- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
İkinci evlilik ,yaş 37. genelde hayatın sonbaharında diye tabir edilir ya. Hani o gençlik zamanları gibi değil enerji vesaire..Kadin niye hayatinin sonbaharindaymis?
İkinci evlilik ,yaş 37. genelde hayatın sonbaharında diye tabir edilir ya. Hani o gençlik zamanları gibi değil enerji vesaire..
KışValla ilk defa sizden duyuyorum bu tabiri.
Siz de 32 yasindaymissiniz. Siz kendinizi hangi mevsime yakistiyorsunuz acaba?
Adam arkadaş ortamında anlattı, kadını tanımıyoruz isim olarak biliyoruzMerak ettigim sey, sizin bu kadar detayi biliyor olmaniz ve iliski yasayan kadinin durumdan bi haber olmasi.
Garip
Olur öyle sinirlenme, ben senden yorum beklemiyorumBundan size ne, bize ne?
Arkadaşlardan biri de söyleyelim dedi kendi arkadaşı instagramına ulaşmaya çalışacak ,O kadının yerinde olsam (Allah korusun) bana söylenmesini isterdim.
Detay bilmiyorum.Adam kendi anlatıyor.kadının aşık oldugundan vesaire..daha neler vardır kim bilirMerak ettigim sey, sizin bu kadar detayi biliyor olmaniz ve iliski yasayan kadinin durumdan bi haber olmasi.
Garip
Adam arkadaş ortamında anlattı, kadını tanımıyoruz isim olarak biliyoruz
Detay bilmiyorum.Adam kendi anlatıyor.kadının aşık oldugundan vesaire..daha neler vardır kim bilir
Detay vermek istemiyorum ben adamı da kadını da tanımıyordum.bulundugum ortamda o adam vardı ve bende denk geldim , ben arkadaşlarını tanıyorum.Yani adam denilen herif sizin arkadasiniz.
Arkadasiniz katiksiz serefsizse, iyi rol yapiyosa kadinin sucu ne ?
Ayrica 37 yas hayatin sonbahari degildir.
Millet 30 dan sonra ilkez evleniyor.
Hele bir kadin icin 30 dan sonrasi muhtesem bisi
Detay vermek istemiyorum ben adamı da kadını da tanımıyordum.bulundugum ortamda o adam vardı ve bende denk geldim , ben arkadaşlarını tanıyorum.
Sonbahar , ikinci bahar ,yas 35 yolun yarısı eder vesaire..ilk defa duyduysanız ben ne yapayım.bu bir tabirdir , yaşlanııyoruz millet eski enerji vesaire tabiki yok.normal süreç.bu süreç yaş ve fiziksel bir süreç .yaşam stili değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?