artık iyice umutsuzluğa kapıldım güvenilir erkek gerçekten yok zaten kısmeti kapalı biriyim eski konumu bilen 40 yılın başı beni biri beğenmiş bir arkadaşımın arkadaşı numaramı filan almış arkadaşım da söyledi bana daha önce 1 kere aynı ortamda bulunmuştuk ben de tanımaya değer dedim neyse numaramı verdi aradı çocuk beni dün konuştuk ama öyle havadan sudan filan sonra face ten eklemiş bugün kabul ettim ben bu çocuğu tam tanımıyorum şeytan dürttü sahte bir face adresi aldım bi kaç güzel kız fotosu koydum ama doğal fotoğraflar yani hesabın sahte olduğu çok dikkat etmezsen anlaşılmaz bunu ekledim kabul etti msj attı hemen tanıyamadım filan diye ben de dedim ki sizi tanımak için ekledim o da dediki iyi güzel tanışalım o zaman gece gece iyi geldn filan dedi bu arada benim de gerçek face im aktif bana hiç bi şey yazmadı slm bile vermedi hep sahte hesabımdaki sözde kızla konuştu o kadar moralim bozuldu ki bi daha onunla görüşmemeye karar verdim arkadaşıma da söyleyeceğim bana pek güven vermedi diye