Güvenilir bi yer bulamıyorum

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.151
327
38
25
Arkadaşlar ben temizliğe gitmek istiyorum fakat oturduğum yerde çevrem olmadığı için Güvenilir bir yer bulamıyorum Facebook üzerinden bulmaya çalıştım Hep sapıklar yazıyor doğru düzgün temizliğe gidilecek güvenilir yerleri nereden bulabilirim gitmek zorundayım Çünkü bi yerlere.
Çocuğum olduğu için güvenilir yerler bulmak zorundayım onunla gidiyorum Çünkü

zaten aklı başında mantıklı insanlar evine sigortası olmadan cam silmeye duvar silmeye merdivene çıkmaya gelen kadınları tanımadan bilmeden çocuğuyla beraber almazlar. şirketler de düşünecek olursanız ki onlar da çocuğunuz da sizi almazlar eğer çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir yer varsa şirketlere bildirebilirsiniz eleman lazım olursa bana ulaşın diye ama çocuğumu Koyamam hiçbir yerim yok diyorsanız evinize bakıcılık yapma işlerine bakın veyahut da gün içinde gidebileceğiniz çocuğunuzu yanınızda götürebileceğiniz yaşlı bakımı ilanlarına bakın. eğer el beceriniz varsa gıda üzerine yaprak sarması su böreği mantı yapıp satış yapabilirsiniz eğer diksiyonunuz düzgün bilgisayar kullanımınız varsa evden çalışabilirsiniz çağrı merkezlerine o şekilde iş başvuruları yapabilirsiniz

yanlış anlamayın ama kimse akşama kadar ayağının altında çocuğu dolaşacak birisini temizlik için almaz malum insanlar para ödedikleri için haklı olarak da gün içerisindeki enerjinizi kendi evleri için kullanmanız beklentisine girecekler

Söylediklerinizde çok haklısınız fakat etrafımda Yani benim memleketimde Ben gurbete gelin gittim çocuğuyla beraber temizliğe giden çok insanlar var ki benim bebeğim henüz 9 aylık ve Allah'a şükür Nazar olmasın sakin bir bebek koyduğum yerde oynar O yüzden gitmek istedim Çağrı merkezlerini Zaten her yere başvurdum yaşlı bakımlarında arıyorum ama Güvenilir bir yer bulamıyorum saatlik yerlerde bulamıyorum bulabileceğim site Ne bileyim bir uygulama ya da herhangi bir platform falan var mı ona bakmak istiyorum

O zaman etraftan güvenilir kişilere ulaşın bu konuda çevresi geniş olan kendınızı riske atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…