Sagolun arkadaslar ya, gercekten eskiden olsa hic konusu olmaz birbirimize destek cikardik.
Gecen cocugunun sünnet dügünü oldu tüm masraflari öteki teyzesi yani benimle Almanya`da yasayan ablam karsiladi, kirve olduklari icin.
Evlendiler hemen ev sahibi yaptilar ailem, yani ön ödemeleri enistem yani kizin babasi ve annesi yapti.
Hicmi bu adam kendisi ve ailesi icin birsey yapmayacak?
Yok arkadaslar versemde, pasa pasa kocasi esimden isteyecek yok öyle yagma.
Kararimi verdim, alinirsada alinsin, neticede yegenim benim nasil bir insan oldugumu bilir, ama uckuruna düskün bir erkegide destekleyemem burada. Varsin birazda zorluk cekmeyi ögrensin bu adam ya.
Ben dogru insanlari desteklerim ama güvenmedigim bir erkegin hayatini kolaylastirmak bana ters geliyor. Degil yegenim damadim bile olsa, hatta kendi cocugum bile olsa yapmam yapamam.
Ne demek ya, aslinda dedim yegenime birak konusayim kocana bir iki laf söyliyeyim, yok teyze ben hallederim dedi, birakmadiki diyeyim ulan serefsiz 35 yasindasin hicmi utanmiyorsun 18 yasinda bir kizin aklini celmeye, hemde evli cocuklu oldugun halde.
Sen beni ve ailemi hice sayarsan bende sana hayati kolaylastirmam.
Ailede cok maddi destek verdiklerim var, ama ya özürlüler yada gercekten ihtiyaclari var, seve sevede yaparim. Ama bu adamin eli ayagi tutuyor, genc kizlarla sohbetlesecegine internetten gitsin isine gücüne baksin.
Yinede cok sagolun arkadaslar, yazdiklariniz benim icin cok önemliydi ama yinede icim el vermiyor. ikincisi esimden gizli yapamam. Erkekse acik acik kendisi istesin karisi yapmasin böyle birsey.
Gün gelir benim haberim yoktuda diyebilir bu adam, zaten güvenmiyorum ona.