• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvenilir medyum ariyorum. Bilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
_20180203_212145.webp

Ciddi ciddi büyüye inanan var ya. Bir de ciddi olarak yaptırmayı düşünüyor. Bazı insanlarla aynı çağda yaşadığıma inanasım gelmiyor.

Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?:oops::KK64:baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima:KK36:

bir erkeği kendine büyü ile bağlamaya çalışmak ne kadar da zavallıca:işsiz:
bir kadının bu kadar gurursuz olması yazık valla..

Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?:oops::KK64:baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima:KK36:
Baglanmiyorsa Seni istemiyor demekki arkadasi..neden zorla bagliyorsun kendine?

Sanal ortama güvenmeyip sanal ortamda güvenilir medyum aramak :deli:

Medyum yerine ayakkabı bağı var olma mı :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X