gibi duruyor ama bu aldatılmışlıgınızı aklamıyor.
Umarım dönmezsiniz bu kişiye

Karar sizin kararınız ama ben bu yaşına kadar cinsellik tabularını yıkamamış veya biriyle beraber olduysa bakire olmama travması yaşayan insanları anlamıyorum. Hele ben bakire kalayım ama adam ben görmeden kimle yatıyorsa yatsın mantığını da anlamıyorum. Bu çok iğrenç ve iki yüzlü bir tutum. Eğer birine aşıksanız ona cinsel duygular besliyorsunuz demektir. Yıllarca beklemek, cinsel dürtüleri geriye atmak hep kadınlara has. Sevişince ikinci el kadın muamelesi göreceğini sanmak, hatta cahil insanlar tarafından bu muameleyi görmek sadece yine kadına mahsus. Erkek de kadın da sevdiği insanla sevişebilse, cinselliğe yabancı kalmasa olmaz mı? Evlendiği gece titreyen, bayılan, kasılan, ne yapacağını bilmeyen,zevk nedir bilmeyen, aylarca birleşme gerçekleştirememiş, beton gibi yatakta yatan evli çiftlerle dolu etraf. Sonuç mutsuzluk, aşağılanma, aldatma... Kısaca ben insanların sevdiği insanla sonu ne olursa olsun beraber olması taraftarıyım. Tabi ki karşı tarafın tutumu çok önemli. Her tatlı söze kanıp, önüne gelenle değil. Gerçek sevdiğinle aşkı dolu dolu yaşamak... Bilmiyorum benim fikrim bu. Herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir ama böyle yaşadım ve hiç pişman olmadım.

her haltı yemiş takılmamışsınız kadına sadece evli olmasaydın seninle evlenirdik demesine takılmanız oldukça vahim bi durum kadınlar nasıl sahip çıkıyorsa namusuna erkeklerde aynı olmalı nefis sadece onlarda yok erkektir yapar zihniyeti cehaletten başka bir şey değil

Nasıl bi iğrençlik bu be..
Kendisinin ilişkisi var.
Evlilik yolunda ilerleniyo.
Snra bi kadınla yazışıyo.
Ve cinsellikle ilgili.
Üstelik kadın evli.
Snrada o adam sadece cinsellikten ibaret diyo.. Yani hala neyi soruyosn.? İki rekat şükür namazı kıl.

birde şöyle düşünün;
çevrenizdekilere neler yaptığını anlattığınız ve saygınlığını yitirmiş, duygusal olmadığını iddia etse bile fiziksel olarak sizi aldatmış bir adamı hayatınızdan çıkarmaktan başka ne yapabilirsiniz?

ilgisi devam etse üzerinize düşse affedebileceğinizi hissediyorum..
affetmek sadece ileride olabileceklere davetiye çıkarmaktır. bir de sevdiğiniz adamın başkalarıyla ucuz konuşmalar yaptığını bilmek bile ondan soğumak için başlı başına bir sebeptir bence.

nasil aklinizdan cikacak o igrenc yazismalar? adam baskasiyla "yorulmus", birileri onu fena "terletmis", ve hala baska bir kadinin bedeniyle ilgili fantaziler kuruyor ve seks icerikli yazismalar yapiyor, bunlari nasil olmamis gibi varsayip devam edeceksiniz? affedebilirdim diyorsunuz bi de, pes vallahi ne mide varmis sizde :olamaz:

şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!!

Bunlara bozulmadın da, evlenmeseydin seninle evli olurduk kısmına mı takıldın?

Keşke ortalığı yaygaraya vermeseymişsin. Durduk yere ilişkini bozmuşsun. Neyse sen adım at. Barışırsınız.

Back
X