güvenme sıkıntım var

Düşünmedim canım belki sen çözersin :) bak altında yatan nedeni buldun.. :1:

:D buldum ama çözüm olmayınca olmuyo ama tabii ki de konusmak istersen yardımcı olurum benim sorunum kendimle zaten. karsıdakini rahatlatma konsuunda iyimdir yani öğrencilerim öyle diyor :)

:D buldum ama çözüm olmayınca olmuyo ama tabii ki de konusmak istersen yardımcı olurum benim sorunum kendimle zaten. karsıdakini rahatlatma konsuunda iyimdir yani öğrencilerim öyle diyor :)

Sağol canımm.. Canımı sıkan bir konu olduğunda mesaj atabilirim o zaman :1: Şaka bir yana ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz belki biraz daha rahat olmak lazım..

Bu arada sevgilin falan varsa bu güven sorunundan bahsetme hissettirme canım..

Sağol canımm.. Canımı sıkan bir konu olduğunda mesaj atabilirim o zaman :1: Şaka bir yana ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz belki biraz daha rahat olmak lazım..

Bu arada sevgilin falan varsa bu güven sorunundan bahsetme hissettirme canım..

beni o sevgili konuları biraz karısık canım ya bi de o sıkıntım var biraz benim için üzülmedeki buke modundayım zor durum anlayacağın bu kadar sıkıntının üstüne asla hissettirmem zaten :)

beni o sevgili konuları biraz karısık canım ya bi de o sıkıntım var biraz benim için üzülmedeki buke modundayım zor durum anlayacağın bu kadar sıkıntının üstüne asla hissettirmem zaten :)

Eyvah 2 erkek bir kadın ortalık karışmasa bari :1: Hangisinden hoşlanıyorsan seviyorsan onu seç canım diğeride ümitlenmesin.

Eyvah 2 erkek bir kadın ortalık karışmasa bari :1: Hangisinden hoşlanıyorsan seviyorsan onu seç canım diğeride ümitlenmesin.

aynen öyle canım ve işin en cok benziyen yanı ikisinn arkadas olması ve bizim de karadenizde olmamız . su an aklım birinde ama tercih yapamıyorum korkuyorum hersey daha kötü olur diye bu yuzden hiçbirini ümitlendiricek bisey yapmıyorum bakalım nolcak sonu su an akısında hersey

aynen öyle canım ve işin en cok benziyen yanı ikisinn arkadas olması ve bizim de karadenizde olmamız . su an aklım birinde ama tercih yapamıyorum korkuyorum hersey daha kötü olur diye bu yuzden hiçbirini ümitlendiricek bisey yapmıyorum bakalım nolcak sonu su an akısında hersey

İnşallah senin için hangisi hayırlıysa o olur canım..

insanlara güvenmek için ne yapmalıyım? Bu sadece sevgili eş anlamında değil aynı zamanda arkadas olarak da olabilir... Sanki etrafımdaki herkesle aram sonradan bozulacakmıs gibi geliyo bu paranoya sadece bende mi var yoksa herkeste mi? Ne yapmalıyım??

hemen hemen herkez artık bu durumda canım maalesef sen tüm iyi niyetinle kendini çok bağlamadan devam et ilşkilerine ki birşeylerini görünce çok fazla hayal kırıklığı yaşama

bende de var o ..işin kötüsü artık tutamıyorum iyiden iyie hissetiriyorum...

insanlara güvenmek için ne yapmalıyım? bu sadece sevgili eş anlamında değil aynı zamanda arkadas olarak da olabilir... sanki etrafımdaki herkesle aram sonradan bozulacakmıs gibi geliyo bu paranoya sadece bende mi var yoksa herkeste mi? ne yapmalıyım??

Zaten hayatta herkeze güvenmeyin gelecek için kararlı ve sağlam adımlar için bu önemli, sadece hayatta bir kişiye güvenin oda eşiniz olsun. Düşüncenize katılmak gerekirsede insan çoğu zaman kendine bile güvenemiyor değil mi ?

Back
X