• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenim boşa çıktı...

sen güzel olmadığını düşünüyo olabilirsin ama seni güzel bulan çok kişi vardır çevrende emin ol. o yüzden bi önceki mesajımdaki fikrimden vazgeçtim sen bulmaya çalışma birini boşver.. birileri seni bulur nasıl olsa..
Ben gerçekten teşekkür ederim böyle dinleyip anlamaya çalıştığınız için gerçekten çok çocukça bi konu ama dün gece çok kırıldığım için yazma gereği duydum

Eski kız arkadaşına dönmedi eski kız arkadaşının en yakın arkadaşı benim hakkımda atıp tuttu ve o hiç savunmadı
Upppps bi sn, kafama bir şey takıldı;
Sen aynı kıza mı bizi tanıştır mesajlaşalım demiştin?
Demediysen bu kız seni nereden tanıyor da çocuğu dolduruşa getirebiliyor.

Upppps bi sn, kafama bir şey takıldı;
Sen aynı kıza mı bizi tanıştır mesajlaşalım demiştin?
Demediysen bu kız seni nereden tanıyor da çocuğu dolduruşa getirebiliyor.
İşte kız beni tanımıyor klasik kız tipi falan demiş seni geri döndürmek için böyle yapıyo falan demiş tanımadan hakkımda bir sürü yorum yapmış

Merhaba arkadaşlar,
normalde böyle derdimi anlatmaktan hoşlanmam içimde yaşarım genelde ama sanırım bu son yaşadığım olay bardağı taşıran damla oldu..
Biraz garip gelebilir ama sanaldan 1 yıldır tanıştığım biriyle 23 kasımdan beri sevgiliydik ta ki dün geceye kadar zaten 1 aydır ortalıkta yoktu telefonu tamirdeydi o yüzden diye düşündüm telefonu tamir edildikten sonra 1 kere girmiş hesabına ve bana da bir şey yazmamış çünkü reelden konuştuğu ve öncesinde sevdiği bi kızla konuşmaya başlamışlar sanırım duyguları değişmiş dün gece konuştuk onunla ben baya üzüldüm ama benim için bardağı taşıran nokta bu olmadı bende hesabının şifresi var mesajlarına girip baktım bir kız -ki bu kız eski sevgilisinin en yakın arkadaşı-beni sürekli buna karşı doldurmuş zaten seni yeterince sevmedi etrafında hep erkekler var güzel bi kız da değil erkek çevresi hep sanaldan demiş ben zaten mükemmel olduğumu düşünmüyorum kendimi güzel de bulmuyorum çocukla ayrılmamdan çok kızın dedikleri koydu bana bir de çocuk benimle konuşması için kızdan rica etmişti ben dayanamayıp mesaj atınca çocukla konuşmuştuk
bundan sonra hesabımı kapatmayı düşünüyorum zaten dün yaşananlar beni gerçekten etkiledi çünkü diyorum ya normalde anlatmayı sevmem baya da uzun oldu zaten ama çocuktan intikam almak istiyorum beni savunmadığı için üzülsün istiyorum ne yapabilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

valla en büyük intikam bir daha görüşmemek, ve olurda bir gün tekrar msj atarsa cvp vermemek, ama inş ozaman yenilmezsin kendine

sizin kararlı olduğunuzu görürse atar ya da boşluğa düşerse atabilir
Her sıkıldığında yazabiliceği biri olmak istemiyorum sanırım beni biraz öyle anladı ya da bilmiyorum çok fazla ilgi istiyor sürekli sevilmediğimi hissediyorum böyle biriyim şöyle biriyim demiş diğer konuştuğu kıza.

Valla sanal deyip de dert yananlara üzülemiyorum bile. Ne bekleyerek başlayıp ne bulmayı umut ettin ki. Sanki kırk yıllık tanıdığın da seni savunmamis. Sanal yani reelde bisi yok. Saklamak gizlemek oh ne kolay. Aldatma yumağı. Bunlar şahsi fikirlerim. Tabi bir de güvenlik meselesi var. Adamın gerçek bi hayatı da varmış demek ki. Ne olarak hak iddia etmeyi düşünüyorsun ki.

