- 5 Mayıs 2024
- 183
- 68
- 13
- Konu Sahibi suigenerisim
-
Açıkçası neden bende bilmiyorum bu konuda rahat biriyim ve kendiminkini de anlatmıştım. Mailde denk geldi diyelim böyle şeyleri sorun edecek biri değilimSizden önce kimse olmadığına sizi neden ikna etmek zorunda kaldı? Niye yeminler etti? Bunun için yemin edilmesi, buna ihtiyaç duyulması sizi rahatsız etmedi de şimdi rahatsız oluyorsunuz?
3 yıl önceki maili nasıl görüyorsunuz ayrıca? Kendinize mesele aramış bulmuşsunuz sadece. Tebrikler.
Siz rahat birisiniz, kendi ilişkinizi anlattınız ama eşiniz benim olmadı diye yeminler etti ve bunu normal karşıladınız öyle mi?Açıkçası neden bende bilmiyorum bu konuda rahat biriyim ve kendiminkini de anlatmıştım. Mailde denk geldi diyelim böyle şeyleri sorun edecek biri değilim
Bir insan yok diyorsa bunu neden normal karsilamayay8m ki ? Bana yalan söylenmesine güvenim kırıldı ve bence bu çok normalSiz rahat birisiniz, kendi ilişkinizi anlattınız ama eşiniz benim olmadı diye yeminler etti ve bunu normal karşıladınız öyle mi?
Ayrıca rahat olsaniz 3 yıl önceki mevzuyq güveniniz falan kırılmaz ve hatta eski maillere bakma gereği de duymazsınız.
Yemin etmesi normal değil hanımefendi, bu kadar hassassaniz o zaman bunu düşünmeniz gerekirdi. Defalarca söylemiş bunu üstelik. Neden defalarca söyleme gereği duydu, siz normal karşıladiysaniz ? Eski sevgili mevzusu bir kere açılsın hadi sonrasında devam ediyorsa bir didikleme vardır orada. Neyse size yok yere sorun yasamalar.Bir insan yok diyorsa bunu neden normal karsilamayay8m ki ? Bana yalan söylenmesine güvenim kırıldı ve bence bu çok normal
Herkes herkese her şeyi anlatmak zorunda değil. Sizde anlatmamayı seçebilirdiniz. Geçmişim beni ilgilendirir evleneceğim kişiyi de pek bağlamaz. Kısa sürdüğü için anlatmamıştır. Ve evlisiniz üstelik. Abartıp güven kırılacak bir durum göremiyorumBir insan yok diyorsa bunu neden normal karsilamayay8m ki ? Bana yalan söylenmesine güvenim kırıldı ve bence bu çok normal
Merhabalar, yaklaşık 6 aylık evliyim. Eşimle de 2.5 yıllık sevgiliyiz. Geçen maillerinde biz sevgili olmadan 2 ay önce birinin adına ağaç bağışladığıni gördüm. Daha önce bana hiç sevgilisinin, flörtünün vs olmadığını defaatle söylemiş ve bunun üstüne yemin etmişti. Hemen sordum önce hatırlamadığını söyledi sonrasında kısa süren bir sey olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için söylemediğini vs vs dedi. Sosyal medyadan tanışmış , bende hesabına bakınca o zamana dair kızın bütün gönderilerini begendigini gördüm. Yaklaşık 2 ay sürmüş ve biz sevgili olmadan 2 ay önce bitmiş. Güvenim çok kırıldı ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ? Tavsiyeniz nedir ?
Yani moral bozar da senden önce bitmişMerhabalar, yaklaşık 6 aylık evliyim. Eşimle de 2.5 yıllık sevgiliyiz. Geçen maillerinde biz sevgili olmadan 2 ay önce birinin adına ağaç bağışladığıni gördüm. Daha önce bana hiç sevgilisinin, flörtünün vs olmadığını defaatle söylemiş ve bunun üstüne yemin etmişti. Hemen sordum önce hatırlamadığını söyledi sonrasında kısa süren bir sey olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için söylemediğini vs vs dedi. Sosyal medyadan tanışmış , bende hesabına bakınca o zamana dair kızın bütün gönderilerini begendigini gördüm. Yaklaşık 2 ay sürmüş ve biz sevgili olmadan 2 ay önce bitmiş. Güvenim çok kırıldı ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ? Tavsiyeniz nedir ?
Merhabalar, yaklaşık 6 aylık evliyim. Eşimle de 2.5 yıllık sevgiliyiz. Geçen maillerinde biz sevgili olmadan 2 ay önce birinin adına ağaç bağışladığıni gördüm. Daha önce bana hiç sevgilisinin, flörtünün vs olmadığını defaatle söylemiş ve bunun üstüne yemin etmişti. Hemen sordum önce hatırlamadığını söyledi sonrasında kısa süren bir sey olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için söylemediğini vs vs dedi. Sosyal medyadan tanışmış , bende hesabına bakınca o zamana dair kızın bütün gönderilerini begendigini gördüm. Yaklaşık 2 ay sürmüş ve biz sevgili olmadan 2 ay önce bitmiş. Güvenim çok kırıldı ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ? Tavsiyeniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?