GUVENEMIYORUM

Butterfly yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
253
203
53
26
Arkadaşlar merhaba Ankara da yaşıyorum. Sabah 10 da evden çıkıp gece 1 de eve geliyorum. Çalışıyorum . Evin genel temizliğini yaptırmak için ankara da bir temizlik firmasıyla görüştüm ismi gölge temizlik izin günümede randevu alamıyorum kime emanet edip gidicem evi, bayanı hiç tanımıyorum. Bu firmayla hiç çalıştınız mı , yoksa arayıp iptal mi etsem?

Arkadaşlar merhaba Ankara da yaşıyorum. Sabah 10 da evden çıkıp gece 1 de eve geliyorum. Çalışıyorum . Evin genel temizliğini yaptırmak için ankara da bir temizlik firmasıyla görüştüm ismi gölge temizlik izin günümede randevu alamıyorum kime emanet edip gidicem evi, bayanı hiç tanımıyorum. Bu firmayla hiç çalıştınız mı , yoksa arayıp iptal mi etsem?
Ben kesinlikle böyle bişey yapmam bu hafta değil sonraki hafta gelsin olmadı sonraki hafta mutlaka yer vardır

Ankarada ben de güvenilir bi temizlikçi arıyorum haftada 1 gelicek sadece süpürüp silip toz alıcak bi de tuvalet lavabo yani günlük temizlik yapacak biri (ben yaptığımda 2-3 saat arası sürüyo bu işler evim çok büyük değil) , ama yokyokyokyokkk :( Konuyu takipteyim. Bi de merak ediyorum haftalık yarım gün gelen kişilere ne kadar ücret ödüyosunuz?

Şirketten bulursanız o güveni sağlayamazsınız

Yalnız mı yaşıyorsunuz

Yani sabah 10 da çıkacaksanız sabah temizlikçi gelir akşama da evde başka birisi varsa temizlikçi çıkmadan gelir parayı o Zaman verir

Benim Temizlikçim ben evde yokken geliyor

İlk bir iki ben varken geldi sonra yıllardır ben yokken geliyor evde isem gelmiyor iptal ediyoruz hatta

Bir ara o gelir ben çıkardım şimdi saatler uyuşmuyor hiç birbirimizi görmüyoruz bile

Mesela aynı temizlikçi görümceme de geldi ay ben evde yalnız bırakamam mahrem dedi

Ben anlam veremedim mahrem ben varken mahrem değil de evde olmayınca mı mahrem

Evimde çalınacak bir şey de yok kadın da zaten yeri yurdu belli birisi

Komşu vs aracılığı ile bulabilirseniz daha güvenilir olur ama şirketten ilk gelecek olanı izin gününüze ayarlayıp sonra siz yokken olacak şekilde daha verimli olur

Zira evi öğretmek de lazım ben annemin evinde temizlik yapmaya kalksam bir saat ararım o nerede bu nerede diye

Şirketten bulursanız o güveni sağlayamazsınız

Yalnız mı yaşıyorsunuz

Yani sabah 10 da çıkacaksanız sabah temizlikçi gelir akşama da evde başka birisi varsa temizlikçi çıkmadan gelir parayı o Zaman verir

Benim Temizlikçim ben evde yokken geliyor

İlk bir iki ben varken geldi sonra yıllardır ben yokken geliyor evde isem gelmiyor iptal ediyoruz hatta

Bir ara o gelir ben çıkardım şimdi saatler uyuşmuyor hiç birbirimizi görmüyoruz bile

Mesela aynı temizlikçi görümceme de geldi ay ben evde yalnız bırakamam mahrem dedi

Ben anlam veremedim mahrem ben varken mahrem değil de evde olmayınca mı mahrem

Evimde çalınacak bir şey de yok kadın da zaten yeri yurdu belli birisi

Komşu vs aracılığı ile bulabilirseniz daha güvenilir olur ama şirketten ilk gelecek olanı izin gününüze ayarlayıp sonra siz yokken olacak şekilde daha verimli olur

Zira evi öğretmek de lazım ben annemin evinde temizlik yapmaya kalksam bir saat ararım o nerede bu nerede diye
Eşim var parayı ona verdireyim akşam 5 gibi

İstanbul da güncel fiyatı 200-250 arası.
Gerçekten artık çok fahiş fiyatlar istemeye başladılar.
Evde yokken ben de güvenemem hele temizlik firmalarına hiç güvenmiyorum.

Ankarada ben de güvenilir bi temizlikçi arıyorum haftada 1 gelicek sadece süpürüp silip toz alıcak bi de tuvalet lavabo yani günlük temizlik yapacak biri (ben yaptığımda 2-3 saat arası sürüyo bu işler evim çok büyük değil) , ama yokyokyokyokkk :( Konuyu takipteyim. Bi de merak ediyorum haftalık yarım gün gelen kişilere ne kadar ücret ödüyosunuz?
Inanın hiç bilmiyorum ben camlar vs hepsi 150 tl ye yaptırcam yarim gün 80 tl dendi isim olmasa kimseye temizlik yaptırmak ıstemiyorum da işte çok fazla çalışıyorum

Ama misafirim gelcek izin günümde de bende yoğun çalışıyorum ve kimse yok cagirabilecegim
Eğer evimde değerli hiç biseyim yok diyorsanız olabilir ama açıkçası ben yine de çok sıcak bakmıyorum. Derin temizlik yerine supurgeyi açın sadece çok uzun sürmez etraf derli toplu olursa hiç bişey olmaz

Eğer evimde değerli hiç biseyim yok diyorsanız olabilir ama açıkçası ben yine de çok sıcak bakmıyorum. Derin temizlik yerine supurgeyi açın sadece çok uzun sürmez etraf derli toplu olursa hiç bişey olmaz
Tüm eşyalarım yeni 🤦‍♀️ değerli birseyim yok yani yanıma alabilirim ama dediginiz doğru en iyisi iptal etmek .

Tüm eşyalarım yeni 🤦‍♀️ değerli birseyim yok yani yanıma alabilirim ama dediginiz doğru en iyisi iptal etmek .
İnanın evinize misafir gelecek diye kendinizi bu kadar zora soktugunuza kimse için değmez. Evinizi süpürün derli toplu olsun yeter. Kimse için bu kadar kafa yormayın

Valla benim annem yıllardır aynı şirkete temizlik yaptırıyor Ankara'da. Hatta bütün eş-dostumuz da ordan yaptırıyoruz. Güncel fiyat bilgim yok başka şehirde yaşadığım için ama isteyen olursa özelden numarasını vereyim şirketin. Bi görüşün fikir alın en azından.
Bi de her yere giderler mi onu da bilmiyorum ama benim annem etimesgut ta ve batıkent teyken ordan çağırmaya devam etti.

Back
X