Ya bacim sanal iliski mi olur? Hic girmeyin boyle seylere yol verin gitsin yazik zamaniniza

Oldu olacak beraber Sims oynayıp aile kursaydınız sanalda... Reel hayata dön, bu gün yıllardır tanıdığımız insanlara karşı bile tamamen güvenmememiz gerektiğini biliyoruz, internette tanıştığın birine güvenmek ne kadar doğru?

Merhaba arkadaşlar,
normalde böyle derdimi anlatmaktan hoşlanmam içimde yaşarım genelde ama sanırım bu son yaşadığım olay bardağı taşıran damla oldu..
Biraz garip gelebilir ama sanaldan 1 yıldır tanıştığım biriyle 23 kasımdan beri sevgiliydik ta ki dün geceye kadar zaten 1 aydır ortalıkta yoktu telefonu tamirdeydi o yüzden diye düşündüm telefonu tamir edildikten sonra 1 kere girmiş hesabına ve bana da bir şey yazmamış çünkü reelden konuştuğu ve öncesinde sevdiği bi kızla konuşmaya başlamışlar sanırım duyguları değişmiş dün gece konuştuk onunla ben baya üzüldüm ama benim için bardağı taşıran nokta bu olmadı bende hesabının şifresi var mesajlarına girip baktım bir kız -ki bu kız eski sevgilisinin en yakın arkadaşı-beni sürekli buna karşı doldurmuş zaten seni yeterince sevmedi etrafında hep erkekler var güzel bi kız da değil erkek çevresi hep sanaldan demiş ben zaten mükemmel olduğumu düşünmüyorum kendimi güzel de bulmuyorum çocukla ayrılmamdan çok kızın dedikleri koydu bana bir de çocuk benimle konuşması için kızdan rica etmişti ben dayanamayıp mesaj atınca çocukla konuşmuştuk
bundan sonra hesabımı kapatmayı düşünüyorum zaten dün yaşananlar beni gerçekten etkiledi çünkü diyorum ya normalde anlatmayı sevmem baya da uzun oldu zaten ama çocuktan intikam almak istiyorum beni savunmadığı için üzülsün istiyorum ne yapabilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Arkadasım ben senin yerinde olsam intikam planları kuracağıma kurtulduğuma şükrederdim çünkü siz kendinizi yeteri kadar güzel bulmadığınız ve kendinize olan güven sorununuzdan ötürü hayatınızda oluşan duygusal boşluktan dolayı sanal aleme takılıyorsunuz.
Bende gençlik yıllarımda su an adını vermek istemediğim bazı sitelere takılıyordum , arkadaslık amaçlı, nedeni ise cevremde herkesin bir erkek arkadaşı olupta benim olmamasıydı ,kendimi eksik hissediyordum,bu nedenle sanalda takılıyordum çünkü reel de bir sevgilim yoktu ve hiç olmayacak sanıyordum.Hem sanal da insan daha rahat davranabiliyor,çünkü offline olmanız demek tüm bağlantıyı kesmek demek. Tabi sanaldan reele tasınan arkadaslıklarımda oldu ama asla devamı gelmedı bir iki görüşme sonrasında son buldu.
Birde sanalda cogu erkek farklı amaçlarla sohbet ediyor, gunubırlık ılıskı yada heyecan pesındeler. Kadınlarımızda malesef ki duygusal bosluktan bu tarz sıtelerde takılıyorlar.
Bence aynada bır kendınıze bakın ve ıcınızdekı guzellıklerı gorun, sosyal ortamlara takılın, arkadaslarınızla vakıt gecırın, eglence amaclı gezılere cıkın,kurslara yazılın gercek askı gercek hayatta bulacaksınız buna emınım ;)

Back
X