Güvenemiyorum..

Kendimden bir örnek vereyim

Ne zaman bişeyleri kurcalasam muhakkak hoşuma gitmeyen şeyler bulup moralim bozulur ve nokta koyarım o şeye

Artık kurcalamıyorum ne olacaksa olsun diyorum çünkü yoruldum..

Yazdığın kağıtta yazılanlar neydi ? Beraberlermiymiş yoksa d günü kutlama msj mı atmış:53:

Ben olsam bende güvenemezdim..!
Sana neden haber vermemiş gizli saklı iş yapmış
Gerçi ne diyicekti eski sevgilime mesaj atcam mı
Ne kadar ağlasada içim soğumazdı heralde

ağlasın sızlasın yırtınsın, önemli olan o değil. yaptıklarıdır önemli olan. neden doğum gününü kutluyor ki, bitmiş gitmiş sen varsın hayatında, arkadaş mı kalmışlar eski sevgilisiyle

şahsen ben olsaydım direk ayrılırdım .
güven kaybı sonuçta bu . bu olaydan sonra hiç bi zaman herşey
eskisi gibi olmıycak ve senin içinde hep bi burukluk olucak. oysa benim
düşüncem iyi bi ilişkide asla güven kaybı olmamalı.
neye dayanarak eski sevgilisine d.günü mesajı atıyo ki çok saçma.
ama yinede karar senin bnce güven kırıklığı diye bişey varsa o ilişki yoktur demek .
güven en önemli şeydir ilişkide .

nasıl bi mesaj atmış . ne yazdığıda önemli .
düz bi d.günü mesajımı yoksa sevgi dolu bi d.günü mesajı mı ???:89:

kıymetlisiymiş demek.
devam etsende bu güvensizlikle kendini yiyeceksin.
bi süre ara verin bence.

Kıymetlisi miymiş..
Sen arkanı döner dönmez daha doğrusu beraberken bile başkalarına kur yapan erkek zaten hiç senin olmamıştır...yaşın küçük canım çok daha iyileri olur işallah ..şimdi çok takarsın ama onu affetmemelisin bence.

mesajda işte odan rüyama giriyo falan filan yazıyordu konuştuğumuz zaman unutmam çok uzun zaman aldı dedi gidiyorum dediğimde hep tuttu mesajlarında hep yaptğım çocukluk için beni bırakma dedi ama mesaj hep aklmda dönüp duruyor mutluyuz belki belkide gözümüz boyandı bilmiyorum yazıyordu mesajda kız bunu reddetmiş orda hiç bişey ifade etmedi mesajın faln demiş ama sonrasında kız buna dönmüş bu istememiş bunuda biliyorum arkdaşına mesaj atmıştı konuşmak için

ha birde seviyorsan git gerçekten dedim ben çıkıyorum hayatından dedim tuttu sarıldı hep ben seni seviyorum diye hep seni seviyordum onu takıntı haline getirmiştim farkına varamadım seni sevdiğimin diyodu hep işte..

dün buluştuk bu olaydan sonra ilk defa ben bu zamana kadr hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya çalıştım mutluymuş gibi ama hep düzelecek değil mi şöyle olacak böyle olacak ben kötüyüm dedim hep oda sabırlı şeklde hep cevapladı ama bunaldı evet biliyorum dün işte anlat herşeyi dedm hatırlamama değecek birşey bile değil dedi hatrlamıyorumda zatn dedi geldi yanıma gözlerime bakarak yne sevdiğini söyledi içimde burukluk olsada ben gerçekten çok seviyorum ilk defa böyle ciddi ve uzun bir ilişkm oluyo vazgeçemiyorum

sanırım ben senin yaşanmış örneğinim..

şu iletişim araçlarından nefret etmeye başladım.. özellikle face.. kapattım uzun zamandır benim kapalı zaten..
ben ona sonsuz güveniirdim .. ama kurcalayınca mutlaka çıkıyor birşeyler..kızlarla konusması canım cicimler neymiş yakın arkadaşıymış.
erkek milleti sadece tekiyle yetinebilecek karakterde bi kişiliğe sahip olmuyorlar. bi heyecan istiyorlar. alışılmışlık onlara göre değil..
eğer bulmak istiyorsan birşeyler daha çok pislik çıkar.. gene yapar mı dersen 1 kez yapmış bir daha neden yapmasın ki..
benim sevgilim de çok ağlamıştı ben de çok ağlamıştım. bunu ben hiç unutamadım olanları hiç güvenemedim. paranoya yapmaya başladım
her aradığında bi pürüz çıkarır ağlar oldum .. giderek saygı azaldı aramızdaki.. tartışmalar kırılmalar arttı
defol demeler yalnız bırak demeler başladı.çünkü çok sıkıyordum ona güvenmediğimi söyledim ve hayatından defolacağım bu sondu diye bir mesaj attım ondan sonra çok da özledim hala da seviyorum hatta sık sık konuşuyoruz da.. ama artık güvenemem ona ..
bir ilişkide huzur yoksa kendini kasmaya üzmeye hiç gerek yok.. neden dersen ilişkiyi beraber mutlu huzurlu olmak için yaşarsın . ama bir ilişkide huzur yoksa 3 ayaklı sandalyeye benzer dokunduğun anda yıkılır..
sana bitir demiyorum .. ama bu güveni kazanması senin için artık imkansız .. evlenseniz çok mutlu olsanız bile içinde hep kalacak birşey.. bundan kurtulmasını çaresini bulursan bana da haber ver ..

Bence bi süre ara verin bu süre içinde sende düşünmüş olursun.Eski sevgiliye mesaj atmakta nedir.Üstelikte kıymetlim demiş biraz sürünsün bence.

ondan gitmek istemiyorum evet sürünsün benm için neler yapabileceğini görüyüm istiyorum ama bana göre ilişki bir kez biter bunu sineye çektim dedim ben ona içim kan ağlasada susucam beklicem yeni birşeyi olursa sonsuza kadar gidicem ondan bütün hayallerim benim onunlaydı dediğin gibi sonsuz bir güvenim vardı herşy bitse bile o beni seviyo derdim o kadar inandırmıştı beni hala hergün ağlıyorum pişmandır bunuda biliyorum ama unutamam bnuda biliyorum zamana bırakıp baksammı diyorum gidişatına olayların seyrine göre bende hareket etsem diyorum..

Back
X