Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende herkese güvenmem.Özellikle arkadaş konularında derdimi pek kimseyle paylaşmam çünkü yeri geliyor senin dertli dertli anlattığın konuları canını acıtmak için biribir suratına vuruyorlar.
Nasıl güvenirim dersen bu karşında ki insanla beraber geçirdiğin zamanda ki hal ve tavırlarına bağlı.Bir insana güvenmek istiyorum diyerek güvenemezsin bu güveni anca ondan alabilirsin.Benim nacizane düşüncem bu şekilde.
Bende herkese güvenmem.Özellikle arkadaş konularında derdimi pek kimseyle paylaşmam çünkü yeri geliyor senin dertli dertli anlattığın konuları canını acıtmak için biribir suratına vuruyorlar.
Nasıl güvenirim dersen bu karşında ki insanla beraber geçirdiğin zamanda ki hal ve tavırlarına bağlı.Bir insana güvenmek istiyorum diyerek güvenemezsin bu güveni anca ondan alabilirsin.Benim nacizane düşüncem bu şekilde.
Bende kimseye güvenmemm.. hele bu zamanda gerçekten babama bile güvenmem.. Nişanlımlada bu konu hakkında cok tartışıyoruz cok detay takılıyor.. herseyin altında bir şey arıyormuşum.. ben herkese karşı böyleyimm..![]()
İki yüzlü insan dedin mi midem bulanıyor yaa.. şirin gözüküp ikili oynuyorsa doğruları ikiyüzlülüğünü yüzüne vururum.. yalaka yılışık iki yüzlü insanlardan nefret ederim![]()
aynen öyle işte benim sıkıntım da o ama bunun yok mu acaba bi çaresi falan ya böyle ömür gecmez cünkü![]()
SIrlarini hic kimseye verme. Hickimseye güvenme. Herzaman kendi isini kendin gör. Insanlara güvenmediginide dillendirme, birak güveniyorsun sansinlar. Güven iyidir tabii, ama kontrol daha iyi : )
Aslında geçer geçiyorda ama olan bize oluyor şahsen ben takıntılı oldum.. Her söylenene inanmıyorum en yakınım insanları bile sorguluyorum.. işte gece bu saat uykum gelmiyor ne melisa çayları ne relax çaylar fayda etmiyor..![]()
allah sana da yardım etsin o zaman canım bide sen nişanlymıssın allahtan bende su an o yok bu halde hiç kaldıramazdım heralde
Sağol canım.. Değişmeye çalış Belki değişirsin.. ben değişemedim huylu huyundan vazgeçmiyor ama sen başarırsın belki..
sanmam şekerim su ana kdar değişmediysem bundan sonra zor . nişanlın cok sorun çkartıyor mu peki bu konu hakkında
off hemde nasıll.. bastan anlayışlıydı ama şimdilerde ne sorsam sinirle cevap veriyor.. Bi kerede insanın dediğine sorgulamadan inan güvenmeyi öğren diyor.. ama burda tek sorun benim güven sorunum değil onun ufak yalanları oldu ben kızacağım diye söylediği...
tesekkürler ne güzel yazmıssınız amin..bu sıkıntının nedenleri vardır elbet.
Kim bilir belki de haklı nedenleri vardır
Bunun sorumlusu belki de bü güveni vermeyen çevre mi?
Yoksa güveni vermelerine rağmen alamayan bizler miyiz?
Bilmiyorum
Ançak
Bir zamanlar...
vakarlı, ağırbaşlı, anlayışlı, terbiyeli, nezaket, sevgi ve saygıya önem veren,
Öğünmekten, gürültü, gevezelik, dedikodu, kabalık ve anlayışsızlıktan nefret eden bir Ecdad...
Şimdiki zamanlar ise...
Malumunuz
Rabbimiz kendimizi çevremizi ve sonumuzu hayr eylesin
hmm o zaman senin sorunun altında yatan neden oymus senin güvenini kırmıslar bende daha önce arkadasımla bi sorun yasamaıstım o yuzden biraz böyleyim psikolojik destek almayı dusundun mu . guya ben pdr ciyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyo işte :)