Güvenim Çok Kırıldı

burjuva1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
64
-4
6
Daha öncesinde de tanıdığım son 1aydır daha sık görüştüğüm biri vardı. Arkadaş tarzı başlayıp flört tarzına dönen. Çocuktan hoşlanmaya başlamıştım. Bu tek taraflı değildi ama bana karşı bi sıcak bi soğuktu. Mesafeli olmamdan yakınıyordu. Neyizde ne yapmamı bekliyorsun dedim. İyi vakit geçiriyoruz çıkma teklifi yok artık. Bi şeyler yaşayınca sevgilindin zaten dedi. Son buluşmada yakınlaştık. Gayet memnundu hatta ben devam etmek istemedim yeniyiz ve aşırı duygu yok diye.çekim çok fazla falan dedi. Sonrasında hiç yazmadım o da yazmadı. 1 hafta sonra mesaj attı napıyosun diye. Bu nasıl bi sevgililik falan diyince çekim yeterli değil, diğer sebepte yaş farkını ileri attı 5 yaş küçük benden. Ve arkadaş kalalım dedi. Kızlar bu nedir şimdi ben mi çok abartıyorum. Yaptığı yalan söylemek ve bi şeyi bile bile (yaşı) ileri gitmek değil mi.Güvenim çok kırıldı insanlara karşı, hiç beklemediğim beni üzmez dediğim biriydi. Yok yani hoşlanma, sevme anlarım da. Öyleymiş gibi yapıp sonra yan çizmesine çok kırıldım :(

Ya olgunlaşmamış erkek kafası işte, yaşını bilmiyor muydu, gayet biliyordu, kendinden büyükle takilacakti, skor olmanın eşiğinden dönmüşsün

Öncelikle kaç yaşındasın çok merak ettim kendinden 5 yaş küçük çocuk takılmalık birilerini arıyor.
Biriyle sevgili oldun flört ettin diye yakınlaşmak zorunda değilsin zamanla duygular yoğunlaştıkça olur 1 hafta yazmamış olur mu bu çocuktan olmaz tabi ki
Bİlmiyorum güveniyordum :( beklemezdim 32

Hala insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz şaşırıyorum

Sen nasıl güvenmiyosun. Ben de herkese güvenmiyorum tabii. Ama hislerim beni yanıltıyor. Kandırılmış gibi hissediyorum ama hoşuma gitmiyor
Altı üstü 1 ay konuşmuşsunuz, nasıl bu kadar çabuk güvendiniz ki ''beni üzmez dediğim biriydi'' diyebiliyorsunuz? Flört etmek istemiş, ilerisini görmemiş hadi bye demiş bu kadar , büyütecek bir şey yok. Artık kızlarımız rica ediyorum her selam veren erkeğe aşık olmasınlar ya.

Daha öncesinde de tanıdığım son 1aydır daha sık görüştüğüm biri vardı. Arkadaş tarzı başlayıp flört tarzına dönen. Çocuktan hoşlanmaya başlamıştım. Bu tek taraflı değildi ama bana karşı bi sıcak bi soğuktu. Mesafeli olmamdan yakınıyordu. Neyizde ne yapmamı bekliyorsun dedim. İyi vakit geçiriyoruz çıkma teklifi yok artık. Bi şeyler yaşayınca sevgilindin zaten dedi. Son buluşmada yakınlaştık. Gayet memnundu hatta ben devam etmek istemedim yeniyiz ve aşırı duygu yok diye.çekim çok fazla falan dedi. Sonrasında hiç yazmadım o da yazmadı. 1 hafta sonra mesaj attı napıyosun diye. Bu nasıl bi sevgililik falan diyince çekim yeterli değil, diğer sebepte yaş farkını ileri attı 5 yaş küçük benden. Ve arkadaş kalalım dedi. Kızlar bu nedir şimdi ben mi çok abartıyorum. Yaptığı yalan söylemek ve bi şeyi bile bile (yaşı) ileri gitmek değil mi.Güvenim çok kırıldı insanlara karşı, hiç beklemediğim beni üzmez dediğim biriydi. Yok yani hoşlanma, sevme anlarım da. Öyleymiş gibi yapıp sonra yan çizmesine çok kırıldım :(
Kendinizi bi kaosun içine atıp sonra “bu ne şimdi?” sorusunu sorduğunuzda her zaman böyle basit sonuçları olmayabilir
Yetişkinseniz (öyle varsayıyorum) öyle davranın.
Bu nedir? sorusunu, her şeyi yaşadıktan sonra değil, bir şeylere başlamadan önce zihinde kişi kendine sorar, ona göre adım atılır.
Siz ne olmak istiyorsunuz? Nası bi ilişki hayal ediyorsunuz? Kriterleriniz ne?
Ve tüm bunların cevabını neden karşıdakinin insafına bırakıyorsunuz?
Ne istiyorsanız ona karar verin ve ona göre birini seçin, sizin yaşarken bilmediğiniz anlam veremediğiniz örüntüyü bizim burda tahminen yorumlamamız size sadece zaman kaybettirir

Ya burada okuduklarıma o kadar çok şaşırıyorum ki artık birisi der ki daha 2 gündür tanıştım çok özlüyorum ölüyorum bitiyorum biri der 1 ay oldu beklemezdim üzgünüm ne kadar evlenme meraklısı insanlarsınız ne var bu kadar bu evlilikte siz ne yiyor içiyorsunuz da böyle davranıyorsunuz ülkece normal yere gitmediğimiz gibi normal insan da kalmıyor artık

Sızde pek olgun degılsınız birkaç haftalık ılıskıyı, muhakeme etme yetenegınız gelısmemıs. 5 yas kucuk bırınden ne beklıyorsunuz?eskıden oluyormus kadın buyuk erkek kucuk ama su ankı nesılde olmuyor. 30 yasındakı erkek bıle ergen cıkabılıyor. Ilıskıden bekletınızı maksımum sevıyeye cıkarıp guvenınızın kırılmasını anlamıyorum zaten olmayacak bır ılıskıymıs

Duygu yok sevişmeyelim mi 🤣 neyse kendinizden baya bi büyük birini bulun bu düşünceyle :)

Kendinizi bi kaosun içine atıp sonra “bu ne şimdi?” sorusunu sorduğunuzda her zaman böyle basit sonuçları olmayabilir
Yetişkinseniz (öyle varsayıyorum) öyle davranın.
Bu nedir? sorusunu, her şeyi yaşadıktan sonra değil, bir şeylere başlamadan önce zihinde kişi kendine sorar, ona göre adım atılır.
Siz ne olmak istiyorsunuz? Nası bi ilişki hayal ediyorsunuz? Kriterleriniz ne?
Ve tüm bunların cevabını neden karşıdakinin insafına bırakıyorsunuz?
Ne istiyorsanız ona karar verin ve ona göre birini seçin, sizin yaşarken bilmediğiniz anlam veremediğiniz örüntüyü bizim burda tahminen yorumlamamız size sadece zaman kaybettirir
Ne güzel bir bakış açısı, gençlere ders niteliğinde 👏🏻👏🏻

Back
X