Ben aslında farklı düşünüyorum, sizi görmüş bir kez konuşmus eğer sizi çok beğenseydi etkilenmiş olsaydı sürekli sizinle konuşup zaman geçirmek sizi tanımak isterdi, kendınız soylemışsiniz siz de online olmanıza rağmen sahte hesapla sohbet etmeyi tercih etmiş.
1 kere görüşmeyle tabiki sadakat beklemek biraz saçma ama burda önemli olan o sahte hesaba ilgisinden fazla size olan ilgisizliği bence.
evet ben de özellikle buna sinirlendim ben de online olmama rağmen bana hiç bir şey yazmadı fake hesapla konuştu. ayrıca ben internetten face ten tanışmalara pek sıcak bakmıyorum ben tanımadığım biri eklediğinde kabul etmiyorum o kabul etti üstüne üstelik bi de tanışmak için sohbete başladı eğer gerçekten bana değer verseydi böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. Bütün erkekler bu şekilde yapmaz tanımadıkları kızları kesinllikle kabul etmeyen erkekler de var sevgilisi olmamasına rağmen face ten kızlarla tanışmaya sıcek bakmayanlar da var ben böyle birini istiyordum öyle olmadıını gördüm zaten hiç ses de çıkmadı artık hiç aramadı