Güvenmek

deryaabbbhjmnh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
84
31
3
19
Merhaba arkadaşlar benim bir zayıf noktam var, insanlara işte arkadaşlara çok değer veriyorum, onlara soğuk yapamıyorum, bana yanlış yapsalar bile, tek bir mesajda eskisi gibi oluyorum, samimi bir insanım, millete bakıyorum hep soğuklar, bazen bu huyumdan şikayet ediyorum, ama ne yapabilirim ki , safmıyım neyim anlamadım, çok çabuk arkadaşlara güveniyorum, kendimle ilgili şeyleri söylüyorum güvendiğim için, sonra pişman oluyorum, acaba bu insan dedikodumu yaparmı diyorum, öyle şeyleri hep kafama takıyorum sonrasında, sizde öylemisiniz

Merhaba arkadaşlar benim bir zayıf noktam var, insanlara işte arkadaşlara çok değer veriyorum, onlara soğuk yapamıyorum, bana yanlış yapsalar bile, tek bir mesajda eskisi gibi oluyorum, samimi bir insanım, millete bakıyorum hep soğuklar, bazen bu huyumdan şikayet ediyorum, ama ne yapabilirim ki , safmıyım neyim anlamadım, çok çabuk arkadaşlara güveniyorum, kendimle ilgili şeyleri söylüyorum güvendiğim için, sonra pişman oluyorum, acaba bu insan dedikodumu yaparmı diyorum, öyle şeyleri hep kafama takıyorum sonrasında, sizde öylemisiniz
Kimseye cabuk güvenme. İnsanlara bu zayif yönünü gösterirsen seni kırmaktan çekinmezler önemsizlestirirsin kendini. Ne kadar çok sınırların olur, hayır demeyi bilirsen hem kendi değerinin farkına varırsın hem İnsanlar sana daha özenli yaklaşır.

Kimseye cabuk güvenme. İnsanlara bu zayif yönünü gösterirsen seni kırmaktan çekinmezler önemsizlestirirsin kendini. Ne kadar çok sınırların olur, hayır demeyi bilirsen hem kendi değerinin farkına varırsın hem İnsanlar sana daha özenli yaklaşır.
Evet insana değersiz hisetiriyorlar kendini, ben hepsine kendilerini değerli hisetiriyorum, ama karşımdakinden onu görmüyorum, dertlerini anlatıyorlar bana, birbirimizi sorunlarımızı anlatıyoruz, ama sonra pişman oluyorum, güven sorunu yaşıyorum aslında, ama yinede kötü olamıyorum işte, kin biriktirmiyorum hiç, kimse kırilmasin diyorum, fazla çevrem yok aslında, ama çevremdekileri de fazla sahiplenirim, falza değer veririm, konuştuğum fazla kimse yok çevremde, bazen insan dertleşmek istiyor o yüzden belki çabuk güveniyorum

Bende de aynı durum. Şöyle bir karar aldım; artık gereksiz yere iyilik meleği olmama ve çok da samimi olmama kararı aldım. Üzülen ve fedakar taraf ben oluyorum bu yüzden bence öğrenmemiz gereken hayat dersi : 1) Kendimiz 2) çevremiz. Kendimiz hep başta olmalı kendi yaptıklarımız kendimizi ilgilendirir başkalarını değil. infp biri olarak zorda olsa bu kararı aldım. Hiçbir şey senden önemli değil :)

Bende de aynı durum. Şöyle bir karar aldım; artık gereksiz yere iyilik meleği olmama ve çok da samimi olmama kararı aldım. Üzülen ve fedakar taraf ben oluyorum bu yüzden bence öğrenmemiz gereken hayat dersi : 1) Kendimiz 2) çevremiz. Kendimiz hep başta olmalı kendi yaptıklarımız kendimizi ilgilendirir başkalarını değil. infp biri olarak zorda olsa bu kararı aldım. Hiçbir şey senden önemli değil :)
Evet çok haklısıniz, ben de hep öyle diyorum, ama bir türlü faaliyete geçiremedim bu kararımi, insanlar birbirlerini o kadar rahat kırıyorlar, iş çeviriyorlar birbirilerinin arkasından , çok rahatlar, ama işte bizim yapımızda öyke olmak yok, bende sizin dediğiniz gibi yapacam, yanimda olup bana değerli hisetiren insanlarla tek konuşacam

Az konuş, çok dinle
Özelini anlatma
Kimsenin karşısında ezik durma
Hayır demesini bil
Kimseye güvenme
İnsanlar arkamdan konuşur mu diye korkma bırak konuşsunlar, şimdide konuşuyorlardır
Her zaman dik dur

Az konuş, çok dinle
Özelini anlatma
Hayır demesini bil
Kimseye güvenme
İnsanlar arkamdan konuşur mu diye korkma bırak konuşsunlar, şimdide konuşuyorlardır
Her zaman dik dur
Çok haklısınız, öğreniyor insan gün be gün, ben de bir şeyimi birisine anlatırken, sonradan acaba gidip başkasına diyomudur diye düşünüyorum, ama insan oğlu işte, güvenmemek gerek

Az konuş, çok dinle
Özelini anlatma
Hayır demesini bil
Kimseye güvenme
Her zaman dik dur
Çok haklısınız, öğreniyor insan gün be gün, ben de bir şeyimi birisine anlatırken, sonradan acaba gidip başkasına diyomudur diye düşünüyorum, ama insan oğlu işte, güvenmemek gerek,

Back
X